Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.02.19. 18:23:39

messideco írta:
Az Arrow meg egyre érdektelenebb számomra, három résszel el vagyok maradva, de nem motivál, hogy nézzem...
Az Arrow szerintem botrányosan gyenge. Látványosság nulla, akciók nulla, színészi játék nulla. Meg úgy semmi egyedisége, hangulata nincs az egésznek szvsz.
CsacsMate írta:Szerintem se volt nagy gond a második évaddal, viszont a harmadik most kicsit langyi... Kezdik azt, amit a sok évados sorozatoknál, hogy jönnek az értelmetlen töltelék részek...
Ez érdekes, mert én eddig inkább a 3. évadról csak jót hallottam, nem úgy, mint a másodikról. :) Persze nyilvánvaló, hogy előbb-utóbb már nem lesz kellő mondanivaló, izgalmi faktor, de ennek ellenére gyártják majd a sablonrészeket, mert a nép kajálni fogja, és dől a lé. De remélem ez minél később következik majd be.

A Breaking Bad-del kacérkodom most, hogy el kellene kezdeni, mert kéne valami a TWD mellé, ami leköti a figyelmem. Meg eddig mindenki csak dicsérte, szóval esélyes, hogy belekezdek valamikor.

Egyébként ti általában egyszerre csak egy sorozatot néztek jobbára, vagy többet is? Mert én maximum kettőt tudnék elképzelni, amit folyamatosan nézek egyszerre, többet nem nagyon. Ha túl sokat nézel ,szerintem elveszne a varázsa, egyikre sem tudnék kellő figyelmet fordítani, úgy meg nem sok értelme lenne. Nektek mi a tapasztalatotok? :)
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.02.19. 18:10:43

Szerintem se volt nagy gond a második évaddal, viszont a harmadik most kicsit langyi... Kezdik azt, amit a sok évados sorozatoknál, hogy jönnek az értelmetlen töltelék részek...
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.02.19. 17:41:41

Walking Dead

Végeztem a második évaddal, és meg mondom őszintén, a sok negatív vélemény ellenére nekem ez is irtózatosan tetszett. Az utolsó részekbe meg már különösen hozták a színvonalat. Összességében sokkal jobban megismertem a szereplőket, a motivációikat, érzéseiket, emellett nem megy morális témát is pedzegetett pár epizód, amik nekem hihetetlenül átjöttek. Egyszóval, bejött na. 8)

A zárórész meg valami különösen durva lett. Jó értelemben. Rick pálfordulása teljesen meglepett, konkrétan mikor nyíltan kimondta, hogy ő itt a vezér, ott néztem egy nagyot. Érezni lehetett, hogy előbb-vagy utóbb rá is hatással lesz az új világ, és hogy fejlődni fog a személyisége, valamint a fokozatos problémák, a Shane-es ügy is mind előrevetítették, hogy történni fog valami. De ez akkor is meglepett. A legdurvább az ebben a sorozatban, hogy nem minden és mindenki fekete vagy fehér, jó vagy rossz. Mindenkinek meg lehet érteni valamilyen szinten az álláspontját, tetteit, és igazán senkit sem lehet elítélni, vagy éppen ellenkezőleg. Ehhez hasonló dolog a Shane vs. Rick ügy is, itt sem igazán tudom még eldönteni, hogy kinek volt igaza. Abban kicsit igazat adok Shane-nek, hogy Rick a túlélés és a csoport szempontjából nem mindig a legmegfelelőbb döntéseket hozta, viszont ő így próbálta még a civilizációt, a rendet és az emberséget megőrizni, addig, amíg csak tudta. Igazán nem tudom, hogy melyik volt a helyes álláspont, mindkettő a maga módján helyesnek mondható. Vagy ott volt még a Randall-ügy is, ezek azok a pillanatok, ahol talán nem létezik helyes döntés, csak kevésbé rossz. És ahol mindkét fél álláspontját tökéletesen meg lehet érteni, még ha valamelyikkel nem is érzünk együtt. Abban is egyet értettem valamilyen szinten Shane-nel, hogy Rick nem ebbe a világba "való". Kérdés, hogy ez végleg megváltozott-e az utolsó résszel, mert ahogy én láttam, az említett események végül teljesen átformálták Rick-et, ami mondjuk várható, és talán elkerülhetetlen volt. De kérdés, hogy miben lesz jobb ezek után, mint Shane volt? Erre csak a 3. évad adhat majd választ.

