Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért érdemes megnézni, hogy milyen embereket draftoltak az utóbbi években: DJ Augustin, Ajinca, Henderson, Kemba Walker, MKG. Első kettő az felejtős, Henderson egy jó 6. ember, Kemba Walker okés, de rá nem építenék franchise-t, MKG is egy korrekt kis játékos, hiába még csak 19 éves, de egy kiegészítő játékosnál többet nem nézek ki belőle. Azért nem draftolhat mindenki olyan jól, mint pl. a Thunder.Wade-Fan írta:A Bobcats témához visszatérve, mi lehet velük? Mostanában elég jó pozíciókból draftolnak, és nem sok eredménye van, legalábbis az eredményeken nem látszik..
Csak ezt találtam:Tocy írta:Game, szerintem 2006-2010 között ő volt a legnagyobb clutch, ami a kezébe került game-winner lehetőségként, azt bedobta akárhonnan akárhogy, azóta romlott ő is sajnos bőven, illetve James kapja meg most már a dobásokat, ő irányítja a meccseket. Nincs róla statom...
Hihetetlen, hogy milyen játékosokból nem néztem ki, hogy benne vannak ebben a listában, pl. Jamison, Abdur-Rahim.
Zsákoló mezőny hihetetlenül erős, örülök, hogy nincsenek ilyen hájpolt emberek (Griffin, Howard), Ross/Green/White győzelmet várok. Tripladobó is nagyon jó, megtippelni nem tudom, hogy ki fog nyerni.Bob_Marley írta: Zsákolón:
Jeremy Evans, Kenneth Faried, Terrence Ross, Eric Bledsoe, Gerald Green, James White
Elég erős a mezőny
Tripladobón:
Paul George, Kyrie Irving, Steve Novak, Ryan Anderson, Matt Bonner, Stephen Curry
Meg kell köveznem magam, várható volt, hogy Rondo nélkül más lesz a játék, egymást fogjuk kiszolgálni, s nem 1 ember felel "mindenért" egyszerűen a mostani felállás s támadás sokkal intenzívebb, pörgősebb, kiszámíthatatlanabb, jobb.
Paradox módon Rondo kiesése jobbá tette a támadást, főleg hogy nem húzódnak annyira be.
Bazskával egyetértek, Wade-et én is imádom (bár az utóbbi években voltak furcsa dolgai neki...), gyönyörű mozgása van neki.Tocy írta: http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2013/02/08/alleyoop25 Ha jól láttam, még nem került be ide. Wade-ről van szó!
bár egy-két végjáték után azért felhúzom magam, hogy miért adjuk a 6-os kezébe a labdát, amikor Wade gyakorlatilag a Jordan utáni évek legjobb befejezője, game winnere...
Én egy darabig néztem, aztán elaludtam, sajnos amit írsz az jellemző az idei Bocatsre (is) hogy a végjátékok gyakran elúsznak, ezt azért arra fogom hogy borzasztó fiatal a társaság, rendre valakinél faltgondok is vannak, nagyon hullámzóak, van hogy percek alatt dobnak 20at, majd egy negyeden keresztül 10et...Sanama írta:Na csak behúzta valahogy a Lakers, a végére mintha kicsit elfogyott volna a Bobcats, a LAL meg visszavett a TO-kból, illetve Kobe már nem nézte ahogy elszerencsétlenkedik a többiek a zsugákat.
Viszont az a 30% a 3as vonal mögül nagyon gyenge, és Kobe is az utóbbi 25 kisérletéből 1et dobott be még a Minesotának...Miközben a Miami, akivel holnap meccselnek, állat módban szórják a triplát...
Kiváncsi vagyok a holnapi meccsre, eléggé a Miaminak áll a széna most, össze vannak szedve, ami a Lakersre eléggé nem mondható most el, de hát majd jön Sacre
Már nem nézem mondjuk, deCumbee írta:Jamison is megsérült. Csak bokaficam, kérdés, hogy mennyire súlyos. Amilyen mákjuk van, akár ebből is lehet egy ár hetes kihagyás. Nem baj, majd Sacre beviszi őket a Playoffba.Sanama írta:a lakers bekezett... 11el megy a bobcats
Jamison is megsérült. Csak bokaficam, kérdés, hogy mennyire súlyos. Amilyen mákjuk van, akár ebből is lehet egy ár hetes kihagyás. Nem baj, majd Sacre beviszi őket a Playoffba.Sanama írta:a lakers bekezett... 11el megy a bobcats
Én azért még elég "szkeptikus" vagyok, főleg hogy érzésem szerint túl korán játszunk jólKalap1988 írta: Hát, hogyne hallgatnék, élek-halok a jó népzenéért és Erdélyért is egyébkéntOff vége. Tényleg jó meccs volt, olyannyira, hogy éjjel megnéztem élőben, majd délután felvételről is
Cefet jól játszottunk, jár a labda, kemény a védekezés, ez tetszik. Még a végén olyan top védő csapat leszünk, akik sok pontot is dobnak
( potenciál szerintem a keretben erre meg van a gyors és jól dobó emberek miatt).
