Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.03.13. 23:30:15

ozsimiki írta:Csaba!

Dallas
Nekem is top 3as sorozatkarakter, óriási amit alakított mindvégig.
Az,hogy mennyire befolyásolta a sorozatot,nehéz megmondani. én úgy tudom,hogy számítottak erre a vészmegoldásra, nem véletlen vették fel korábban már a "kiszállós" jelenetet, hiszen más ősszel kiderült,hogy nagyon beteg, így bármikor bedobhatták.
Azt nem tudom,hogy hogy készítik a dallast,azt tudom,hogy sok sorozatot úgy írnak,hogy 2-3 résszel vannak előrébb csak, legalábbis régen a lost-ot,szökést így csinálták,ezért volt,hogy amikor sztrájkoltak az írók,álltak a sorozatok hetekig. Itt nem tudom hogy volt,direktbe biztos nem írták volna ki, hacsak nem kéri külön erre őket Larry.

Még csak most kezdtem el nézni a részt,de igen,észrevettem a főcímet,elég ütős lett 8)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.03.13. 23:02:39

Csaba!

Dallas

igen,az előző végén, de számomra ez a rész ütősebb volt,ahol róla szólt minden,de a családja szemszögéből, libabőr 2.nézésre is végig...kegyetlen. elég sok sorozatot,és filmet láttam,nézek, de az biztos,h mint karakter Jockey a top 3as kedvenceim közt volt, mit volt? lesz is. (szerencsére megvan az összes Dallas rész,és a filmek is)

Arra lennék kíváncsi,hogy Larry halála mennyiben befolyásolta a folytatást, úgy értem,h teljesen átírták az egészet (szntem így ütősebb is lesz),és Bobbyék bosszút állnak, vagy alapból hasonló lett volna az egész,csak kicsit kellett változtatni. Szntem előbbi. Szerinted?

Nagyon jókat húztak a sajnálatos esemény hatására, Pamela,a Bobbynak írt levél, az még nagy slusszpoén lesz. Az a rész amikor meg a sorozat kezdődik,és sorolják a színészek nevét, gondolom észrevetted,h Larry tiszteletére teljesen más volt, hatalmas jelenet az is. + a végén is...ne aggódj, könnyek jöttek itt is.

Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.03.13. 22:54:17

ozsimiki írta:A sok mostani idétlenségek közepette megjegyezném,h akik szerették a régi Dallas sorozatot, remélem képben vannak, hogy már az új sorozat a 2.évad 8.részénél tart. És egészen Legendás rész lett belőle.

Larry Hagman (Jockey) kb ezen rész forgatása előtt halt meg sajnos a valódi életben, méltó emléket adott a sorozat neki ezzel a résszel! Megnézem még párszor majd, amúgy a tavaly őszi első évad után, ez az évad is teljesen átadja a régi Dallas fílinget is! Remek!
Nah végre valaki!
Én is nézem, néztem az elsőt is,egyből beszippantott a nosztalgia. Én amellett,hogy imádom a régi karaktereket, az újakat is megszoktam, és pl a kis John Ross karaktere,meg a színész is eléggé adja.
az előző részben írták ki egyébként, egy olyan jelenetsorral,amit megkönnyeztem!
Aki régen nézte, és szerette, az kezdje el ezt is,mert nem fog csalódni. Persze a sorozat alkalmazkodott a kor igényeihez,pörgősebb,csillogóbb, menőbb, több a történés, de a fíling még mindig megvan.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.03.13. 22:45:23

A sok mostani idétlenségek közepette megjegyezném,h akik szerették a régi Dallas sorozatot, remélem képben vannak, hogy már az új sorozat a 2.évad 8.részénél tart. És egészen Legendás rész lett belőle.

Larry Hagman (Jockey) kb ezen rész forgatása előtt halt meg sajnos a valódi életben, méltó emléket adott a sorozat neki ezzel a résszel! Megnézem még párszor majd, amúgy a tavaly őszi első évad után, ez az évad is teljesen átadja a régi Dallas fílinget is! Remek!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
sjd
Llegenda del Barça