Huh, ez hosszú lett, de most eléggé kavarognak a gondolatok a fejemben, és úgy érzem, a felét sem írtam le abból, amit gondolok. De lehet, hogy itt ülnék reggelig. :lol:

Összességében: baromira bejön ez a sorozat.

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
sjd
Llegenda del Barça

2013.02.19. 14:13:53

messideco írta:Zero hour

A Pilot nem volt rossz, remélem tartani fogja a színvonalat, sok mindent ki lehet hozni a storyból :)

Az Arrow meg egyre érdektelenebb számomra, három résszel el vagyok maradva, de nem motivál, hogy nézzem...
zero hour brutális gyorsan ki lesz nyírva, eleve kaszaszint alatt nyitott, szóval sok mindent sztem nem fognak kihozni a story-ból, mert lesz rá jó esetben 13 részük. De engem egyelőre az előzetes vélemények sem győztek meg annyira, h nézzem

pedig az arrow-t hogy védted mindig, amikor fikáztam... :P
messideco
Presidente del Barça

2013.02.19. 13:59:42

Zero hour

A Pilot nem volt rossz, remélem tartani fogja a színvonalat, sok mindent ki lehet hozni a storyból :)

Kép
"And my heart will leave you never."
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.02.19. 12:22:53

Dr.Dre írta:Nos , ez a legelső kommentem ebbe a topicba.
Látom vannak Arrow és Family Guy fanok.

Arrow
Nekem kifejezetten tetszik, az első négy részét az RTL-en néztem meg szinkronosan, és annyira megtetszett hogy nem birtam kivárni a jövő pénteket,mert hát ugye akkor szokott lenni.
Igy hát el kezdtem nézni feliratosan. Jelenleg a 13. résznél vagyok, most fogom megnézni a 14.-et.
Kiváncsi vagyok hogy mi lesz :)
számomra egy 10-es skálán egy 9-est megérdemel :)

Hol nezed feliratosan, dobj egy linket pls. Elso 13 reszt 2 delutan megneztem :D
sjd
Llegenda del Barça

2013.02.19. 12:18:39

soadroli írta:Walking Dead
Hiányoltam Tyreesékat, gondolom már a következő részben beszállnak a háborúba :D
Igazából most azt nem vágom, h amikor előző rész végén Rick kiakadt és elkezdett Lorival ordítozni, akkor azt tényleg ennyire magukra vették, h leléptek, és vissza sem jönnek többé? Mert azért eléggé lejött abból, h Rick egyszerűen csak bekattant, és nem az új társaságot akarta elküldeni a búsba, gondoltam is, h kimennek szépen, megvárják, amíg lenyugszik a seriff, aztán meg visszajönnek. De most látom, h sehol senki, mintha egyből hanyatt-homlok el kellett vna menekülniük ettől.

Ez pedig egy Last Resort évadkritika vna tőlem

Les Revenants pedig még 5 rész után is zseniális, nem tudom mikor élveztem utoljára ennyire egy sorozatot.
Dr.Dre
Capitá del Barça

2013.02.19. 00:56:14

Nos , ez a legelső kommentem ebbe a topicba.
Látom vannak Arrow és Family Guy fanok.

Arrow
Nekem kifejezetten tetszik, az első négy részét az RTL-en néztem meg szinkronosan, és annyira megtetszett hogy nem birtam kivárni a jövő pénteket,mert hát ugye akkor szokott lenni.
Igy hát el kezdtem nézni feliratosan. Jelenleg a 13. résznél vagyok, most fogom megnézni a 14.-et.
Kiváncsi vagyok hogy mi lesz :)
számomra egy 10-es skálán egy 9-est megérdemel :)

Family Guy
Kedvenc sorozatom. Régóta nézem már, 1-9. évada megvan szinkronosan, a 10. pedig feliratosan (ugyancsak nem bírtam kivárni hogy szinkronizálják)
Minden részt kb 10x végignéztem már, kívülről fújom már a storykat.
A 10. évadot nézem, eddig 15 részt néztem meg, még maradt egy pár.
10-es skálán a FG 10*! :D
.......
UI:A MADÁR AZ ÁSZ! :mrgreen:
ozsimiki írta:Vannak előnyei,hogy utólag kezdek el egy-egy sorozatot,mert ha tetszik,akkor ugye nem kell várnom heteket,esetleg hónapokat az új részre, hanem csak tolom...
Na,hát nekem ez a legnagyobb gondom... Kár hogy nem később bukkantam rá az Arrow-ra, elég rossz így, 1 hetet kell várni az új részre mindig, a felirat meg +2/3 nap... Szóval.... :roll:
Kép

