Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.02.27. 18:18:14

csababarca írta:Mondjuk tényleg érdekes,hogy a mostani sajátjainknak már semmit nem jelent megverni a realt.
Eto'o meg mintha vért ivott volna mindig,pedig ő aztán nem sajátnevelés, még csak nem is katalán,mégis, lételeme volt legyőzni a madridot.

Ezen gondolkoztam ma, amikor Rouraról,meg a motiválásról volt szó, hogy igazából régen rossz,ha egy barca-realra külön motiválni kell katalán játékosokat.
Szerintem ez azért van, mert már egy jó ideje annyi Clásico van egy-egy szezonban, hogy nem jelent különlegességet a játékosoknak. Egy héten belül két klasszikus augusztusban, kora ősszel jön a következő, aztán tavasszal megint három. Már nem kuriózum.

Míg korábban ritkábban találkoztunk a Madriddal, így mindegyik bajnoki hatalmas presztízzsel bírt, tényleg nem kellett motiválni senkit, mindenki nagyon odatette magát (Eto'o jó példa).

De az probléma, ha
- a kupaelődöntő visszavágóján
- a Camp Nouban
- ősi riválisunk, a Real Madrid ellen
nem vagyunk maximálisan motiváltak...
S.Agüero írta:Hétvégén milyen kezdőt állítanátok fel?
VV - Alves ; Piqué ; Masch ; Alba - Busi ; Xavi (Thiago) ; Ini - Alexis (Pedro) ; Messi ; Villa (Cesc)
Valdés - Montoya, Piqué, Mascherano, Adriano - Thiago, Busquets, Iniesta - Alexis, Messi, Villa.
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.02.27. 18:18:07

VV-Alves-Piqué-Masch-Adriano-Busquets-Thiago-Iniesta-Messi-Villa-Tello
Remélem ilyen, vagy ehhez hasonló kezdővel állunk fel a Madrid ellen.

Vagy lehetünk egy picit merészebbek.
VV-Alves-Piqué-Masch-Adriano-Busquets-Song-Iniesta-Thiago-Villa-Messi.

Valahogy így nézne ki. VV
Alves--Piqué-Masch-Adriano
--Busi--
--Song--
Thiago---------Iniesta
Villa-------Messi

Nem tudom hogy Thiago tud-e szélsőt játszani,de az sem lenne baj ha nem tudna mert ott van mögötte Alves.Most írok egy e-mailt Rourának.ne lepődjetek meg ha Szombaton ezt a felállást látjátok. ( :mrgreen: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára StickyFingaz 2013.02.27. 18:19:29-kor.
MatyiG
Adminisztrátor

2013.02.27. 18:05:58

Hétvégén milyen kezdőt állítanátok fel?
VV - Alves ; Piqué ; Masch ; Alba - Busi ; Xavi (Thiago) ; Ini - Alexis (Pedro) ; Messi ; Villa (Cesc)
Zárójelben a becserélendők.
Tudom, hogy erre nincs sok esély, de ezt szívesen elnézném szombaton, remélem nem a "gálakezdő" lesz megint.
Alexisnek meg kell adni a lehetőséget. Villát kötelező betenni, Puyol pedig hagy pihenjen kicsit, nem bírja ő ezt a tempót.
Jó lenne őket megverni, nehogy azt higgyék már, hogy a bab is húsból van!
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.02.27. 18:01:08

http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... tta-a.html

Nagyon jó cikk,ajánlom mindenki figyelmébe.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.02.27. 17:59:52

Mondjuk tényleg érdekes,hogy a mostani sajátjainknak már semmit nem jelent megverni a realt.
Eto'o meg mintha vért ivott volna mindig,pedig ő aztán nem sajátnevelés, még csak nem is katalán,mégis, lételeme volt legyőzni a madridot.