2013.03.13. 22:40:55

Tarsi88 írta:Jó kis rész volt a Person of Interestbe.
Teljesen a klasszikus, Agatha Christie-jellegű krimiket idézte, főleg a villám-gyilkos beállítással. Csak nem igazán értem, miért lőtték le nekünk előre, h ki lesz az, így azért annyira nem volt poén az egész.
Amúgy az a baj ezekkel a részekkel, h 2-3 ilyen alatt teljesen elfelejti az ember, hogy hogyan állunk az átívelő szálakkal, kik azok a karakterek, akikre emlékezni kéne stb.
Robcsyy írta:Inkább belekezdek a Cult-ba...
Utopiát még mindig nem fedezte fel senki ? :lol:
Hát Imdb alapján nem fogsz annyira jól szórakozni a Cult-on. Én gondolkodtam, h belenézek T-Bag miatt, de az értékelést látva inkább nem.
Utopiát meg sztem a 7végén elkezdem, il.. versenyez a House of Cards-szal ilyen szempontból, de valszeg mégiscsak Utopia lesz a rövidsége miatt. (Meg ehhez van végig magyar felirat)
bence-barca, amúgy ha már kérdezed, akkor írhattál volna vmi kedvcsinálót róla, már hónapok óta kérdezgetem, h mik a vélemények a House of Cards-ról :D

apropó, Banshee / The Americans még mindig senki?
soadroli
Llegenda del Barça

2013.03.13. 15:12:26

miihii írta: Szal tényleg adjatok neki egy esélyt, mert elég jó a sztori és izgalmas a cselekmény, a karakterek is rendben, uh jóóóóóféle 8)
Szerintem is megéri, baromi jó. Bacon meg amúgy is nagy kedvenc :D
Kép
Robcsyy
Entrenador del Barça

2013.03.13. 15:09:21

miihii írta:
matador írta:Inkább a The following-ra álljatok rá az újak közül.

Eddig baromi jó, Kevin Bacon sorozatszínészként talán jobb is, mint filmben, nagyon jól hozza az alkoholista kiégett FBI-ügynököt.

Nagyon jó a sztori, jók a karakterek, igazi thriller, mindenkinek ajánlom.
Ezt már én is toltam a tudatba, örülök, h néhányan csatlakoztak és szintén ráálltak ;)
Szal tényleg adjatok neki egy esélyt, mert elég jó a sztori és izgalmas a cselekmény, a karakterek is rendben, uh jóóóóóféle 8)
én pont azon töprengek, hogy kaszálom. ígéretesen indult, de ezek a 20-25 perc üresjáratok már kezdenek untatni. Inkább belekezdek a Cult-ba...
Utopiát még mindig nem fedezte fel senki ? :lol:
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.03.13. 00:03:19

Én ide nem nagyon szoktam írni, mert nem nézek sorozatokat, de mostanában enni sincs időm (kialakítottam a gyorséttermi kaja turbó változatát, sült krumpli bele a sjatburgerbe és hadd szóljon :D ) de a Rex felügyelőre rákattantam :D
Alapból ezzel is úgy vagyok mint a filmekkel, hogy olyat szeretek nézni, amit már láttam, s tudom hogy jó, újdonságba nem szeretek belefogni, s a Rexet gyerekkoromban nagyon szerettem, s meg kell állapítsam, hogy rohadt jó kis sorozat továbbra is.
1 évadot végig néztem már, pont jó hogy 40-50 perc 1 rész.
Kép
Kép
Kép
Tarsi88
Jugador del Barça

2013.03.11. 23:30:06

Jó kis rész volt a Person of Interestbe. A fő szálakba nem jutottunk igazán előrébb, annyi látszik, hogy a gép kezd rakoncátlankodni... Az mondjuk furcsa volt, hogy Reese nem gyanakodott az "FBIos" fickóra. Amolyan viharos "vihar előtti csendes" rész volt. :D
Kép
miihii
KHAL

2013.03.11. 22:46:46

matador írta:Inkább a The following-ra álljatok rá az újak közül.

Eddig baromi jó, Kevin Bacon sorozatszínészként talán jobb is, mint filmben, nagyon jól hozza az alkoholista kiégett FBI-ügynököt.

