Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem nem ő volt a hibás. Az első gól erős lövés volt Lavezzitől, a másik egy középre bepasszolt labdát lőttek el a lába között kb. 10 méterről, szóval nem volt durva egyik sem szerintem...visca el barca írta:nem nézem a meccset, de ezek szerint a sokak által valdes utodnak tartott guaita betlizik...
Ezzel én még megvárnám, hogy idén nyáron csinálnak-e egy bevásárlást, hoznak-e ezeknek a gyerekeknek a nyakára sztárokat nagy pénzekért? Sakho amúgy egy darabig még kegyvesztett is volt Ancelotti-nál, nem?messideco írta:Én azt látom, hogy a pénz meg van, és nem csak a megalománia dominál ott, hanem ésszel is intézik a dolgokat.
Mondom énlui1698 írta:Ez a Lucas gyerek mekkora focista...
Én is csak néztem a srácot.lui1698 írta:Ez a Lucas gyerek mekkora focista...
Ezek szerint még nem épült fel sérüléséből.S.Agüero írta:A Celtic kezdője otthon a Juventus ellen (20:45 óra): Forster - Lustig, Wilson, Ambrose, Izaguirre - Forrest, Brown, Wanyama, Mulgrew - Commons, Hooper. Szamarasz a padon sincs!!! (Cserék: Zaluska - kapus, Matthews, Kajal, Ledley, Miku, Watt, Lassad)
Milyen jó, egy sincs nekem..S.Agüero írta:Helyesbítve: Sport1 adja a keddi "legjobb" meccset, amit a szurkolók szavaznak meg + a másik meccs a Digi 1-en megy. Szerdán meg a jobb meccs a Digi 1-en, a másik meg a Digi 2-n megy.![]()
Keddenként a Sport1 illetve a Digisport 1-2 adja a meccseket, szerdánként csak a Digisport.csabooo írta:Érdekelne, hogy adjae magyar tv a meccseket a BL-ben ? Tehát mint tavaly, akkor asszem keddenként adta az m1, ha jól tudom ?![]()
Idén.. ?