Ezen gondolkoztam ma, amikor Rouraról,meg a motiválásról volt szó, hogy igazából régen rossz,ha egy barca-realra külön motiválni kell katalán játékosokat.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Boixos
Llegenda del Barça

2013.02.27. 17:52:21

Mihu, az éppen elég, ha a szurkolóknak fontos a történet, mert a kintieknek is az. ha mondjuk nem csak a fáradtság vagy az edzőhiány miatti céltalanság okán játszanak így, hanem teszem azt frankón leszrnák az egészet, azt kint egy perc alatt észrevennék és onnantól nem hagynák élni őket. egyszerűen nem tehetik meg egyik brigádnál sem azt, h érdektelenül álljanak hozzá a klasszikushoz. bár lehet, h ezt az oldszkúl hozzáállásom mondatja velem ebben a pénzközpontú világban, de nem gondolnám.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Mihu
Director del Fútbol

2013.02.27. 17:36:45

Boixos írta:
ezt a "laza" hétvégi klasszikust sztem hanyagoljuk, legalább addig, amíg lemegy a meccs! sztem biztos van olyan ember a madridi vezérkarban, aki azt nyomja, h "józsikám, aztán nehogy lelazuljátok a klasszikust, most megbhatjuk őket! tudod mi van, fekszenek a földön, lazán lehetne rúgdosni rajtuk!" mondjuk perezből abszolút kinézek egy ilyen hozzáállást. és hát barca oldalról sem egyértelmű, h felemelt kézzel vagy a fakóval mennének le madridba, biztos vagyok benne, h rohadtul piszkálhatja őket a revansvágy és helyre akarják tenni a dolgokat.
egy klasszikus azért más bugi, mint a többi, függetlenül a körülötte levő meccsektől.
Számomra pont tegnap este derült ki, hogy a klasszikus már csak nekünk nézőknek jelent sokkal többet, mint egy meccs...a játékosok számára már abszolút nem jelent plusz motívációt az, hogy megverhetik az ősi riválist...a legnagyobb probléma az, hogy megy itt a nagy katalán-spanyol hercehurca, de egyik saját nevelésű játékosunkban sem láttam azt, hogy őket hajtaná ez a dolog...pont annyira tettek az egészre, mint amennyire nem szégyellték. Nem érdeklik őket a szurkolók se. A szurkoló kifizeti az 50-90 ezer ft-os jegyet, és akkor mit kap érte? Egy abszolút motíválatlan, bele....ok az egészbe, mikor fújja már le a bíró a meccset hozzáállást az első pillanattól kezdve.

Nyílván ők azt se tudják, hogy mit lehet 90ezer forintért, vagy 292 euróért venni a boltban, mert nekik a pénz az valahol az 500eurósnál kezdődik...már....mert azért ők is, Piquét kivéve, szakadt cipőben meg mezítláb nyomták a zsugát pulyakorukban, mert nem volt pénz rendes csukára...
Kép
JOseppe
Jugador d'estrella

2013.02.27. 17:18:01

torotam írta:
Hát ezen vagy 5 perce folyamat röhögök! :lol:
Tegnap is ahogy beállt, ki nem bírta volna valami kreténség nélkül, 30 éves de esze az még mindig nincs.
Miért Piqúé vagy Alba különb volt?? :) Szerintem az is kreténség volt, amit ők müveltek este. :wink: Rouráról meg nem is beszélve.(taktikai érzék:1,motiváció :1)
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
visca el barca
Presidente del Barça

2013.02.27. 17:16:23

Boixos írta:ezt a "laza" hétvégi klasszikust sztem hanyagoljuk, legalább addig, amíg lemegy a meccs! sztem biztos van olyan ember a madridi vezérkarban, aki azt nyomja, h "józsikám, aztán nehogy lelazuljátok a klasszikust, most megbhatjuk őket! tudod mi van, fekszenek a földön, lazán lehetne rúgdosni rajtuk!" mondjuk perezből abszolút kinézek egy ilyen hozzáállást. és hát barca oldalról sem egyértelmű, h felemelt kézzel vagy a fakóval mennének le madridba, biztos vagyok benne, h rohadtul piszkálhatja őket a revansvágy és helyre akarják tenni a dolgokat.
egy klasszikus azért más bugi, mint a többi, függetlenül a körülötte levő meccsektől.
akármelyik csapat nyer, a masik oldalrol lehet majd hajtani a "ne volt fontost", ez már szinte boritékolhato. ami persze vhol igaz, de agy esetleges 5-0, 0-5 után nem fog sehol bekerülni a töténelemkönyvekbe zárojelbe h "nem volt fontos"
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2013.02.27. 17:13:29

REMY írta:Mondjuk én a hétvégi klasszikustól nem sokat várok. Miért?