Ezt már én is toltam a tudatba, örülök, h néhányan csatlakoztak és szintén ráálltak ;)
Szal tényleg adjatok neki egy esélyt, mert elég jó a sztori és izgalmas a cselekmény, a karakterek is rendben, uh jóóóóóféle 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
sjd
Llegenda del Barça

2013.03.11. 21:59:49

soadroli írta: A háborút meg meddig halogatják, az évadzáróig?
Ja, úgyhogy kinéz nekünk még két tök eseménytelen epizód :roll: Mondtam én, hogy sok lesz ez a 16 rész...
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2013.03.11. 21:48:27

áááá mi volt ez a dexter rész megint... :shock:

s06 e09, még van 3 az évadból de még mindig fogalmam sincs hogy mi fog kikerekedni belőle, illetve hogy miért. legjobb évad eddig, ez a gellar professzor nem kis karakter benne. :)
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
soadroli
Llegenda del Barça

2013.03.11. 21:32:37

Walking Dead
Elég langyi rész volt, de mégis tetszett valamiért.
amúgy wtf this találka? mikor beszélték ezt meg? Az meleg tudós fószer szerintem átáll majd, van egy megérzésem. :D A háborút meg meddig halogatják, az évadzáróig?
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.03.11. 20:02:29

Ha már új sorozatok...

House of Cards valaki?
Főszerepben Kevin Spacey, első 2 részt David Fincher rendezte!
Én még csak 3. résznél tartok.
Tim
Mezei fórumozó

2013.03.11. 19:58:56

kanty írta:Vikings-ot valaki nézi?
Eddig két rész jött ki. A téma érdekel, lehet kap egy esélyt.
Ezt éppenséggel én is kérdezhettem volna :lol: Be van készítve az első két rész,de még nem volt időm megnézni. Általánosságban jókat írnak róla.

Egy kis Walking Dead:15 dolog amit nem tudtál.. Nekem fel sem tűnt például,hogy a zombikat nem nevezik zombinak..
Kép
matador
Jugador d'estrella

2013.03.11. 19:48:58

Inkább a The following-ra álljatok rá az újak közül.

kanty
Llegenda del Barça

2013.03.11. 19:14:52

Vikings-ot valaki nézi?
Eddig két rész jött ki. A téma érdekel, lehet kap egy esélyt.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Tarsi88
Jugador del Barça

2013.03.10. 23:43:20

palesz77 írta:Spartacus:

Hát, kétes érzéseket váltott ki ez a rész. Először is örültem, mert Naevia alig szerepelt.. Ez örömteli hír volt. :D
Amúgy nekem bejött a rész, Gannicus sokat szerepelt, Caesarék is.. Nem volt ez rossz.
Az elején vicces volt amikor Caesar meg Crassus irtotta a népet ott egymagában, vagy 30 katona vigyázban állva nézte ahogy harcolnak.. De itt már csak ilyenek a csaták, kb mint egy Jason Statham film, harcolnak 1-2 emberrel egyszerre, addig a többi várja a sorát. :D
Caesar meg megint nagy arc volt, ahogy Tiberiust kiosztotta.. Kész. :D Viszont kicsit átértékelődött most bennem. Azthittem anno azért ütötte ki Gannicus olyan könnyen, mert hogy hagyta magát. Hát most nem úgy tűnt, először Donar nyírta ki majdnem, ha nincs sebe ki is csinálja, aztán a végén meg Gannicus 6 másodperc alatt bedarálta.. Ha ezek után ő öli majd meg, akkor nagyon csalódott leszek.
Donart amúgy sajnáltam, bírtam a csávót, kedvenc mellékszereplőm volt, kár érte. De igen nagy állat az az ember. Amikor egyszer mutatták Caesar válla fölött befeszülni, kb mint egy medve.. :D
Gannicus meg még tuti összejön azzal a kiscsajjal. Amúgy az a lány igen helyes. Jelenleg ő jön be a legjobban a női szereplők közül.
Arra meg kíváncsi leszek hogy jutnak át a falon, mert a végső csata nem a hegyekben lesz, ez már a trailerekből is kiderült..

Összességében jó rész volt szerintem, várom a következő! 8)
Úgy tűnik, hogy a készítők is rájöttek, hogy Gannicus a kedvenc, ezért kapott egy részt :D Nekem ez az évad egyáltalán nem jön be, nagyon messze van minőségben az elsőtől, a történetre pedig nagyon rányomja a bélyegét, hogy 10 rész alatt be kell fejezniük
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.03.10. 23:00:38

palesz77 írta:Spartacus:

Hát, kétes érzéseket váltott ki ez a rész. Azthittem anno azért ütötte ki Gannicus olyan könnyen, mert hogy hagyta magát. Hát most nem úgy tűnt, először Donar nyírta ki majdnem, ha nincs sebe ki is csinálja, aztán a végén meg Gannicus 6 másodperc alatt bedarálta.. Ha ezek után ő öli majd meg, akkor nagyon csalódott leszek.
Ha sok mindenben nem is történelem hűek, azért legalább ez megmaradt, hogy Caesar nem az a kemény ember, elvileg a valóságban még ennél is sokkal nyámnyilább volt.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2013.03.10. 22:24:16

