Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Tarsi88
Jugador del Barça

2013.03.04. 00:38:28

sjd írta:Pedig sztem tényleg nincs mit. Ok, azt valóban lusta vagyok leírni, h ez most jó/rossz rész volt, de amúgy nincs mit agyalni rajtuk mondjuk egy Dexterhez vagy Homeland-hez képest. Nincsenek nagy fordulatok, rejtélyek, egyszerűen csak folyik tovább a sztori részről-részre. És ezt azért tudom mondani, mert lenne amiről írnék (pl. PoI, de Les Revenants-ről is írtam volna), csak azokat meg nem nézi senki.
Én a PoI-t nézem, a második évadra nagyon összeállt a "cucc". Nem véletlen az erős nézettsége Amerikában, nem tudom nálunk miért nem nézik annyian, pedig ez az évad szerintem veri a Dexter 7. évadát.

Ledaráltam a Last Resortot 2 nap alatt, nem volt egy világ megváltó sorozat, de azt sajnálom hogy kaszálták. A vége így nem volt az igazi, érződött, hogy nem ez volt a terv.

Nekiálltam harmadjára is a Breaking Badnek, most 5 részt végig szenvedtem, de egyszerűen nagyon nem fogott meg a dolog szóval most már végleg kijelentem, hogy kasza. Így viszont bajban vagyok, nem tudom, hogy mit kéne nézni...
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.03.02. 15:37:56

Sanama írta:palesz, GoT
Jaime+Brienne egyszer egy verembe kerülnek, és odadobnak melléjük egy medvét, vagy valami ilyesmi azt hiszem :D Onnantól változik a kapcsolatuk
Brienne egy bajvívókarddal küzd egy veremben a medvével, amikor Jaime megérkezik, végül ő menti meg a "némbert". (Ez tényleg így van.) Utána Brienne Jaime szeretője lesz. Ja, nem.
sjd
Llegenda del Barça

2013.03.02. 15:12:50

miihii írta:Feltűnt, h idén elcsendesedett a topic rendesen a sorozatokkal kapcsolatban. Korábban a TWD-ről meg a Spartacusról is elég sokan sokat írkáltak, de mostanában már alig egy-két post születik :shock: Pedig a bázisuk megvan, aztán lusta mindenki véleményezni :)
Pedig sztem tényleg nincs mit. Ok, azt valóban lusta vagyok leírni, h ez most jó/rossz rész volt, de amúgy nincs mit agyalni rajtuk mondjuk egy Dexterhez vagy Homeland-hez képest. Nincsenek nagy fordulatok, rejtélyek, egyszerűen csak folyik tovább a sztori részről-részre. És ezt azért tudom mondani, mert lenne amiről írnék (pl. PoI, de Les Revenants-ről is írtam volna), csak azokat meg nem nézi senki.
miihii
KHAL

2013.03.02. 15:05:40

sjd írta:palesz, Spartacust én is nézem, de egyszerűen annyira érdektelen már számomra, h egyrészt el is vagyok maradva vele, másrészt nagyon nincs mit kibeszélnem. Egyre inkább az utolsókat rúgja a sorozat, de azért az évad végét már kivárom.
Feltűnt, h idén elcsendesedett a topic rendesen a sorozatokkal kapcsolatban. Korábban a TWD-ről meg a Spartacusról is elég sokan sokat írkáltak, de mostanában már alig egy-két post születik :shock: Pedig a bázisuk megvan, aztán lusta mindenki véleményezni :)

Mondjuk a TWD olyan felemás, mert azon felül, h sztem nem rossz ez az évad, de vannak olyan betétek, amik nem tetszenek. Meg van, h megpörgetik kicsit, aztán utána kicsit komótosabban bontják ki a dolgokat.

A Spari meg szintén tetszik, nagyon jól alakítják a sztorit a nagy összezördülésig.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
sjd
Llegenda del Barça

2013.03.02. 14:56:54

palesz, Spartacust én is nézem, de egyszerűen annyira érdektelen már számomra, h egyrészt el is vagyok maradva vele, másrészt nagyon nincs mit kibeszélnem. Egyre inkább az utolsókat rúgja a sorozat, de azért az évad végét már kivárom.
miihii
KHAL

2013.03.02. 14:50:49

soadroli írta:
palesz77 írta: Valaki amúgy nézi még rajtam kivül? Kanty meg miihii nézte azt tudom,
Hát hogy a viharba ne. Csak én magyar felirattal nézem, általában vasárnap esténként.
Igen, természetesen én is rajta vagyok, de ahogy Rolcsi ( :P ), úgy én is a vasárnapi etapban ütemezem.