Titi - The Legend!
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.02.19. 00:37:13

Vannak előnyei,hogy utólag kezdek el egy-egy sorozatot,mert ha tetszik,akkor ugye nem kell várnom heteket,esetleg hónapokat az új részre, hanem csak tolom...BREAKING BAD ennél nagyobb sorozat nem sok van. 5.évad 8.részét adták le még tavaly év végén, nyáron jön a folytatás.

letoltam az 5évadot 1 hónap alatt, nemrég értem a 8.rész végére, eszméletlenül nagy,és most jön a hátránya ennek a szisztémának,h orrba szájba toltam, kiesek a ritmusból,és nagyon távolinak tűnik a folytatás :S:S:S főleg ilyen befejezés után :)

aki eddig nem kezdte el ezt a sorozatot, nagyon ajánlom! Nagyon kevés olyan perc van,ami érdektelen (számomra a feleség,és annak testvérének párbeszédei nem jönnek be,de azért az sem rossz), és rengeteg olyan ami dráma ide vagy oda, bődületesen humoros,emberi. A két főszereplő változása (Walt,Jesse),és színészi játéka kb tökéletes. A többi kulcsszereplő,karakter szintén zseniális.

Elvileg sajnos ez az 5.lesz az utolsó évad,azért szedték ketté ilyen sok hónappal:S, de mindenképp nézze meg előröl aki vágyik vmi extrára. Nincs színvonal romlás egyáltalán,sőt...

szóval nálam eddig (és kizárt,h ezután ez romlana) ez a sorozat:

9.6/10
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.02.18. 22:59:55

twd

az utloso 5 percet leazamitva megint egy nagy 0 volt az egész. blablablablabla, annyira jelentéktelen h nagy részét már inkább áttekergetem. ezt a lélektani drámázgatós részt nem érzik a forgatokönyvesek...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Tim
Mezei fórumozó

2013.02.18. 22:25:49

Egy kicsit off,de mivel Walking Dead ezért szemet hunyok fölötte.. :lol:
Szóval úgy néz ki jön könyv formában is:Walking Dead.
Ami viszont nem tiszta,hogy miért a sztori közepén kezdik? Legalábbis a kormányzóval eddig csak a képregényben találkoztam,persze az is igaz hogy csúnyán leragadtam a második évadnál. Szóval érdekesnek ígérkezik,és remélem az eleje is sorra kerül.
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2013.02.18. 21:06:01

Walking Dead
Na, ez faja kis rész volt, főleg a vége. Remélem Merle nem lesz áruló gennyláda, mert én bírom a dumáit, nagy arc, szóval maradjon csak ott Rickékkel. Hiányoltam Tyreesékat, gondolom már a következő részben beszállnak a háborúba :D Lori meg idesít még így halottan is, mi a péniszt kísért ott? :lol:
Kép
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.02.17. 21:23:19

Rinku írta:
Nyugodj meg, ha még nem jutottál el odáig, biztosíthatlak, hogy az évad végjátéka az ínyedre lesz, ha meg már megnézted a befejező részeket, gondolom tetszett. :D Koreai barátunk meg tökös gyerek, jó a jellemfejlődése, ahogy Daryl puhul és szocializálódik, Glenn úgy lesz kemény legény, a 3. évadban meglátod majd, hogy milyen edzett fémmé munkálódott az új világban! :wink:
8 rész ment le, és eddig nekem továbbra is bejön! :) Daryl jellemfejlődése (puhulása :D) elég szépen kezd kibontakozni, viszont a Glennes dologgal megfogtál, mert eddig semmilyen jel nem utal arra amit írtál. Kíváncsian várom!