- 16 pont előnyötök van... miért mennétek, mint a mérgezett egér.
- Mi miért mennénk, hisz 16 pont hátrány...
- Kedden BL meccs, ami valljuk be fontosabb jelenleg.
- ha ugyan ezt toljátok, akkor kontrákból ismét baj lehet.

szerintem most simán kinézhet egy 0-0 vagy 1-1. Annyira tét nélküli mind 2 csapat számára, hogy elképesztő. Oké presztízs stb... de a bajnokságnak már vége.
ezt a "laza" hétvégi klasszikust sztem hanyagoljuk, legalább addig, amíg lemegy a meccs! sztem biztos van olyan ember a madridi vezérkarban, aki azt nyomja, h "józsikám, aztán nehogy lelazuljátok a klasszikust, most megbhatjuk őket! tudod mi van, fekszenek a földön, lazán lehetne rúgdosni rajtuk!" mondjuk perezből abszolút kinézek egy ilyen hozzáállást. és hát barca oldalról sem egyértelmű, h felemelt kézzel vagy a fakóval mennének le madridba, biztos vagyok benne, h rohadtul piszkálhatja őket a revansvágy és helyre akarják tenni a dolgokat.
PUYOL-XAVI-INIESTA
torotam
Jugador d'estrella

2013.02.27. 17:09:29

Boixos írta:amikor leigazolták az ufófejű pepét százmilliárdért, akkor mekkora flash volt körülötte, h megvették a hátvédkirályt stb, közben egy rakat szr az egész, jóformán csak a piroslapjainál lehet észre venni azt a szerencsétlen...
Hát ezen vagy 5 perce folyamat röhögök! :lol:
Tegnap is ahogy beállt, ki nem bírta volna valami kreténség nélkül, 30 éves de esze az még mindig nincs. Amúgy Ramos meglepően higgadt maradt, Arbeloa is észhez tért a jól megérdemelt sárgája után.

Varangy gyerek pedig megint jó volt! Nagy fogás volt a Madridnak, ezt el kell ismerni. Azért még nem egy Hierro, de nagy karrier előtt áll!
Visca el BARCA!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.02.27. 17:08:35

REMY írta:
csababarca írta:
Mindenesetre, kihagynám Xavit,Cesct,Puyol és talán Messit is a kezdőből.
Lehetne nyomatni a többieket. veszíteni már nem veszíthetünk, 13 pont előny maradna legrosszabb esetben is.
szerintem Mou is rotálni fog. Kaká és Modric is mehet a kezdőbe. Esetleg Essien. Szerintem nem az lesz a kezdő, mint tegnap.
nyilván fog,de a játékotok nem fog változni ettől, mert működik, ellenünk pláne.
Kaká és Modric nem nagy visszalépés mondjuk Khedira,Özil,Di Maria-hoz képest. sőt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
REMY
Madridista

2013.02.27. 17:06:44

csababarca írta:
Lehetne nyomatni a többieket. veszíteni már nem veszíthetünk, 13 pont előny maradna legrosszabb esetben is.
szerintem Mou is rotálni fog. Kaká és Modric is mehet a kezdőbe. Esetleg Essien. Szerintem nem az lesz a kezdő, mint tegnap.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.02.27. 17:01:40

REMY írta:..
pedig én a helyetekben mennék mint a meszes, most lehet még egy pofont bevinni, mert a barca nem fog magához térni ettől a tegnapitól sem.
Szóval kb ugyanez lesz a meccs képe, mi lötyögünk, ti meg kontrázhattok kedvetekre. És mivel ti tudtok is kontrázni, mert jó játékosaitok vannak hozzá,megint simán benne van egy nagy verés.
Mi nem fogunk tudni edző nélkül változtatni szombatig, ha most Mourinhonak van esze, akkor ráérez hogy nekünk kell jönnötök, mert még egy vereség porba zúzna minket.
Mondjuk már rég eltűnt a félsz a játékosaitokból a klasszikuson,ami eddig jellemző volt, szóval mindegy. De én ha edző lennék így állnék hozzá ebben a helyzetben.