Most néztem, h kb melegváltásban jönnek a sorozataim: a Spartacusból már csak két rész lesz, amikor jön a GoT 8) Annak vége, aztán nemsokára Dexter, királyság-császárság :D
Sanama
Llegenda del Barça

2013.03.02. 14:43:21

palesz, GoT
Jaime+Brienne egyszer egy verembe kerülnek, és odadobnak melléjük egy medvét, vagy valami ilyesmi azt hiszem :D Onnantól változik a kapcsolatuk
kanty
Llegenda del Barça

2013.03.02. 13:38:04

Én is nézem, csak szokás szerint kicsit várok, hogy gyűljön fel néhány rész. Úgy sokkal hangulatosabb számomra.

Most a Tudoroknak kezdtem neki. Még két részem van hátra az első évadból. Hát eddig nem nyűgöz le annyira, de természetesen folytatom.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
soadroli
Llegenda del Barça

2013.03.02. 12:38:08

palesz77 írta: Valaki amúgy nézi még rajtam kivül? Kanty meg miihii nézte azt tudom,
Hát hogy a viharba ne. Csak én magyar felirattal nézem, általában vasárnap esténként.
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2013.03.02. 12:26:18

Spartacus:
Azt a büdös.. :shock: A rész közepén úgy voltam, hogy egész jó, de semmi extra, de a vége olyan űberbrutál lett szerintem, hogy csak pislogok most is hogy vége. Nagyon epic lett..
Egy Crassus féle karakter kellett volna az előző évadba is, és akkor jó lett volna az is. Ekkora húzást a végén, ezt nem láttam előre.. Nagyon komoly ez az ember.
Caesar meg nekem valamiért nagyon átjön. Egy állat az ürge, igen bírom. Ahogy begyújtotta a kaput is.. Azt hittem amúgy hogy megöli Agront most, bár még lehet, ahogy vége lett a résznek..
Fú, most nagyon várom a jövő hetet, nagyon bejött ez most! Valaki amúgy nézi még rajtam kivül? Kanty meg miihii nézte azt tudom, csak olyan nagy csend van itt a topicban a Spartacus körül..

Sanama írta:GoT 3.évad részek
1 – Valar Dohaeris
2 – Dark Wings, Dark Words
3 – Walk of Punishment
4 – And Now His Watch is Ended
5 – Kissed by Fire
6 – Még ismeretlen
7 – The Bear and the Maiden Fair
8 – Még ismeretlen
9 – The Rains of Castamere
10 – Mhysa

Gondolom 9 lesz a red wedding, 7es a medvés kaland, 4-ben meghal az öreg medve, a többit annyira nem vágom , jöhetnek a tippek :P
A medvés kaland alatt mit értesz? Olvastam az összes könyvet, de nem rémlik ez most hirtelen :oops: Amúgy nagyon várom már, ez lesz az első évad amit előbb olvastam mint láttam, kíváncsi leszek így milyen.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.03.02. 09:49:46

Sanama írta:GoT 3.évad részek
1 – Valar Dohaeris
3 – Walk of Punishment
5 – Kissed by Fire
6 – Még ismeretlen
8 – Még ismeretlen
10 – Mhysa

Gondolom 9 lesz a red wedding, 7es a medvés kaland, 4-ben meghal az öreg medve, a többit annyira nem vágom , jöhetnek a tippek :P
Jó lesz, jó lesz. :)
10 lesz az, amikor Meereent elfoglalja a Sárkánykirálynő, gondolom.
5-ben meg 18-as jelenetek lesznek láthatók. (Ygritte.)
:D

Új karakterek: Szürke Féreg, Orell, Beric Dondarrion, Missandei, Selyse, Kraznys mo Naklaz, Tormund (kedvenc :D ), Mance Rayder, Shireen, Thoros, Qyburn ( :evil: ), Anguy, Edmure, Olenna Tyrell, Jojen, Meera, Daario Naharis, Vargo Hoat.
Sanama
Llegenda del Barça

