Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mintha a továbbjutás már meglenne és csak egy kötelesség lenne lejátszani a visszavágót...hétfő, 21:21 - Három Real Madrid játékosnak is figyelnie kell arra, hogy ne kapjon sárga lapot a holnapi, Barcelona elleni mérkőzésen. Amennyiben Cristiano Ronaldo, Carvalho vagy Xabi Alonso figyelmeztetésben részesül, ki kell hagynia a döntőt.
Viccesek ezek a nyilatkozatok. Ilyenkor következik be mindig az ellentettje. Mondjuk Messi is lenyilatkozta pár napja, hogy nyerni fogunk... Nem szeretem a "mellényeket".looka írta: Nem tudom, hogy tényleg pontosan így hangzott-e el (nem lennék meglepve, ha igen), de én örülnék neki, ha tényleg így gondolná.
Magas lóról...
Magabiztos, bízik magában és a csapatában. Mi a gond ezzel?ab1daL írta:"A Sevilla és az Atlético is nagyszerű csapat. A jobbik fog győzni, így találkozhat a Real Madriddal a döntőben.” -Pepe![]()
Nem tudom, hogy tényleg pontosan így hangzott-e el (nem lennék meglepve, ha igen), de én örülnék neki, ha tényleg így gondolná.ab1daL írta:"A Sevilla és az Atlético is nagyszerű csapat. A jobbik fog győzni, így találkozhat a Real Madriddal a döntőben.” -Pepe
Szerintem elég egyértelműen a hét első El Clásicoja lesz a meghatározó, az lesz a a Real legfontosabb meccse az idén. A bajnokságot már nem nyerhetik meg, ugyan páran még itt a Deportivo elleni meccs előtt is írták, hogy jó lenne ha pontot veszítene a Madrid, de igazándiból engem már az sem érdekelne, ha innentől kezdve az összes bajnoki meccsüket megnyernék. 100%, hogy a Barcelonáé a bajnokság, nem 99% vagy 99,9%, hanem 100%. És igen, ebben az összes bajnoki meccsben benne van a hétvégi klasszikus is, nem érdekel hogyha kikapunk, amennyiben kedden Messiék jutnak tovább a kupában. Őszintén lenne bárkiben rossz érzés, ha kedden nyerünk 1-0-ra, hétvégén meg kikapunk mondjuk 3-1-re? Bennem az ég világon semmi.shutterisland írta:na most nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a BAJNOKI klasszikuson.
16 pont előnynél mit fog játszani velük mou, milyen felállásban és milyen felfogásban fognak pályára lépni.
ha a legerősebb felállással állnak ki, és teljesen komolyan veszik a klasszikust, akkor jelentősen csökkennek az esélyeik a mu elleni visszavágón.
mind fizikálisan és mind mentálisan olyan hendikeppel indulnának a vörös ördögök ellen, hogy így sokkal nagyobb eséllyel darálnák be őket a hazaiak.
viszont ugye egy klasszikust nem lehet félvárról venni, és cserecsapatot felküldeni, mert azért szerintem nagy sarat fog kapni mou.
ami biztos mondjuk, hogy di maria nem lesz a piros miatt.
kíváncsi vagyok, mi lesz.
Hát igen, Kupában hiába játszunk itthon, nehezebb lesz a győzelem mint Madridban a bajnokságban a gyengített Madrid ellen.Barcaman14 írta:A bajnokságot már feladta Mourinho ez teljesen egyértelmű. És szerintem a bajnoki klasszikus ennek szellemében fog zajlani. A keddi lehet az "igazi" El Clásicó, a szombati pedig ennek egy visszafogottabb levezetése. Amin természetesen azért jó lenne elverni őket!
Amire biztosan számíthatunk, hogy a kupameccsen meg fognak szakadni a továbbjutásért, úgyhogy nekünk is össze kell szednünk magunkat.shutterisland írta:na most nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a BAJNOKI klasszikuson.
16 pont előnynél mit fog játszani velük mou, milyen felállásban és milyen felfogásban fognak pályára lépni.
ha a legerősebb felállással állnak ki, és teljesen komolyan veszik a klasszikust, akkor jelentősen csökkennek az esélyeik a mu elleni visszavágón.
mind fizikálisan és mind mentálisan olyan hendikeppel indulnának a vörös ördögök ellen, hogy így sokkal nagyobb eséllyel darálnák be őket a hazaiak.
viszont ugye egy klasszikust nem lehet félvárról venni, és cserecsapatot felküldeni, mert azért szerintem nagy sarat fog kapni mou.
ami biztos mondjuk, hogy di maria nem lesz a piros miatt.
kíváncsi vagyok, mi lesz.
Ezek miatt kezdek magamhoz térni a szerdai pofon után.Firefox írta:A spanyol kollégák tisztelegtek a bajnoki klasszikus elött. Ezt úgy fejezték ki, hogy a meccset du. 16 órára rakták. (Köszönhetöen a két csapatt közötti difinek)
Khm.. Khedira is beállt ám...Vakmacska írta:Amúgy hihetetlen, hogy mennyit dob a Real játékán az, hogy Roncika beállt.
Alonso valamelyest sérült, és Varane is. Khediranak meg számítani fog a góljaira, ezért pihenteti.Gareth Tello írta: Úgy tűnik, José tényleg feladta már a bajnokságot. Nincs CR, Özil, Alonso, Khedira, Varane, Ramos... Kíváncsi leszek a meccsre, hátha a Depor összekotor egy pontot.
Úgy tűnik, José tényleg feladta már a bajnokságot. Nincs CR, Özil, Alonso, Khedira, Varane, Ramos... Kíváncsi leszek a meccsre, hátha a Depor összekotor egy pontot.Barcaman1993 írta:El 'once' de Mou: Diego López, Arbeloa, Pepe, Carvalho, Marcelo; Essien, Modric, Callejón, Kaká, Di Maria y 'Pipita' Higuaín.
Mourinho pihentet Ronaldot. Azt hiszem, akik megtették tippmixen ezen a meccsen a Realt, azok most ütik a fejüket a falba... Bár nem rossz ez a csapat sem. Kinéz egy Varane-Ramos középhátvéd duó keddre?
Ezt olvastam én is. Nagyon jó lenne már, ha elmenne. Jót tenne a La Liga-nak...salas9 írta:A "La Parisien" szerint egyfajta szóbeli megállapodást kötött Florentino és Ancelotti, hogy a nyáron jön az olasz Madridba. Ide kapcsolódik, hogy a spanyol Cadena úgy értesült, közben már Mourinhoval is megegyeztek, aki a szezon végén távozik és 10 milliós lelépési pénzt fizetnek neki. Minderről összefoglalva a mundodeportivo írt: http://www.mundodeportivo.com/20130220/ ... 29672.html