Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az Arrow szerintem botrányosan gyenge. Látványosság nulla, akciók nulla, színészi játék nulla. Meg úgy semmi egyedisége, hangulata nincs az egésznek szvsz.messideco írta:
Az Arrow meg egyre érdektelenebb számomra, három résszel el vagyok maradva, de nem motivál, hogy nézzem...
Ez érdekes, mert én eddig inkább a 3. évadról csak jót hallottam, nem úgy, mint a másodikról.CsacsMate írta:Szerintem se volt nagy gond a második évaddal, viszont a harmadik most kicsit langyi... Kezdik azt, amit a sok évados sorozatoknál, hogy jönnek az értelmetlen töltelék részek...
zero hour brutális gyorsan ki lesz nyírva, eleve kaszaszint alatt nyitott, szóval sok mindent sztem nem fognak kihozni a story-ból, mert lesz rá jó esetben 13 részük. De engem egyelőre az előzetes vélemények sem győztek meg annyira, h nézzemmessideco írta:Zero hour
A Pilot nem volt rossz, remélem tartani fogja a színvonalat, sok mindent ki lehet hozni a storyból
Az Arrow meg egyre érdektelenebb számomra, három résszel el vagyok maradva, de nem motivál, hogy nézzem...
Dr.Dre írta:Nos , ez a legelső kommentem ebbe a topicba.
Látom vannak Arrow és Family Guy fanok.
Arrow
Nekem kifejezetten tetszik, az első négy részét az RTL-en néztem meg szinkronosan, és annyira megtetszett hogy nem birtam kivárni a jövő pénteket,mert hát ugye akkor szokott lenni.
Igy hát el kezdtem nézni feliratosan. Jelenleg a 13. résznél vagyok, most fogom megnézni a 14.-et.
Kiváncsi vagyok hogy mi lesz![]()
számomra egy 10-es skálán egy 9-est megérdemel
Igazából most azt nem vágom, h amikor előző rész végén Rick kiakadt és elkezdett Lorival ordítozni, akkor azt tényleg ennyire magukra vették, h leléptek, és vissza sem jönnek többé? Mert azért eléggé lejött abból, h Rick egyszerűen csak bekattant, és nem az új társaságot akarta elküldeni a búsba, gondoltam is, h kimennek szépen, megvárják, amíg lenyugszik a seriff, aztán meg visszajönnek. De most látom, h sehol senki, mintha egyből hanyatt-homlok el kellett vna menekülniük ettől.soadroli írta:Walking Dead
Hiányoltam Tyreesékat, gondolom már a következő részben beszállnak a háborúba![]()
Na,hát nekem ez a legnagyobb gondom... Kár hogy nem később bukkantam rá az Arrow-ra, elég rossz így, 1 hetet kell várni az új részre mindig, a felirat meg +2/3 nap... Szóval....ozsimiki írta:Vannak előnyei,hogy utólag kezdek el egy-egy sorozatot,mert ha tetszik,akkor ugye nem kell várnom heteket,esetleg hónapokat az új részre, hanem csak tolom...
8 rész ment le, és eddig nekem továbbra is bejön!Rinku írta:
Nyugodj meg, ha még nem jutottál el odáig, biztosíthatlak, hogy az évad végjátéka az ínyedre lesz, ha meg már megnézted a befejező részeket, gondolom tetszett.Koreai barátunk meg tökös gyerek, jó a jellemfejlődése, ahogy Daryl puhul és szocializálódik, Glenn úgy lesz kemény legény, a 3. évadban meglátod majd, hogy milyen edzett fémmé munkálódott az új világban!
Bob_Marley, ugye tudod, h tilos több nick-et regisztrálni?Rinku írta:Félre ne értsetek, szerintem marha jó buli nézni a sorozatot, de teljesen élet- és értelemidegen az egész.
Nyugodj meg, ha még nem jutottál el odáig, biztosíthatlak, hogy az évad végjátéka az ínyedre lesz, ha meg már megnézted a befejező részeket, gondolom tetszett.Stalkyard írta:Hát valamennyire egyet tudok érteni, eddig 6 rész ment le a második évadból, és egyelőre mondjuk tetszik, de tényleg eléggé lassú és elnyújtott. Ez a farm, amin élünk életérzés remélem nem lesz tartós, de összességében még így is tetszik. Persze már az is gyanús volt, hogy az 1. évad 6 részes volt, a 2. már egyből 13.De a Szökéshez képest még így sincs sehol ezen a téren.
Közben a kis koreai is kielégült, ezen is túl vagyunk.
Hát valamennyire egyet tudok érteni, eddig 6 rész ment le a második évadból, és egyelőre mondjuk tetszik, de tényleg eléggé lassú és elnyújtott. Ez a farm, amin élünk életérzés remélem nem lesz tartós, de összességében még így is tetszik. Persze már az is gyanús volt, hogy az 1. évad 6 részes volt, a 2. már egyből 13.Rinku írta: Majd fogod még...Összességében jó kis sorozat, bár a 2. évadnak csak a vége jó, a felvezető részei annyira dögunalmasak és annyira lassan indulnak be, hogy majdnem abbahagytam az egészet. Tanácsolom, hogy ne tedd, mert a 3. évad már igen jóra sikerült, kárpótol az előző szenvedéseiért.
Néhol elkövetik a hibát, hogy rengeteg jelenet kap nevetségesen sok időt és odafigyelést, fontos dolgokat pedig a sutba dobnak. De! Azért érdemes nézni, nálam 10/7, mert azért annyira tényleg nem rossz...
Ezt nagyon köszi.miihii írta:ITT egy kis gif-gyűjtemény a Trónok harcából![]()
Majd fogod még...Stalkyard írta:Nos, a nagy dicséretdömping miatt én is elkezdtem ma a Walking Dead-et, és hát eddig egy rész () alapján baromira bejön. Hosszú idő után az első sorozat, ahol nem érzem túlzónak a hatalmas tömjénezést.
Úgy is mondhatnám, hogy szörnyű volt a rész. A két új fontosabb szereplővel sem vagyok megelégedve, még egy résznek adok esélyt de szerintem kasza lesz. :/sjd írta:Touch s02e01
Hát ez nem igazán lett jobb a második évadra, legalább az idegesítő részeket elhagyták, de egyébként ez inkább egy erősen középszerű epizód volt. Meg sztem kezdenek egyre inkább rámenni az összeesküvős szálra, ami meg az egész eredetiségét alaposan lecsökkenti.