Nekünk is ezért fontos,csak más szemszögből. Csúnya lenne kikapni megint a realtól, pedig erre van most a nagy sansz.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.02.27. 16:44:03

kanty írta:Az egész Real-Barca hercehurcában talán a két tábor drukkerei zavarnak a legjobban. Valahogy a nagy többség nem érdemli meg, hogy ennek a két csapatnak szurkoljon. Megy a fröcsögés mindkét oldalon. Sokkal könnyebb lenne, gratulálni a másiknak fair módon, aztán továbblépni. Most is. Nyert a Madrid, örüljenek, jobbak voltak. Pont. Nem kell szidni a játékosaikat, edzőket stb. Legalábbis szerintem.
ez is csak azóta ilyen amióta jo5é itt van. illetve nehezen nyelik le, hogy az elmult 20 clasicobol 4-et tudtak megnyerni, míg nekünk 10 jutott, közte két igen igen nagy veréssel. és még mi habzsoltunk dőzsöltünk mindenhol, nekik épphogy csurrant cseppent valami. én megértem ha most elhiszik h megfordult velük a világ, csak furcsa azt látni, hogy 2 nappal ezelőtt még így sírtak h jaj özil, meg meg jo5é, meg jaj milyen fos az egész, most azt hiszik övék a világ, holott azonkívül h megvertek minket semmi nem változott. a bl-ben még nem mentek tovább (nem is fognak, de mi sem :D), a bajnokságban sehol nincsenek. jah, de 16 ponttal mögöttünk.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
REMY
Madridista

2013.02.27. 16:41:01

Mondjuk én a hétvégi klasszikustól nem sokat várok. Miért?

- 16 pont előnyötök van... miért mennétek, mint a mérgezett egér.
- Mi miért mennénk, hisz 16 pont hátrány...
- Kedden BL meccs, ami valljuk be fontosabb jelenleg.
- ha ugyan ezt toljátok, akkor kontrákból ismét baj lehet.

szerintem most simán kinézhet egy 0-0 vagy 1-1. Annyira tét nélküli mind 2 csapat számára, hogy elképesztő. Oké presztízs stb... de a bajnokságnak már vége.
Boixos
Llegenda del Barça

2013.02.27. 16:37:52

REMY írta:
Boixos írta: ...
ezt mindjárt gondoltam... :D semmi pénzért nem adjuk el. Egy zseni. A legnagyobb hátvéd tehetség (?). Már most úgy játszik, mint egy tapasztalt veterán, pedig 19 éves 8)
abban biztos vagyok, h ez a hajó sajnos már elment :) dehát ez van, talán kibírjuk nélküle! :)
de viccen kívűl, ha elkerülik a sérülések és folyamatosan játszhat, akkor ebben a gyerekben sztem lesz annyi, mint zidane-ban volt.
remélem, ellenünk azért nem fog sűrűn villogni, a hétvégén pl bátran beleszürkülhet a mezőnybe! :)
PUYOL-XAVI-INIESTA
REMY
Madridista

2013.02.27. 16:25:44

Boixos írta: ezt az egy gyereket tokkal, vonóval elhoznám a barcába játszani, és egy fillért sem sajnálnék érte.
ezt mindjárt gondoltam... :D semmi pénzért nem adjuk el. Egy zseni. A legnagyobb hátvéd tehetség (?). Már most úgy játszik, mint egy tapasztalt veterán, pedig 19 éves 8)
Boixos
Llegenda del Barça