A zombis témához csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy talán mindig is a leghiteltelenebb fenyegetés voltak a filmtörténelemben, ami az emberiségre leselkedett, úgyhogy ez nem újdonság. De talán még itt van a leginkább "megmagyarázva", hogy ez mégis hogyan változtak az emberek agy nélküli zabagépekké. De hát kit érdekel, a sorozat ettől még király. :)

Szóval, számomra egyáltalán nem olyan borzasztó ez a második évad. Jó, voltak benne lassabb részek, de ezek általában arra irányultak, hogy jobban kibontsák a karaktereket, amivel nekem semmi bajom nincs, mert így vagy úgy, de valamennyire mindegyikük a szívemhez nőtt. Viszont cserébe most is olyan morális dilemmákat kapunk mellé, amik időnként baromira elgondolkodtatják az embert.
És ha ez csak jobb lesz a harmadik évad során, ahogy mondjátok, akkor engem megvettek kilóra.

sjd
Llegenda del Barça

2013.02.17. 12:46:31

Rinku írta:Félre ne értsetek, szerintem marha jó buli nézni a sorozatot, de teljesen élet- és értelemidegen az egész. :D
Bob_Marley, ugye tudod, h tilos több nick-et regisztrálni? :wink: :mrgreen:

Amúgy csak ennyire "életidegen":
http://www.dailytech.com/Baffling+Illne ... e24276.htm

Na persze a zombifilmek és -sorozatok logikája persze már más kérdés, mert elég nehéz egy biológiailag korrekt zombit és zombivírust összerakni és megindokolni, de pl. a 28 Days Later vagy a World War Z (természetesen a könyv utóbbiból) számomra teljesen hihetően és reálisan adta elő a dolgot.
Rinku
Director del Fútbol

2013.02.17. 12:11:21

Stalkyard írta:Hát valamennyire egyet tudok érteni, eddig 6 rész ment le a második évadból, és egyelőre mondjuk tetszik, de tényleg eléggé lassú és elnyújtott. Ez a farm, amin élünk életérzés remélem nem lesz tartós, de összességében még így is tetszik. Persze már az is gyanús volt, hogy az 1. évad 6 részes volt, a 2. már egyből 13. :lol: De a Szökéshez képest még így sincs sehol ezen a téren. :mrgreen:
Közben a kis koreai is kielégült, ezen is túl vagyunk. :mrgreen:
Nyugodj meg, ha még nem jutottál el odáig, biztosíthatlak, hogy az évad végjátéka az ínyedre lesz, ha meg már megnézted a befejező részeket, gondolom tetszett. :D Koreai barátunk meg tökös gyerek, jó a jellemfejlődése, ahogy Daryl puhul és szocializálódik, Glenn úgy lesz kemény legény, a 3. évadban meglátod majd, hogy milyen edzett fémmé munkálódott az új világban! :wink:

Amúgy ezeken a zombikon tudok néha kiakadni, annyira totál megfoghatatlan téma, hogy egyszerűen semmiféleképpen nem valósulhatna meg - ami hozzáteszem, nagyon megnyugtató :D -, egyszerűen baromi irreális az egész, hogy valami úgy halljon hangokat, érzékeljen fényvillanásokat, szagokat, hogy annak az agya amúgy már gyakorlatilag elrohadt, a szívével együtt, már semmi nem szállítja a vért sehova, stb. funkciók nincsenek meg se az élethez, se a tudathoz, de mégis megy és mindenkire rá akar ugrani. Félre ne értsetek, szerintem marha jó buli nézni a sorozatot, de teljesen élet- és értelemidegen az egész. :D
Football, bloody hell. /SAF/
TT
Capitá del Barça

2013.02.16. 23:27:07

és akkor most készülj fel pár unalmas és nyálas részre. ha kibírod kárpótolnak tényleg :D
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.02.16. 23:18:11

Rinku írta: Majd fogod még... :) Összességében jó kis sorozat, bár a 2. évadnak csak a vége jó, a felvezető részei annyira dögunalmasak és annyira lassan indulnak be, hogy majdnem abbahagytam az egészet. Tanácsolom, hogy ne tedd, mert a 3. évad már igen jóra sikerült, kárpótol az előző szenvedéseiért. :) Néhol elkövetik a hibát, hogy rengeteg jelenet kap nevetségesen sok időt és odafigyelést, fontos dolgokat pedig a sutba dobnak. De! Azért érdemes nézni, nálam 10/7, mert azért annyira tényleg nem rossz... :)
Hát valamennyire egyet tudok érteni, eddig 6 rész ment le a második évadból, és egyelőre mondjuk tetszik, de tényleg eléggé lassú és elnyújtott. Ez a farm, amin élünk életérzés remélem nem lesz tartós, de összességében még így is tetszik. Persze már az is gyanús volt, hogy az 1. évad 6 részes volt, a 2. már egyből 13. :lol: De a Szökéshez képest még így sincs sehol ezen a téren. :mrgreen:
Közben a kis koreai is kielégült, ezen is túl vagyunk. :mrgreen:

messideco
Presidente del Barça

2013.02.16. 18:31:15

Bepróbálkozok talán majd, max abbahagyom ha nem tetszik, mint annyi sorozatnál :D Köszi!
Kép
Deus
Boixos Nois

2013.02.16. 18:08:16

Uh, skacok... van egy új sorozat, megnéztem a pilotját: Nekem tetszett.

