Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ronaldóból és Varane-ból nem kell istencsászárt csinálni, már most azok.Pavel írta:Sajnos egy hét leforgása alatt kétszer vertük meg magunkat és nem tanultunk az elsőből.
Ronciból és a kis franciából istencsászárt csinálnak. Spec5-nak meg könyörögni fognak, hogy maradjon.
A negatív dolog az egészben. Az az, hogy ez hatalmas lökést fog nekik adni a BL-ben és nagyon nem szeretném, hogy a Spec5 megnyerje azt.
sztem ez legföbbkép (főleg most) presztizs csatames írta:Tavaly mikor nekunk jutott a kupa, Realnak meg a bajnoksag- par eve mikor az Alcorcon (?) 4-0 val utotte ki a realt- az volt, hogy az a legjelentektelenebb kupa , penzugyileg sem eri meg.
Most akkor mi van? Ha mi nyerunk Spanyol Kupat, akkor jelentektelen, ha a Real nyeri akkor super extra mega kupa az a kupa ?
Nem ökörség, tényleg ez folyt mindenhonnan, hogy titeket nem is érdekel a kupa.REMY írta:te miről beszélsz?mes írta:Tavaly mikor nekunk jutott a kupa, Realnak meg a bajnoksag- par eve mikor az Alcorcon (?) 4-0 val utotte ki a realt- az volt, hogy az a legjelentektelenebb kupa , penzugyileg sem eri meg.
Most akkor mi van? Ha mi nyerunk Spanyol Kupat, akkor jelentektelen, ha a Real nyeri akkor super extra mega kupa az a kupa ?Ez akkora ökörség (már bocsánat), hogy elképesztő.

te miről beszélsz?mes írta:Tavaly mikor nekunk jutott a kupa, Realnak meg a bajnoksag- par eve mikor az Alcorcon (?) 4-0 val utotte ki a realt- az volt, hogy az a legjelentektelenebb kupa , penzugyileg sem eri meg.
Most akkor mi van? Ha mi nyerunk Spanyol Kupat, akkor jelentektelen, ha a Real nyeri akkor super extra mega kupa az a kupa ?
Mintha a továbbjutás már meglenne és csak egy kötelesség lenne lejátszani a visszavágót...hétfő, 21:21 - Három Real Madrid játékosnak is figyelnie kell arra, hogy ne kapjon sárga lapot a holnapi, Barcelona elleni mérkőzésen. Amennyiben Cristiano Ronaldo, Carvalho vagy Xabi Alonso figyelmeztetésben részesül, ki kell hagynia a döntőt.
Viccesek ezek a nyilatkozatok. Ilyenkor következik be mindig az ellentettje. Mondjuk Messi is lenyilatkozta pár napja, hogy nyerni fogunk... Nem szeretem a "mellényeket".looka írta: Nem tudom, hogy tényleg pontosan így hangzott-e el (nem lennék meglepve, ha igen), de én örülnék neki, ha tényleg így gondolná.
Magas lóról...
Magabiztos, bízik magában és a csapatában. Mi a gond ezzel?ab1daL írta:"A Sevilla és az Atlético is nagyszerű csapat. A jobbik fog győzni, így találkozhat a Real Madriddal a döntőben.” -Pepe![]()
Nem tudom, hogy tényleg pontosan így hangzott-e el (nem lennék meglepve, ha igen), de én örülnék neki, ha tényleg így gondolná.ab1daL írta:"A Sevilla és az Atlético is nagyszerű csapat. A jobbik fog győzni, így találkozhat a Real Madriddal a döntőben.” -Pepe
Szerintem elég egyértelműen a hét első El Clásicoja lesz a meghatározó, az lesz a a Real legfontosabb meccse az idén. A bajnokságot már nem nyerhetik meg, ugyan páran még itt a Deportivo elleni meccs előtt is írták, hogy jó lenne ha pontot veszítene a Madrid, de igazándiból engem már az sem érdekelne, ha innentől kezdve az összes bajnoki meccsüket megnyernék. 100%, hogy a Barcelonáé a bajnokság, nem 99% vagy 99,9%, hanem 100%. És igen, ebben az összes bajnoki meccsben benne van a hétvégi klasszikus is, nem érdekel hogyha kikapunk, amennyiben kedden Messiék jutnak tovább a kupában. Őszintén lenne bárkiben rossz érzés, ha kedden nyerünk 1-0-ra, hétvégén meg kikapunk mondjuk 3-1-re? Bennem az ég világon semmi.shutterisland írta:na most nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a BAJNOKI klasszikuson.
16 pont előnynél mit fog játszani velük mou, milyen felállásban és milyen felfogásban fognak pályára lépni.
ha a legerősebb felállással állnak ki, és teljesen komolyan veszik a klasszikust, akkor jelentősen csökkennek az esélyeik a mu elleni visszavágón.
mind fizikálisan és mind mentálisan olyan hendikeppel indulnának a vörös ördögök ellen, hogy így sokkal nagyobb eséllyel darálnák be őket a hazaiak.
viszont ugye egy klasszikust nem lehet félvárról venni, és cserecsapatot felküldeni, mert azért szerintem nagy sarat fog kapni mou.
ami biztos mondjuk, hogy di maria nem lesz a piros miatt.
kíváncsi vagyok, mi lesz.
Hát igen, Kupában hiába játszunk itthon, nehezebb lesz a győzelem mint Madridban a bajnokságban a gyengített Madrid ellen.Barcaman14 írta:A bajnokságot már feladta Mourinho ez teljesen egyértelmű. És szerintem a bajnoki klasszikus ennek szellemében fog zajlani. A keddi lehet az "igazi" El Clásicó, a szombati pedig ennek egy visszafogottabb levezetése. Amin természetesen azért jó lenne elverni őket!
Amire biztosan számíthatunk, hogy a kupameccsen meg fognak szakadni a továbbjutásért, úgyhogy nekünk is össze kell szednünk magunkat.shutterisland írta:na most nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a BAJNOKI klasszikuson.
16 pont előnynél mit fog játszani velük mou, milyen felállásban és milyen felfogásban fognak pályára lépni.
ha a legerősebb felállással állnak ki, és teljesen komolyan veszik a klasszikust, akkor jelentősen csökkennek az esélyeik a mu elleni visszavágón.
mind fizikálisan és mind mentálisan olyan hendikeppel indulnának a vörös ördögök ellen, hogy így sokkal nagyobb eséllyel darálnák be őket a hazaiak.
viszont ugye egy klasszikust nem lehet félvárról venni, és cserecsapatot felküldeni, mert azért szerintem nagy sarat fog kapni mou.
ami biztos mondjuk, hogy di maria nem lesz a piros miatt.
kíváncsi vagyok, mi lesz.

Ezek miatt kezdek magamhoz térni a szerdai pofon után.Firefox írta:A spanyol kollégák tisztelegtek a bajnoki klasszikus elött. Ezt úgy fejezték ki, hogy a meccset du. 16 órára rakták. (Köszönhetöen a két csapatt közötti difinek)