2013.02.27. 16:19:23

a varane gyerek már sokadszor bizonyította, h nagyon ott van. érdekes, amikor leigazolták az ufófejű pepét százmilliárdért, akkor mekkora flash volt körülötte, h megvették a hátvédkirályt stb, közben egy rakat szr az egész, jóformán csak a piroslapjainál lehet észre venni azt a szerencsétlent, varanénál ezzel szemben semmi ilyet nem lehetett hallani, mégis mikor játszik, akkor hellyel-közzel hibátlanul nyomja a bugit és nem a tehenészet vagy a melléküzemág csapatai ellen ugye... és hát két meccs elég volt neki, h elérje azt a szintet, amihez a hajzsírreklám kollégájának egy fél élet kellett.
ezt az egy gyereket tokkal, vonóval elhoznám a barcába játszani, és egy fillért sem sajnálnék érte.
PUYOL-XAVI-INIESTA
kanty
Llegenda del Barça

2013.02.27. 14:20:47

Először is gratulálok a Real Madridnak. Jobbak voltak, megérdemelten jutottak tovább. Volt egy taktikájuk, amit sikeresen megvalósítottak. Most az sem lehet mondani, hogy jobbak voltunk játékban. Mert, ha megnézem, akkor nekik is voltak ziccereik, vagy helyzeteik, amiket nem lőttek be. Igaz nekünk több, de ez nem fontos. Tegnap egyszerűen nem érdemeltünk továbbjutást. Rég vertek el ilyen egyértelműen és rég voltan ennyire csalódott egy meccs miatt.

Viszont nem kell túlragozni a dolgot. Jobbak voltak, továbbmentek, mi hullámvölgyben vagyunk, előre kell tekinteni és a következő meccsekre összpontosítani.
Itt van a hétvége, ami az én nézőpontom szerint egy nagyon fontos meccs. Ez egy El Clasico, édes mindegy, hogy hány pont van a két csapat között, ez mindig presztízsmeccs marad. Tavaly azt mondtam, hogy ha a Real bajnok lesz, de a klasszikusokon megverjük őket, akkor nem leszek annyira csalódott. Ezt most fordítva is tartom. Ha kikapunk is meglesz a bajnoki cím nagy valószínűséggel, de teljesen más lesz, mint úgy, ha esetleg megtudnánk őket verni. Ami nem lesz könnyű, de nem is kivitelezhetetlen. Ha most nem próbálunk meg valami újat, akkor soha. És nem is kellenek nagy újdonságok, csak játszassuk azokat a játékosokat, akik a legjobb formában vannak és azon a poszton, ahol a leghasznosabbak.

Vége egy korszaknak? Nem hiszem, legalábbis egy korszak nem úgy szokott lezárulni, hogy az a trónról leszorított vezeti a bajnokságot, több mint tíz ponttal. És jöhetnek a madridisták, hogy Mourinho már nem tudta őket annyira a bajnokságban motiválni. Ez egészen egyszerűen hülyeség. Pont olyan hülyeség, mintha most mi azzal jönnénk így utólagosan, hogy a kupa nem is annyira fontos. De az volt. Ahogy a bajnokság is az, talán a legfontosabb. Ott a portugál valamit elrontott, vagy a játékosok, vagy csak mi voltunk, akkor sokkal jobb formában, nem lényeg. A lényeg az, hogy mi vezetjük a bajnokságot és, ha valami nagy tragédia nem történik, akkor a végén mi örülhetünk.

Amúgy Mourinho taktikája folyamatosan érett be. Talán a 2011-es kupadöntő volt ilyen szempontból a legfontosabb momentum. A sok magabiztos, fölényes Barcelona győzelmek után az volt az a pillanat, amikor a madridiak ismét elhitték, hogy van keresnivalójuk. Azután már sokkal kiegyensúlyozottabb meccseket játszott a két csapat. Mourinhónak, ha időbe is tellett, de sikerült megtalálnia az ellenszert a Barca játékára. Persze ez közel sem jelenti azt, hogy most ezentúl mindig mi leszünk a fallosz túl oldalán, de ahogy az elmúlt időben, úgy a közeljövőben is nyílt meccseket fog játszani a két csapat. És ideje minden Barcelona drukkernek megbarátkozni a gondolattal (ha még nem tette), hogy vége annak az időszaknak, amikor abszolút esélyesként lépünk ellenük a pályára.

