Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Aztán alapszakasz MVP lesz, utána pedig bajnokságot nyerkanty írta: Irving elég durván nyomta. A srác idén a főmeccs MVP-je lesz, jövőre pedig megnyeri a zsákolóversenyt.
Irving elég durván nyomta. A srác idén a főmeccs MVP-je lesz, jövőre pedig megnyeri a zsákolóversenyt.NBA All Star 2013 Three-Point Contest:
http://youtu.be/GGWa9aBOYgY
NBA 2013 Foot Locker Three point Shootout Contest - Final Round:
http://youtu.be/xYW3Dfo5SYk
Uncle Drew![]()
Nem volt rossz, de olyan eldobom az agyam sem. Ross nálam is megérdemelten nyert. Kár, hogy White-nak a második próbálkozása nem jött össze. Nem kis tömés lett volna az sem.2013 NBA Slam Dunk Contest - All Dunks:
http://youtu.be/ba_lXpFgQKg
Ross nálam vitt mindent. Amúgy már várom azt a pillanatot, amikor a segítő emberkét valaki fejbe térdeli majd.
Igen ez az öltözetükön is meglátszott. Nagy volt a harc, hogy ki lesz a legszebb papagáj, mondjuk még hiányoltam Westbrookot és Durantet. Jövőre lehetne egy ilyen versenyszám is.Egyébként a játékosok megint kitettek magukért, ami az öltözködést illetiMeg észre lehet venni, hogy kik vannak jóban egymással, Wade - Melo - LBJ már évek óta egymás mellett ülnek a gálán.
És akkor tőlem is jöjjön egy MJ videó:
http://youtu.be/-bDKq4O8bhc
Az az...MKG biztos örül azért, hogy 1-1-ezhetett vele még akkor is, ha a papa nyert
Gyönyörűen eltaláltamGame90 írta: Skills Challenge:
- aki szerintem nyer: Parker
Three-Point Contest:
- aki szerintem nyer: Novak vagy Curry, de legyen inkább az utóbbi
Slam Dunk Contest:
- aki szerintem nyer: White
A Levegő Ura, te jó ég, mekkora hálával tartozom az égieknek, h őt is láthattam játszani a pályája csúcsán. Akkoriban még aktív kosarasként feszültem az NBA-re és tátott szájjal néztem, amit ez az ember művelt. Fizikát meghazudtoló megmozdulások, repülések, acélsodrony idegek, vajkéz. A liga és a Bulls emblematikus figurája, egy csoda volt a maga nemében. Isten éltessen sokáig, MJ
Ezt írtam már be pár napja...Irving erre a szezonra hogy nem lett kezdő, ez vicc...Spo történelmet akart írni.Eazzy írta:ők ketten döntőztek vegül.Game90 írta:
Skills Challenge:
- akiknek szurkolok: Holiday, Lillard
Bosh Rondo helyett az komoly? Irving meg Holiday siman előtte van...
ők ketten döntőztek vegül.Game90 írta:
Skills Challenge:
- akiknek szurkolok: Holiday, Lillard
Mondjuk Wade game winner-re nem emlékszem idénTocy írta: szerk.: Game, itt van az idei clutchlistaJames 46%, Durant 45%, Wade 45%, Irving 48%, Bryant 39%, Parker 51%
De a legnagyobb clutch Bosh, igaz csak 21 dobása volt, de 85,7%
http://stats.nba.com/leaguePlayerClutch ... 0&pageNo=1
kezdo5.huMichael Kidd-Gilchrist bevallotta, hogy egy egy-egy elleni meccsen kikapott a majdnem 50 éves Michael Jordantól. A játékos azt mondta, hogy nagyon kemény volt ez számára, hiszen egy 50 éves embertől kapott ki, de kétség kívül Jordan a valaha volt legjobb kosárlabdázó, és még mindig nagyon jó formában van.
Mondjuk ebből is kijön, hogy nagy lépéskirály JamesWade-Fan írta:http://www.youtube.com/watch?v=R2q9V40cLkA
Azért nem csak erőből oldja meg James.![]()
Nekem egyébként az is nagyon bejön, hogy mikor zsákol egy iszonyatosat, leérkezik, és akkor van egy beállása, meg az a nézés, hogy akkor most ki a király.Vagy mikor felmegy a pályára, mutatják az arcát kamerán, és látod a szemén, hogy ő ezt bizony megcsinálja.