2013.03.01. 21:19:03

GoT 3.évad részek
1 – Valar Dohaeris
3 – Walk of Punishment
5 – Kissed by Fire
6 – Még ismeretlen
8 – Még ismeretlen
10 – Mhysa

geridoss
Director del Fútbol

2013.02.27. 02:19:45

Hétfő reggel gondoltam egyet, és elkezdtem nézni a The Walking Dead-et... annyit írtatok itt róla, meg olyan sokan nézitek, hogy elkezdtem én is.. Hát mit ne mondjak... Elég annyit, hogy holnap kezdem a harmadik évadot? (szedán.) :D
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.02.25. 21:31:11

ozsimiki írta: Nagyon helyes! Daráld csak! Iszonyat nagy!

Én is halálra röhögöm magam rengeteg részen,de nagyon jól váltogatják a drámai szálakat is. Annyi meghatározó rész van,h mindről most nem írok,de a legnagyobbak egyike a 4.évad záró,és az 5.évad 8.részének vége (ezzel hagyták egyelőre abba,nyáron folytatják,szal megüt a guta)

SZIGORÚAN EREDETI NYELVEN "NÉZD"! Egyik nap volt szerencsém belefutni az rtlen a szinkronos változatba,bődületesen ótvarúl elcseszték a magyar hangokat, SEMENNYIRE SEM PASSZOL WALT-HOZ,és Jessehez sem, de Walté vmi übergiga gáz,mintha vmi tini lenne...

nah majd haladj,kb én is kicsit leragadtam az első évad elején,de aztán a 4.-5.rész után letoltam az első évad maradékát,és a többi évadot úgy 3 hét alatt :D
Közben lepörgettem az első évadot, és hát baromi nagy. :D Kicsit lassabban haladtam, mert egyszerre nézem a TWD-vel, és mostanában mindkettőből csak napi 1-1 részre volt időm/energiám. A közepén érzésem szerint kicsit leült, volt egy pár érdektelenebb rész, de a végére ismét beerősített. Ha ezt még tudják fokozni a későbbiekben, akkor gyorsan megleszek a hátralévő 4 évaddal. :)
Természetesen eredeti nyelven nézem ( ahogy kb. minden sorozatot, kivéve talán a Szökést), bele se néztem a szinkronosba, mert egyrészt állítólag megint rendesen megvágták a hazai kollégák, másrészt főként a két főszereplő színészi játékát kár lenne elrontani.
De a legnagyobb arc szerintem Hank. :lol:

Egyébként ezt nem kritikaként írom, de néha nem tudom hová tenni ezt a sorozatot. Van, hogy inkább önmaga paródiája szeretne lenni, de van, hogy úgy érzem inkább a rideg valósággal akar sokkolni, olyan kicsit dokumentarista stílusban, főként mikor a lecsúszott drogosok vannak terítéken.

De pont ezért (is) tetszik. :) Holnap szerintem bele is kezdek a második évadba.

Ui: A második évadhoz tud valaki jó feliratot linkelni? Mert nem igazán találok. :oops:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
TT
Capitá del Barça

2013.02.25. 21:20:23

én már jó pár rész óta úgy vagyok, na, a következőben csak pezseg majd valami, mert ha nem akkor offolom, de mindig csak a lötyögés van és én meg nézem. :D egykét szereplő már határozottan idegesít.
csak az ének volt csini a végén...
visca el barca
Presidente del Barça

2013.02.25. 21:13:03

soadroli írta:Szerintem jó rész volt, nem az a pörgős, de mégis történtek dolgok. De ahogy nézem a következő rész trailerjét, ott már lesz izgalom :)
az a baj, h ha trailerekbe bevágják a köv rész összes pörgését...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2013.02.25. 21:11:22

Szerintem jó rész volt, nem az a pörgős, de mégis történtek dolgok. De ahogy nézem a következő rész trailerjét, ott már lesz izgalom :)
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.02.25. 20:55:34

miihii írta:TWD felirat kint :wink:

Épp időben, h meló előtt már ne férjen bele, így megmarad a reggeli mellé :)
ahogy belenéztem sokat nem vesztesz vele...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
miihii
KHAL

2013.02.25. 20:50:47

TWD felirat kint :wink:

Épp időben, h meló előtt már ne férjen bele, így megmarad a reggeli mellé :)
Tarsi88
Jugador del Barça

