Vannak előnyei,hogy utólag kezdek el egy-egy sorozatot,mert ha tetszik,akkor ugye nem kell várnom heteket,esetleg hónapokat az új részre, hanem csak tolom...
BREAKING BAD ennél nagyobb sorozat nem sok van. 5.évad 8.részét adták le még tavaly év végén, nyáron jön a folytatás.
letoltam az 5évadot 1 hónap alatt, nemrég értem a 8.rész végére, eszméletlenül nagy,és most jön a hátránya ennek a szisztémának,h orrba szájba toltam, kiesek a ritmusból,és nagyon távolinak tűnik a folytatás :S:S:S főleg ilyen befejezés után
aki eddig nem kezdte el ezt a sorozatot, nagyon ajánlom! Nagyon kevés olyan perc van,ami érdektelen (számomra a feleség,és annak testvérének párbeszédei nem jönnek be,de azért az sem rossz), és rengeteg olyan ami dráma ide vagy oda, bődületesen humoros,emberi. A két főszereplő változása (Walt,Jesse),és színészi játéka kb tökéletes. A többi kulcsszereplő,karakter szintén zseniális.
Elvileg sajnos ez az 5.lesz az utolsó évad,azért szedték ketté ilyen sok hónappal:S, de mindenképp nézze meg előröl aki vágyik vmi extrára. Nincs színvonal romlás egyáltalán,sőt...
szóval nálam eddig (és kizárt,h ezután ez romlana) ez a sorozat:
9.6/10