Hát, hogyne hallgatnék, élek-halok a jó népzenéért és Erdélyért is egyébkéntkanty írta:Most értem haza, hosszú és fárasztó az út Boston és Kolozsvár között.Kalap1988 írta:Bob leírt mindent, nem szaporítanám a szót, csak annyit kérdezek: Where is Kanty ?![]()
![]()
![]()
Most az egyszer megbocsájtok, látom, hogy Transylmániát hallgatsz
Grat. a Bostonnak, nagyon jól játszottak. Igazából nem csak a Lakers lett volna kevés ezúttal ellenük. DH visszatért, de az ember önmagaga karikatúrája, mondom ezt minden rosszindulat nélkül. Biztos, hogy frusztráló nagyon ez a sérülés és biztos, hogy ő is olyan állapotba szeretne kerülni, mint volt mondjuk tavalyelőtt.
Sokat lehetne boncolgatni a témát, de agyilag zokni vagyok. Az biztos, hogy ez a győzelem nagyon kellett volna, mind mentális, mind pedig a tabella szempontjából.
A podcast ismét jó volt, különösen a Bazska Wade-ről alkotott véleményével értek nagyon egyet.
Bob_Marley írta: Én azért egy NY-ot is belevennék, nem csak az MSG miatt (az is patináns aréna) de az egész város is megér minimum 1 napot.Ha ott vagy rájössz, hogy valóban igaz az a mondás, hogy NY sohasem alszik, Bostonban még soha nem voltam, de NY-ban igen, felejthetetlen élmény.Szerintem ha már kint vagy az Usaban megéri oda is ellátogatni.
Én azért egy NY-ot is belevennék, nem csak az MSG miatt (az is patináns aréna) de az egész város is megér minimum 1 napot.Ha ott vagy rájössz, hogy valóban igaz az a mondás, hogy NY sohasem alszik, Bostonban még soha nem voltam, de NY-ban igen, felejthetetlen élmény.Szerintem ha már kint vagy az Usaban megéri oda is ellátogatni.csababarca írta:
Értem.
Meglátjuk, két hónap meló lesz,akkor nem tudok nagyon nézelődni,mert egy erdő közepén leszek táborban, de aug közepétől indulhat a "nyaralás" része. egy TD Garden-United Center (mert Chicagoba is tervezek elrepülni) kombó, felnézni a csarnok tetejéről lógó mezekre, címekre...uhh...az ígérem,hogy képekkel majd fogok szolgálni, szerintem érdekelne itt pár embert![]()
78at tudtam, plusz Drexler meg Shaq-et nem tudtam helyesen beírni
Értem.Bob_Marley írta:Van lehetőség bővencsababarca írta:most nézem a meccset vissza,elég jó![]()
más: nyáron holtszezonban van lehetőség bemenni a stadionokba? kint leszek 3 hónapot a keleti parton,és mondjuk egy Td garden nem hagynék ki , ha van rá lehetőség.
Sőt ha szerencséd van, pont kifogod a nyílt napot, edzés meglehet nézni, sokkal barátságosabbak a játékosok (értsd nincs mellettünk 70 biztonsági hogy haladjunk és ne aláírásokat osztogassunk) több program van szerte a városban.
Van ott is túravezetés, bár ahogy írod holtszezon, s a felkészülés Szeptemberben kezdődik, de bemenni a Gardenbe van lehetőség.
Van lehetőség bővencsababarca írta:most nézem a meccset vissza,elég jó![]()
más: nyáron holtszezonban van lehetőség bemenni a stadionokba? kint leszek 3 hónapot a keleti parton,és mondjuk egy Td garden nem hagynék ki , ha van rá lehetőség.
Most értem haza, hosszú és fárasztó az út Boston és Kolozsvár között.Kalap1988 írta:Bob leírt mindent, nem szaporítanám a szót, csak annyit kérdezek: Where is Kanty ?![]()
![]()
![]()