A csapat finoman szólva is egy nagyon nehéz helyzetben van. De ez egy próba. Általában minden évben eljönnek ezek a szituációk és ilyenkor dől el, hogy az adott társaság mennyire is hivatott. A Milan ellen már nem mi vagyunk az abszolút esélyesek, de továbbra is tartom, hogy a továbbjutás meg lehet és nem kell ehhez csoda. Ehhez szimplán egy jó meccset kell játszunk, egy olyant amilyent az elmúlt időszakban nem sikerült.

Tegnap is leírtam és ma is megteszem. Ideje kicsit leszállni a földre. Én személy szerint Tito kinevezése után nem voltam valami bizakodó. Egyszerűen azt gondoltam, hogy ennek a csapatnak valami teljesen másra van szüksége, meg kell újulnunk és ehhez egy olyan tréner kell, aki képes valami újat hozni. Tito ezt részben megtette, direktebb lett a játék, legalábbis az első felében a szezonnak, plusz sikerült újra feltüzelnie a játékosokat. Az egésszel arra akarok kilyukadni, hogy amit a csapat művelt a Guardiola érában az nem természetes, sokkal közelebb áll a csodához. Éppen ezért minden sikernek kell örülni. Én azt vártam, hogy most jön néhány szűkebb esztendő, ahol a madridi dominancia nem lesz annyira számottevő, de uralni fogják a bajnokságot. Éppen ezért nekem ez a szezon már nem lesz csalódás, ha meglesz a La Liga. Persze sajnálni fogom, ha a BL-ből kiesünk (nem fogunk :D) és pont azért fogom sajnálni, mert a szezon elején, közepén azt éreztem, hogy ez a csapat sokra hivatott, ez a csapat ismét odaérhet Európában is. Tudom, hogy most nem vagyunk éppen abban a helyzetben, de ha a Milánon túljutunk, akkor az hatalmas lökés lenne.

Az egész Real-Barca hercehurcában talán a két tábor drukkerei zavarnak a legjobban. Valahogy a nagy többség nem érdemli meg, hogy ennek a két csapatnak szurkoljon. Megy a fröcsögés mindkét oldalon. Sokkal könnyebb lenne, gratulálni a másiknak fair módon, aztán továbblépni. Most is. Nyert a Madrid, örüljenek, jobbak voltak. Pont. Nem kell szidni a játékosaikat, edzőket stb. Legalábbis szerintem.

Így a végére még eszembe jutott. Az este legjobban nem is a vereség mérgesített, hanem Alba produkciója. Szégyen volt, amit leművelt. Nem tudom, csak remélem, hogy valaki komolyan elbeszélget velük az ilyen esetek után. Mert ez tényleg nem méltó ehhez a klubhoz. Jönnek az ellendrukkerek és nem csak ők, hanem a sima futballrajongók és mondják, hogy mennyit színészkednek a játékosaink, a legszomorúbb az, hogy igazuk van. Nem mondhatjuk, hogy de nem.

Na bocsi, hogy ilyen hosszú lett. Tudom, hogy most a nagy többség abban a periódusban van, hogy inkább kiírja magából a dolgokat, minthogy elolvasná mások véleményét. Uff, én végeztem, üres a szemeteskukám. :P

Visca Barca!
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Cooh
Jugador del Barça

2013.02.27. 14:03:59

komutnemukod írta:
Cooh írta: +1
Mikor jött Tello és Thiago reménykedtem, hogy megpróbálkoznak egy egy csellel kizökkenteni a védelmet, de ment a vissza passz.
Ha pedig ki adtuk szélre akkor se volt beadás mert nem volt kinek...16-os környékén sétálgattak a játékosok.

