Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már egyszer elmondtam, de neked Silva mégegyszer................Silvanus írta:Na jó, akkor ez mennyi lenne pénzben, és darabszámban?!...Bercy írta:Akkor itt a lehetőség, hogy megvegyük a jelölőmezt amit már említettem és akkor mindenki játszhat Barca mezben. És mindenki be tud szállni anyagfilag valamint az edzéseken sem kell külön öltözni.Silvanus írta:
hogy miben játszunk majd egymás ellen.... jaaajjjj, nagyon messze van az még
Na jó, akkor ez mennyi lenne pénzben, és darabszámban?!...Bercy írta:Akkor itt a lehetőség, hogy megvegyük a jelölőmezt amit már említettem és akkor mindenki játszhat Barca mezben. És mindenki be tud szállni anyagfilag valamint az edzéseken sem kell külön öltözni.Silvanus írta:
Akkor itt a lehetőség, hogy megvegyük a jelölőmezt amit már említettem és akkor mindenki játszhat Barca mezben. És mindenki be tud szállni anyagfilag valamint az edzéseken sem kell külön öltözni.Silvanus írta:
Hát, ha minden igaz én is el tudok majd menni február 4-én, kíváncsi vagyok úgy is. Persze a keretek még nem tisztázottak, ez lenne az első! Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy tényleg azok is visszaigazolják részvételi szándékukat, akik még nem tették!!!Bercy írta:A február 4-ét Norbival megoldjuk.
Valamelyikőnk vagy mindketten ott leszünk a sorsoláson!!!
Akkor már csak az a kérdés, melyik legyen az 1 és melyik a 2?Bercy írta:Sztem A Barca 1 és a Barca 2 megfelelő névválasztás volnaBercy írta:Sztem A Barca 1 és a Barca 2 megfelelő névválasztás volnabarcafan írta:üdvmost, h lesz még egy csapat, kéne neki egy név, sztem ne legyen Barca "A" meg Barca "B". kéne vmi 5let
![]()
![]()
![]()
![]()
*
Sztem A Barca 1 és a Barca 2 megfelelő névválasztás volnaBercy írta:Sztem A Barca 1 és a Barca 2 megfelelő névválasztás volnabarcafan írta:üdvmost, h lesz még egy csapat, kéne neki egy név, sztem ne legyen Barca "A" meg Barca "B". kéne vmi 5let
![]()
![]()