Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én a PoI-t nézem, a második évadra nagyon összeállt a "cucc". Nem véletlen az erős nézettsége Amerikában, nem tudom nálunk miért nem nézik annyian, pedig ez az évad szerintem veri a Dexter 7. évadát.sjd írta:Pedig sztem tényleg nincs mit. Ok, azt valóban lusta vagyok leírni, h ez most jó/rossz rész volt, de amúgy nincs mit agyalni rajtuk mondjuk egy Dexterhez vagy Homeland-hez képest. Nincsenek nagy fordulatok, rejtélyek, egyszerűen csak folyik tovább a sztori részről-részre. És ezt azért tudom mondani, mert lenne amiről írnék (pl. PoI, de Les Revenants-ről is írtam volna), csak azokat meg nem nézi senki.
Brienne egy bajvívókarddal küzd egy veremben a medvével, amikor Jaime megérkezik, végül ő menti meg a "némbert". (Ez tényleg így van.) Utána Brienne Jaime szeretője lesz. Ja, nem.Sanama írta:palesz, GoT
Jaime+Brienne egyszer egy verembe kerülnek, és odadobnak melléjük egy medvét, vagy valami ilyesmi azt hiszemOnnantól változik a kapcsolatuk
Pedig sztem tényleg nincs mit. Ok, azt valóban lusta vagyok leírni, h ez most jó/rossz rész volt, de amúgy nincs mit agyalni rajtuk mondjuk egy Dexterhez vagy Homeland-hez képest. Nincsenek nagy fordulatok, rejtélyek, egyszerűen csak folyik tovább a sztori részről-részre. És ezt azért tudom mondani, mert lenne amiről írnék (pl. PoI, de Les Revenants-ről is írtam volna), csak azokat meg nem nézi senki.miihii írta:Feltűnt, h idén elcsendesedett a topic rendesen a sorozatokkal kapcsolatban. Korábban a TWD-ről meg a Spartacusról is elég sokan sokat írkáltak, de mostanában már alig egy-két post születikPedig a bázisuk megvan, aztán lusta mindenki véleményezni
Feltűnt, h idén elcsendesedett a topic rendesen a sorozatokkal kapcsolatban. Korábban a TWD-ről meg a Spartacusról is elég sokan sokat írkáltak, de mostanában már alig egy-két post születiksjd írta:palesz, Spartacust én is nézem, de egyszerűen annyira érdektelen már számomra, h egyrészt el is vagyok maradva vele, másrészt nagyon nincs mit kibeszélnem. Egyre inkább az utolsókat rúgja a sorozat, de azért az évad végét már kivárom.
Igen, természetesen én is rajta vagyok, de ahogy Rolcsi (soadroli írta:Hát hogy a viharba ne. Csak én magyar felirattal nézem, általában vasárnap esténként.palesz77 írta: Valaki amúgy nézi még rajtam kivül? Kanty meg miihii nézte azt tudom,
Hát hogy a viharba ne. Csak én magyar felirattal nézem, általában vasárnap esténként.palesz77 írta: Valaki amúgy nézi még rajtam kivül? Kanty meg miihii nézte azt tudom,
A medvés kaland alatt mit értesz? Olvastam az összes könyvet, de nem rémlik ez most hirtelenSanama írta:GoT 3.évad részek
1 – Valar Dohaeris
2 – Dark Wings, Dark Words
3 – Walk of Punishment
4 – And Now His Watch is Ended
5 – Kissed by Fire
6 – Még ismeretlen
7 – The Bear and the Maiden Fair
8 – Még ismeretlen
9 – The Rains of Castamere
10 – Mhysa
Gondolom 9 lesz a red wedding, 7es a medvés kaland, 4-ben meghal az öreg medve, a többit annyira nem vágom , jöhetnek a tippek
Jó lesz, jó lesz.Sanama írta:GoT 3.évad részek
1 – Valar Dohaeris
2 – Dark Wings, Dark Words
3 – Walk of Punishment
4 – And Now His Watch is Ended
5 – Kissed by Fire
6 – Még ismeretlen
7 – The Bear and the Maiden Fair
8 – Még ismeretlen
9 – The Rains of Castamere
10 – Mhysa
Gondolom 9 lesz a red wedding, 7es a medvés kaland, 4-ben meghal az öreg medve, a többit annyira nem vágom , jöhetnek a tippek
Közben lepörgettem az első évadot, és hát baromi nagy.ozsimiki írta: Nagyon helyes! Daráld csak! Iszonyat nagy!
Én is halálra röhögöm magam rengeteg részen,de nagyon jól váltogatják a drámai szálakat is. Annyi meghatározó rész van,h mindről most nem írok,de a legnagyobbak egyike a 4.évad záró,és az 5.évad 8.részének vége (ezzel hagyták egyelőre abba,nyáron folytatják,szal megüt a guta)
SZIGORÚAN EREDETI NYELVEN "NÉZD"! Egyik nap volt szerencsém belefutni az rtlen a szinkronos változatba,bődületesen ótvarúl elcseszték a magyar hangokat, SEMENNYIRE SEM PASSZOL WALT-HOZ,és Jessehez sem, de Walté vmi übergiga gáz,mintha vmi tini lenne...
nah majd haladj,kb én is kicsit leragadtam az első évad elején,de aztán a 4.-5.rész után letoltam az első évad maradékát,és a többi évadot úgy 3 hét alatt
az a baj, h ha trailerekbe bevágják a köv rész összes pörgését...soadroli írta:Szerintem jó rész volt, nem az a pörgős, de mégis történtek dolgok. De ahogy nézem a következő rész trailerjét, ott már lesz izgalom
ahogy belenéztem sokat nem vesztesz vele...miihii írta:TWD felirat kint![]()
Épp időben, h meló előtt már ne férjen bele, így megmarad a reggeli mellé
Nagyon helyes! Daráld csak! Iszonyat nagy!Stalkyard írta:
Belekezdtem a Breaking Bad-be is, és erről is csak azt tudom mondani, hogy hihetetlen állat. A pilotja valami eszméletlen beteg volt, már az első 5 percben megfogott. Valahogy így kell csinálni ezt egy sorozat első részében.Még csak 3 rész ment le az 1. évadról, eddig nagyon bejövős. A színészi játék briliáns, a sztori és a párbeszédek meg ütnek. Egy-két jeleneten sírva röhögök, vannak viszont igazi drámai részek is. Mondjuk azt nem igazán látom, hogy mit lehet ezen 5. évadig húzni, de hát úgyis kiderítem.
Uh, ez tényleg durva. Már az elnökös dolog kiverte a biztosítékot. Ez aztán tényleg görbe tükör ( talán túlságosan is).Deus írta: Mellesleg--> Black Mirror
3 részes sorozat, tehát évadonként 3 rész. És ez kissé elborult darab![]()
Itt van, olvasd el ha érdekel: http://geekz.blog.hu/2013/02/05/black_mirror_1_evad
Amerikai fater, Kaliforgiadavi10 írta:Szeva!
Tudnátok ajánlani vmi IRTÓZATOSAN jó vígjáték sorozatot?