(egy Ibrahimovic kaliberű játékosnak örülnék (neki is örültem, de a stílusa miatt nem volt nyerő) aki magas ergo beadásoknál fejjel veszélyezteti a kaput, meri az 1v1-et, jobbal és ballal is veszélyesen lő, kizökkenti a védők figyelmét)
Mire Tello és Thiago bejött már nem volt esélyünk. 0-2-ről még egy top-on lévő Barca se nagyon tudna 3-at rúgni Classico-n fél óra alatt. DiMaria végig robotolta a meccset. Sokszor jobb-bekket játszva és Cajjelon is inkább volt bal-bekk, mint szélső. A végén már hat védővel(védekező játékossal) és csak védekező középpályással játszott a Madrid. Ebben a helyzetben nem igazán volt kinek passzolni, hiszen minden támadóra jutott szinte 2, de inkább 3 védő Real részről.
A második gólnál ez a meccs eldőlt, ami utána történt szerintem már nem mérvadó.
Korábban is lehetett volna cserélni, nem a 2. gól után amikor (ahogy írtad) elszállt minden esély
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.02.27. 14:00:13

Az bánt, hogy az ellenfél egy centivel nem játszott jobban, mint mi mégis úgy kaptunk ki simán 3-1-re, hogy az a 89. percben talált gólunknak köszönhetően nem volt teljesen megalázó. Fejben szétestünk. Nem lennék meglepődve egyébként, ha hétvégén nyernénk, mert nem jobbak, csak egyszerűen mi szórakozzuk el a dolgot. Egyénileg is szinte minden poszton jobbak vagyunk, de mégis ennyit sikerült ebből kihozni. Na mindegy.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
komutnemukod
Jugador del Barça

2013.02.27. 13:58:32

Cooh írta: +1
Mikor jött Tello és Thiago reménykedtem, hogy megpróbálkoznak egy egy csellel kizökkenteni a védelmet, de ment a vissza passz.
Ha pedig ki adtuk szélre akkor se volt beadás mert nem volt kinek...16-os környékén sétálgattak a játékosok.

(egy Ibrahimovic kaliberű játékosnak örülnék (neki is örültem, de a stílusa miatt nem volt nyerő) aki magas ergo beadásoknál fejjel veszélyezteti a kaput, meri az 1v1-et, jobbal és ballal is veszélyesen lő, kizökkenti a védők figyelmét)
Mire Tello és Thiago bejött már nem volt esélyünk. 0-2-ről még egy top-on lévő Barca se nagyon tudna 3-at rúgni Classico-n fél óra alatt. DiMaria végig robotolta a meccset. Sokszor jobb-bekket játszva és Cajjelon is inkább volt bal-bekk, mint szélső. A végén már hat védővel(védekező játékossal) és csak védekező középpályással játszott a Madrid. Ebben a helyzetben nem igazán volt kinek passzolni, hiszen minden támadóra jutott szinte 2, de inkább 3 védő Real részről.
A második gólnál ez a meccs eldőlt, ami utána történt szerintem már nem mérvadó.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.02.27. 11:44:34

Barcaman14 írta:Azért olyanokat olvasni, hogy a Real véget vetett a Barca sikerkorszakának, meg hogy tönkrevertek minket eléggé idegesítő
sokat érnek vele. speckó5 kidolgozott ellenünk egy taktikát amit 3 éve alatt sikerült végre tökéletesíteni és ennyi. nem tudom milyen sikerkorszaknak vetettek véget, mert a bajnokságban éppen hogy tul vagyunk a féltávon és 16 ponttal alázzuk őket. mert 16 pont az alázás, nem kamu 11-esekkel, bíroi hátszéllel összeszedett 1-2 pontos előnyről beszélünk, hanem 16-ról. és lehet h egymás az egymás elleni meccseken ránk nőttek, de hosszabb távon még mindig mi vagyunk a jobbak. és ez tény (ld. a bajnoki tabellát.) nem szurkoloi fanatizmus, meg mellébeszélés.
Kép
Cooh
Jugador del Barça

2013.02.27. 11:42:47

MQuC írta:Azt már szégyennek tartom, hogy a 8x. percben minden veszve, egy az egyben vezeti rá a védőre a labdát valamelyik támadónk, és még mindig azt mondja: Á nem próbálom megverni 1v.1 ben... Nyilván székből könnyű, és nem olyan egyszerű, de ezek sztárfocisták, vagy nem? Területe volt rá, maximum nem jön be. De nem. Visszapasszolja valakinek alibiből. Engem ez idegesít legjobban.
+1

Válasz küldése