Gareth Tello írta:csababarca írta:Mondjuk tényleg érdekes,hogy a mostani sajátjainknak már semmit nem jelent megverni a realt.
Eto'o meg mintha vért ivott volna mindig,pedig ő aztán nem sajátnevelés, még csak nem is katalán,mégis, lételeme volt legyőzni a madridot.
Ezen gondolkoztam ma, amikor Rouraról,meg a motiválásról volt szó, hogy igazából régen rossz,ha egy barca-realra külön motiválni kell katalán játékosokat.
Szerintem ez azért van, mert már egy jó ideje annyi Clásico van egy-egy szezonban, hogy nem jelent különlegességet a játékosoknak. Egy héten belül két klasszikus augusztusban, kora ősszel jön a következő, aztán tavasszal megint három. Már nem kuriózum.
Ez szerintem teljesen egyértelmű,h ezért van. Vhol nem is tudok rájuk ezért haragúdni,persze a küzdeni akarást azért elviselném.
2000es évek elején,de a 90es évek végén is, korántsem volt ennyi klasszikus, kupákban is alig akadtunk össze,sőt egyáltalán nem a Barca vs Real versenyfutásról szólt a Liga. Mostanában, pedig minden fronton egymásba botlunk,akarva-akaratlanul ledegradálódik ez a találkozó ennek folyamaként vmennyire...
Valljuk be,azért mint nézők se ugyanúgy várjuk az adott szezon 20.klasszikusát (túlzás persze),mintha mondjuk lenne egy szezonban kettő,és nem több.
Anno még volt Sztár Sport mindig vettem (netem se volt még akkor),és emlékszem,h a nyár vége felé mindig feltették a kérdést,h MOST VÉGRE BARCA VS REAL VERSENYFUTÁS LESZ-E? mert annyira régen volt már, hát 2005 óta bőven megkapjuk
De természetesen a nemtörődömség nem fér bele egyik csapattól sem, DE én nem ezt láttam tegnap,hanem azt,h 0 taktika,és elképzelés, továbbra sem azt látom,h a játékosok egyenként szharnak bele,hanem azt,h nincs rendes taktikánk,megszokásból kellene megoldaniuk egy nehezülő feladatot (hiszen kiismertek már minket kb teljesen), ha kinéznek az oldalvonalra látnak egy segédedzőt,akinek fingja sincs mit kellene tenni. Jelenleg biztos vagyok abban,h Tito hiánya a fő gond, tudom,h ősszel is voltak lyukak főleg a védekezésben,de akkor tudtunk meccs közben váltani,akár formációt,akár mást,és jöttek a helyzetek. Most meg nézünk mint a liba,és nincs a BOSS akinek már a jelenléte is egy biztosíték.