2013.02.25. 19:18:16

Nem tudom a Suitsot követi-e még innen valaki, én most végeztem a második évad utolsó részével, eléggé meglepett a végkifejlet. Nagyon bejönnek a karakterek, ráadásul nagyon eltalálták a humoromat is, többet röhögök egy részen mint, az utolsó HIMYM évadon.
Meghan Marklenak pedig kirobbanthatatlan helye van az "5 sztár akivel lefeküdnék" listámon :D
Kép
Robcsyy
Entrenador del Barça

2013.02.24. 23:07:50

Utopiát senki sem nézi ? :o
Elég bitang kis sorozat, 6 rész, nem vészes.
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
vargaakos
Capitá del Barça

2013.02.24. 23:05:42

Már ha Braking Bad újra téma, azóta még nem akartam csak úgy felhozni, de én is lepörgettem két szemeszter között az elejétől. Úgy kb. 2,5 hét alatt az első 4 évadot, majd az 5.-nél már volt h várni kellett részre.

Tényleg nagyon jó az egész úgy ahogy van. Az előre és visszautalások, az apró elrejtett részletek, mindenhová oda kell koncentrálni ha érteni akarja az ember. Volt pár részlet amit szerintem észre se veszek, ha heteket kellett volna várjak a következő részre, de így is nagyon hatásosak voltak, hogy folyamatosan pörgettem. Természetesen én is angolul néztem, meg se próbáltam a feliratos verziót, szerintem sem érdemes, nagyon jó a két főszereplő hangja. Plusz Walt fiáé, ami eleinte idegesítő volt sztem, de mostanra az is tetszik. A két fő női karaktert annyira nem szeretem, azok a részek kevésbé jöttek be, amelyekben főszerepet vállaltak.
Kíváncsi vagyok, mi lesz a folytatás, elég brutálisan lett abbahagyva, így féltávnál.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.02.24. 22:23:46

Stalkyard írta:

Belekezdtem a Breaking Bad-be is, és erről is csak azt tudom mondani, hogy hihetetlen állat. A pilotja valami eszméletlen beteg volt, már az első 5 percben megfogott. Valahogy így kell csinálni ezt egy sorozat első részében. :) Még csak 3 rész ment le az 1. évadról, eddig nagyon bejövős. A színészi játék briliáns, a sztori és a párbeszédek meg ütnek. Egy-két jeleneten sírva röhögök, vannak viszont igazi drámai részek is. Mondjuk azt nem igazán látom, hogy mit lehet ezen 5. évadig húzni, de hát úgyis kiderítem. :lol:
Nagyon helyes! Daráld csak! Iszonyat nagy!

Én is halálra röhögöm magam rengeteg részen,de nagyon jól váltogatják a drámai szálakat is. Annyi meghatározó rész van,h mindről most nem írok,de a legnagyobbak egyike a 4.évad záró,és az 5.évad 8.részének vége (ezzel hagyták egyelőre abba,nyáron folytatják,szal megüt a guta)

SZIGORÚAN EREDETI NYELVEN "NÉZD"! Egyik nap volt szerencsém belefutni az rtlen a szinkronos változatba,bődületesen ótvarúl elcseszték a magyar hangokat, SEMENNYIRE SEM PASSZOL WALT-HOZ,és Jessehez sem, de Walté vmi übergiga gáz,mintha vmi tini lenne...

nah majd haladj,kb én is kicsit leragadtam az első évad elején,de aztán a 4.-5.rész után letoltam az első évad maradékát,és a többi évadot úgy 3 hét alatt :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.02.24. 21:29:08

Deus írta: Mellesleg :!: --> Black Mirror

3 részes sorozat, tehát évadonként 3 rész. És ez kissé elborult darab :shock:

Itt van, olvasd el ha érdekel: http://geekz.blog.hu/2013/02/05/black_mirror_1_evad
Uh, ez tényleg durva. Már az elnökös dolog kiverte a biztosítékot. Ez aztán tényleg görbe tükör ( talán túlságosan is).
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
soadroli
Llegenda del Barça

2013.02.24. 20:50:23

davi10 írta:Szeva!
Tudnátok ajánlani vmi IRTÓZATOSAN jó vígjáték sorozatot?
Amerikai fater, Kaliforgia
Kép
Válasz küldése