Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valaki már beírta mindkettőtökét... Előd?Faust írta:Köszönöm, nekem sincs még hozzáférés, azért nem kértem, mert az hittem, a régi docot használjuk.
Dani kérte többször, hogy küld neki, de most egyelőre szerintem nem tudsz még hozzáférni, mivel ő majd asszem csak jövő héten lesz. De, ha nem gond akkor beleszerkesztem én a te pontodat a doc-ba.shutterisland írta:más : akkor most valaki felvilágosítana, hogy hogy férek hozzá a doc-hoz (vagy mihez) mert nem írtam pü-t időben, meg hogy mi az ajánlók sorrendje ?
igen, ez nekem is eszembe jutott, de mondjuk ez a legtöbb közép-európai, balkáni filmről elmondható...Faust írta:Érdekes, amennyiben ugyanezt a filmet megnéznénk, kockáról kockára, csak amerikai kivitelezésben, szerintem sokat vesztene a varázsából, a balkáni feeling nagyon megdobja az egészet.
Hát az nem jó, filmklubban elég sok az olyan. Mellesleg akkor egy csomó jó filmről lemaradsz, ha mindig vársz a szinkronrashutterisland írta:utálom a feliratos filmeket.
milyen mindkettőt?messideco írta:Na ne mond, hogy megnézted már mindkettőt![]()
stréber.
Jövök én is nem sokára, kb. fél óra múlva
Én baromira utálom, még azt sem érdemli meg, hogy jól írjam a nevétkanty írta:Emir.sjay írta:
Elsőre megijedtem, azt hittem valami Emil Kusturica darab ezDe szerencsére nem, ma este valszeg. meg is lesem.
Amúgy, ha Kusturica lett volna, azzal sem jártunk volna rosszul.
Pfúh, jó kérdés.kanty írta:Remélem jó lesz, lui nem szokott rosszat ajánlani. Ez amúgy honnan kukáztad? Nem az az ismert film.
Emir.sjay írta:
Elsőre megijedtem, azt hittem valami Emil Kusturica darab ezDe szerencsére nem, ma este valszeg. meg is lesem.