ozsimiki írta:
Nagyon helyes! Daráld csak! Iszonyat nagy!
Én is halálra röhögöm magam rengeteg részen,de nagyon jól váltogatják a drámai szálakat is. Annyi meghatározó rész van,h mindről most nem írok,de a legnagyobbak egyike a 4.évad záró,és az 5.évad 8.részének vége (ezzel hagyták egyelőre abba,nyáron folytatják,szal megüt a guta)
SZIGORÚAN EREDETI NYELVEN "NÉZD"! Egyik nap volt szerencsém belefutni az rtlen a szinkronos változatba,bődületesen ótvarúl elcseszték a magyar hangokat, SEMENNYIRE SEM PASSZOL WALT-HOZ,és Jessehez sem, de Walté vmi übergiga gáz,mintha vmi tini lenne...
nah majd haladj,kb én is kicsit leragadtam az első évad elején,de aztán a 4.-5.rész után letoltam az első évad maradékát,és a többi évadot úgy 3 hét alatt

Közben lepörgettem az első évadot, és hát baromi nagy.

Kicsit lassabban haladtam, mert egyszerre nézem a TWD-vel, és mostanában mindkettőből csak napi 1-1 részre volt időm/energiám. A közepén érzésem szerint kicsit leült, volt egy pár érdektelenebb rész, de a végére ismét beerősített. Ha ezt még tudják fokozni a későbbiekben, akkor gyorsan megleszek a hátralévő 4 évaddal.
Természetesen eredeti nyelven nézem ( ahogy kb. minden sorozatot, kivéve talán a Szökést), bele se néztem a szinkronosba, mert egyrészt állítólag megint rendesen megvágták a hazai kollégák, másrészt főként a két főszereplő színészi játékát kár lenne elrontani.
De a legnagyobb arc szerintem Hank.
Egyébként ezt nem kritikaként írom, de néha nem tudom hová tenni ezt a sorozatot. Van, hogy inkább önmaga paródiája szeretne lenni, de van, hogy úgy érzem inkább a rideg valósággal akar sokkolni, olyan kicsit dokumentarista stílusban, főként mikor a lecsúszott drogosok vannak terítéken.
De pont ezért (is) tetszik.

Holnap szerintem bele is kezdek a második évadba.
Ui: A második évadhoz tud valaki jó feliratot linkelni? Mert nem igazán találok.