Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha minden igaz 9(!) évadot terveznek
davi10 írta:Elkezdtem a Kaliforgiát és az első évad után megjegyeznék pár dolgot.
Először is, nem tudom hova rakni ezt a sorozatot műfaj szempontjából. Vígjátéksorozatnak nem jó, mert ANNYI poén azért nincs benne. Dráma sorozatnak azért nem jó, mert nem nagyon történik benne semmi (erősen túloztam, de a lényeg érthető).
Mindenesetre kezdem a 2.évadot, elleszek vele. Valami van benne, ez a Hank nagy karakter.
Felirattal ha jól emlékszem +1 nap. De tökmind1, úgyis előbb lesz felirat, akkor meg már letöltömsoadroli írta:Trónok harca új évadját mikor adják magyarul? Mert ha úgy, mint tavaly, hogy 2 héttel késve, akkor az tökéletes lenne.
Nem mondanám feltétlen, hogy rengeteg fejlődés van, de eseménydúsabb mindenesetre. Amúgy még most is vannak epizodikus sztorik, de azok is szorosan kapcsolódnak a fő szálhoz. Meg még abban reménykedem, hogy az idő múlásával Kiefer Sutherlandet majd kicsit badassé tesziksjd írta: Mondjuk azt hozzá kell tennem, hogy nekem pont az epizodikus, a főszáltól független sztorik jöttek be inkább, mint ez az összeesküvés. Más kérdés, hogy előbbiek jól voltak megírva, utóbbi meg nem, ha fordítva lett volna, akkor valószínűleg én sem így lennék. Szóval ezért vagyok meglőve, hogy most éppenséggel pont a sorozat gyengébb pontjait erőltetik, szóval akkor az lenne a kérdésem, h jobb lett-e ez az egész nyomozás, mint az első évadban?
Mondjuk azt hozzá kell tennem, hogy nekem pont az epizodikus, a főszáltól független sztorik jöttek be inkább, mint ez az összeesküvés. Más kérdés, hogy előbbiek jól voltak megírva, utóbbi meg nem, ha fordítva lett volna, akkor valószínűleg én sem így lennék. Szóval ezért vagyok meglőve, hogy most éppenséggel pont a sorozat gyengébb pontjait erőltetik, szóval akkor az lenne a kérdésem, h jobb lett-e ez az egész nyomozás, mint az első évadban?Xanthor írta:Én a 3. résznél vagyok és eddig bejön nekem, jobb mint az első évad, nem epizodikus szerencsére, hanem viszik előre a sztorit, van csavar, még ha ez a "keressük Ameliát" nem feltétlenül fogja egy évadon keresztül fenntartani az érdeklődést bennem.sjd írta: Touch 2. évadot gyűri valaki? Nagyon nem fűlik hozzá a fogam az első rész után, de azért nem nyírom ki anélkül, hogy ne győződnék meg a fejlődés teljes hiányáról.
Én a 3. résznél vagyok és eddig bejön nekem, jobb mint az első évad, nem epizodikus szerencsére, hanem viszik előre a sztorit, van csavar, még ha ez a "keressük Ameliát" nem feltétlenül fogja egy évadon keresztül fenntartani az érdeklődést bennem.sjd írta: Touch 2. évadot gyűri valaki? Nagyon nem fűlik hozzá a fogam az első rész után, de azért nem nyírom ki anélkül, hogy ne győződnék meg a fejlődés teljes hiányáról.
messideco írta:Lol, az Zero hourt 3 rész után elmeszelték... Semmi hír sincs róla, hogy az első évadot legalább lejátszák-e...
+1messideco írta:http://www.imdb.com/title/tt2306299/?ref_=sr_1
Adok egy esélyt ennek a sorozatnak majd, egyszer jöjjön ki még pár rész.
sjd írta:zero hour brutális gyorsan ki lesz nyírva
Látnok vagyokmessideco írta:Lol, az Zero hourt 3 rész után elmeszelték...
sjd írta:(mihiinek, szeretettel)
TWD
Végre, végre, végre!
Erre a pillanatra vártam a pilot óta, és ennél jobban nem is sülhetett volna el. Lennie James megint nagyon nagy volt, és iszonyatosan erősek voltak ennek köszönhetően a szövegei, meg az egész jelenléte. Ezek az apróságok is hiányoztak a sorozatból, mint Erin kétmondatos sztorija, a hátizsákos arc stb.
Sztem egy brutálisan jól összerakott rész volt, megkockáztatom, a sorozat egyik legjobbja. Végre nem csak a szálak összekuszálásáról szólt az egész, hanem voltak benne karakterek, igazi dráma, remek mellékszálak és minden, ami csak kellhet, ráadásul nagyon az én stílusomban.
azt nem értettem egyedül, h napokon keresztül utaztak az első évad végén - második elején, a börtönbe is nemtom hány horda üldözte őket, most meg csak úgy hazaugrottak Rickékhez? furcsa votl kicsit
amúgy ez az "Away With You" boltíves fal nem az volt, ami alatt Oldman ki akarta csinálni LöBöfföt a Lawlessben? Nagyon arra emlékeztetett, főleg, amikor belülről fényképezték.
Szerintem Gannicus pont hogy a végén fog elesni. Agron hal meg szerintem először, lehet hogy már a következő részben. Aztán a töritudásom alapján !!!!!SPOILER a SPOILERBEN!!!! Crixus a 8. részben, legalábbis a cím szerint akkor válnak ketté Spartival - ha jól rémlik -, és ő aztán halt meg..!!!!!SPOILER a SPOILERBEN VÉGE!!!! Remélem Gannicus az utolsó részig kitart. Sőt, akár csodával határos módon meg is menekülhetne..Tarsi88 írta:Spartacus:
Végre egy jó rész volt, idén a legjobb szerintem. Azt sajnálom, hogy nem merték meghúzni, hogy már most kiírjanak egy főszereplőt, pedig illett volna a részbe. Gannicuson kívül senki nem hiányozna nekem, pedig szerintem ő fog elhullani először.
10 részre van tervezve. Ha már szóbakerült Spartacus:CsacsMate írta:Hány részes lesz a Spartacus? Mert én csak leszedtem a részeit, de egyben szeretném megnézni.
sjd írta:amúgy ez az "Away With You" boltíves fal nem az volt, ami alatt Oldman ki akarta csinálni LöBöfföt a Lawlessben? Nagyon arra emlékeztetett, főleg, amikor belülről fényképezték.
De legalább megírta a Stoker forgatókönyvétmessideco írta:És ehhez kapcsolódik a kérdésem:
A sorozatokban -pár kivétel akad- általában kezdő, vagy nem éppen híres/elismert színészek szerepelnek. Ez miért van? Költségcsökkentés céljából vagy foglaltak a nagyok? Pl. Wentworth Miller,ő sem igazán kapott komolyabb filmszerepet a Szökés után...
Végre valaki, akkor majd fogok sárgázni.Tarsi88 írta:Én a PoI-t nézem