Zero Hour

Sztori: egy paranormális jelenségekkel foglalkozó szkeptikus magazin kiadójának feleségét elrabolják, a férj pedig olyan rejtélybe botlik, ami évszázadokon át ível és az egész Földet behálózza. A felesége egyik órájában egy térképet talál, ami egy világméretű katasztrófához vezethet. Elindul a szálak kibogozása, a versenyfutás az idővel a felesége és az emberiség megmentéséért, miközben vigyázna kell, hogy a talált válaszok és nyomok ne jussanak rossz kezekbe. Valaki ugyanis a nyomában van.

messideco -nak ajánlom.
KépKép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.02.16. 17:54:13

miihii írta:ITT egy kis gif-gyűjtemény a Trónok harcából 8)
Ezt nagyon köszi. :P Tyrion a legnagyobb király. 8)

Kép
Kép
:mrgreen:
miihii
KHAL

2013.02.16. 17:29:53

ITT egy kis gif-gyűjtemény a Trónok harcából 8)

A kedvenc:
Kép :P
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Rinku
Director del Fútbol

2013.02.15. 20:42:10

Stalkyard írta:Nos, a nagy dicséretdömping miatt én is elkezdtem ma a Walking Dead-et, és hát eddig egy rész ( :lol: ) alapján baromira bejön. Hosszú idő után az első sorozat, ahol nem érzem túlzónak a hatalmas tömjénezést.
Majd fogod még... :) Összességében jó kis sorozat, bár a 2. évadnak csak a vége jó, a felvezető részei annyira dögunalmasak és annyira lassan indulnak be, hogy majdnem abbahagytam az egészet. Tanácsolom, hogy ne tedd, mert a 3. évad már igen jóra sikerült, kárpótol az előző szenvedéseiért. :) Néhol elkövetik a hibát, hogy rengeteg jelenet kap nevetségesen sok időt és odafigyelést, fontos dolgokat pedig a sutba dobnak. De! Azért érdemes nézni, nálam 10/7, mert azért annyira tényleg nem rossz... :)
Football, bloody hell. /SAF/
Tarsi88
Jugador del Barça

2013.02.15. 19:27:00

sjd írta:Touch s02e01
Hát ez nem igazán lett jobb a második évadra, legalább az idegesítő részeket elhagyták, de egyébként ez inkább egy erősen középszerű epizód volt. Meg sztem kezdenek egyre inkább rámenni az összeesküvős szálra, ami meg az egész eredetiségét alaposan lecsökkenti.
Úgy is mondhatnám, hogy szörnyű volt a rész. A két új fontosabb szereplővel sem vagyok megelégedve, még egy résznek adok esélyt de szerintem kasza lesz. :/

Elkezdtem darálni a Flashpointot, a második évad közepénél tartok eddig nagyon bejön. Végre egy olyan "rendőrös" sorozat amibe az elkövetők nem eredendően rossznak vannak beállítva és nem arról szól, hogy a szuperzsaru aki egyedül felgöngyölíti az ügyet 3 golyóval 4 rosszfiút lelő. Mindenképpen ajánlós a sorozat.
Kép
messideco
Presidente del Barça

2013.02.15. 19:09:04

A Family Guy még mindig zseniális! Ezúttal a Love Actuallyhoz hasonlító filmeket parodizálták ki, mesteri módon. Stewie utazása meg egészen nagy volt, s a beszólás: No, but I am ready for therapy :lol:
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.02.15. 12:08:08

Touch s02e01
Hát ez nem igazán lett jobb a második évadra, legalább az idegesítő részeket elhagyták, de egyébként ez inkább egy erősen középszerű epizód volt. Meg sztem kezdenek egyre inkább rámenni az összeesküvős szálra, ami meg az egész eredetiségét alaposan lecsökkenti.

The Americans / Banshee / Utopia / House of Cards vélemények viszont érdekelnének, ha valaki nézi vmelyiket
Válasz küldése