Indiana-Boston-Chicago ez a 3 keletről megszoríthatja őket, s tavaly is mi ott voltunk, de pont amit írtam is, fizikálisan felőrölnek, mi gyakorlatilag 200%ot nyújtva elhoztuk az 5ik meccset, ott volt a reménysugár, jött James tudjuk a 6ikat, s a 7iken meg még szívből extázisban bírtunk 3 negyedet, de azt se felejtsük el az Indiana meg a Celtics ellen nem volt Bosh, s ő rohadt fontos kis Puzzle darab ebben a játékban, s az ő biztos tempó dobása.Sanama írta:Tavaly is ez volt, aztán a Boston nagyon, és még a Pacers is megszorította őket rendesen, szóval kiabáljátok csak el, én örülnék neki, ha még a döntőben sem lennénekMiami nyilván nem érinthetetlen, ha 1-1 meccsekről van szó, de 4et fogni ellenük úgy hogy fizikálisan is tropára tesznek főleg 10-14 nap alatt végrehajtani ezt, maximális koncentrációval védekezésben??Rohadt nehéz s itt a kulcsszó a 4 nyert meccsen van, felőrölnek szellemileg fizikálisan.
Nyilván igen, átszakadt a gát, stbstb. de ők is emberek, tavaly is meg lettek szorítva elég rendesen, idén sem sétagalopp lesz a gyűrű, vagy a döntő, legalábbis nagyon remélem, ha más nem, jön a Lakers és Sacre
Tavaly is ez volt, aztán a Boston nagyon, és még a Pacers is megszorította őket rendesen, szóval kiabáljátok csak el, én örülnék neki, ha még a döntőben sem lennénekMiami nyilván nem érinthetetlen, ha 1-1 meccsekről van szó, de 4et fogni ellenük úgy hogy fizikálisan is tropára tesznek főleg 10-14 nap alatt végrehajtani ezt, maximális koncentrációval védekezésben??Rohadt nehéz s itt a kulcsszó a 4 nyert meccsen van, felőrölnek szellemileg fizikálisan.
Nekem is az a bajom James-el, amit Kanty írt. lehet hogy könnyedén megy el az emberek mellett, mert 5x akkora mint a többiekDe hogy Jamesnél könnyedebben játszó embere jelenleg kevés van, az szinte biztos.
Ezzel maximálisan egyet értek, minden csapsportágban butaság összehasonlítani korszakok embereit, más a játék, mások az akkori csapatok, , más a felfogás, mások a csapattársak stb.kanty írta:
Ezt a James-Jordan összehasonlítást nem tudja bevenni a gyomrom. Egyrészt hülyeségnek tartom összehasonlítani a két játékost, mert teljesen mást játszottak.
Kiemelttel egyet értek, a többivel nem igazánkanty írta: Másrészt én LeBron James-t nem tudom minden idők legjobbjának tartani, ha így folytatja, akkor minden idők leghatékonyabbja lehet. De nézve a játékát egyszerűen nekem nem megy. Elismerem, hogy a legsokoldalúbb talán jelenleg, de nekem hiányzik belőle a könnyedség. Abszolút szubjektív a dolog. Viszont, ha én rágondolok mindig a
kanty írta:Mit csináljon? Csapatot a Bobcats-ből.
ha nem érdekelné, akkor mégis miért mondta azt, hogy 50 évesen is pályára szeretne lépni?kanty írta:
Nem hiszem, hogy ez a rekord érdekelné. Ért el ő ennél sokkal fontosabbakat is. Az egésznek semmi értelmét nem látom.
Nem hiszem, hogy ez a rekord érdekelné. Ért el ő ennél sokkal fontosabbakat is. Az egésznek semmi értelmét nem látom.REMY írta:1 meccs erejéig tenné, ráadásul ott is csak 5-10 percrekanty írta:Esélytelen, hogy visszatérjen. Mit nyerhet vele? Semmit. Egy cikkre jó a hír, egyébre nem.
ezzel is megdöntene egy rekordot. Egy 50 éves ember mégis mit csináljon?