Spartacus:

Hát, kétes érzéseket váltott ki ez a rész. Először is örültem, mert Naevia alig szerepelt.. Ez örömteli hír volt. :D
Amúgy nekem bejött a rész, Gannicus sokat szerepelt, Caesarék is.. Nem volt ez rossz.
Az elején vicces volt amikor Caesar meg Crassus irtotta a népet ott egymagában, vagy 30 katona vigyázban állva nézte ahogy harcolnak.. De itt már csak ilyenek a csaták, kb mint egy Jason Statham film, harcolnak 1-2 emberrel egyszerre, addig a többi várja a sorát. :D
Caesar meg megint nagy arc volt, ahogy Tiberiust kiosztotta.. Kész. :D Viszont kicsit átértékelődött most bennem. Azthittem anno azért ütötte ki Gannicus olyan könnyen, mert hogy hagyta magát. Hát most nem úgy tűnt, először Donar nyírta ki majdnem, ha nincs sebe ki is csinálja, aztán a végén meg Gannicus 6 másodperc alatt bedarálta.. Ha ezek után ő öli majd meg, akkor nagyon csalódott leszek.
Donart amúgy sajnáltam, bírtam a csávót, kedvenc mellékszereplőm volt, kár érte. De igen nagy állat az az ember. Amikor egyszer mutatták Caesar válla fölött befeszülni, kb mint egy medve.. :D
Gannicus meg még tuti összejön azzal a kiscsajjal. Amúgy az a lány igen helyes. Jelenleg ő jön be a legjobban a női szereplők közül.
Arra meg kíváncsi leszek hogy jutnak át a falon, mert a végső csata nem a hegyekben lesz, ez már a trailerekből is kiderült..

Összességében jó rész volt szerintem, várom a következő! 8)
sjd
Llegenda del Barça

2013.03.10. 00:27:39

Chosen
Jó kis mini-sori, összeesküvéses-thriller vonallal. Nem az az agyam eldobom kategória, de 6x22 perc az egész (most az első kettőn vagyok túl), szóval sztem különösebben nem fogja megbánni, aki tesz vele egy próbát. Ja és a főszereplő a süllyesztő mélyéről előhúzott Milo Ventimiglia.
miihii
KHAL

2013.03.09. 20:04:54

Gareth Tello írta:
Tim írta:Ha minden igaz 9(!) évadot terveznek :shock: Bővebb infó :ITT. Rossz hír hogy az új könyvből mindössze 160-170 oldal van csak kész,tehát egy darabig várni kell.
9 évad??? :shock: Az brutál lenne, de örülnék, ha ilyen sokszor láthatnám Daeneryst. :P
160-170 oldal? Gyorsabban, ha kérhetjük... :D
Nem hangzik rosszul a 8-9 évadra nyújtás, addig talán még utol is érem magam a könyvekkel :lol:

Igazából ha a történet olyan izgalmas fog lenni, mint amennyire eddig, akkor simán lesz nézettsége. Ha bírják zsével is, akkor remélhetjük a legjobbakat 8)

Épp a napokban álltam neki az elejétől, gondoltam újrázom az eddigieket a folytatásig. Fú, már nagyon várós, de már csak 3 hét.
Tim írta:
Kép
Ez meg hatalmas :lol:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.03.09. 19:49:16

Ha már GoT:
Game Of Thrones Season 3: Recap Show
http://www.youtube.com/watch?v=KpZnb0q24mk
:P

Még egy plakát: http://www.sg.hu/kep/2013_02/thron.jpg
Dracarys! 8)
sjd
Llegenda del Barça

2013.03.09. 19:39:18

Sanama írta:Ezzel az a baj, hogy 9évad után azért Arya meg a többiek már nem igazán fognak kinézni 12-15évesnek :S
Tekintve, h 30 évesekkel játszatnak rendre tiniket minden filmben, nem fog annyira feltűnni. :D
De sztem ez folyamatában amúgy sem lesz olyan látványos, max majd ha a 7. évad után megnézünk egy képet az első évados Aryáról, akkor fog leesni a tantusz.
Amúgy képzeld el, mi lett volna, ha mindenki az eredeti (könyves) életkorával szerepel. Akkor lennének csak igazán durva változások.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.03.09. 19:34:12

Tim írta:Ha minden igaz 9(!) évadot terveznek :shock: Bővebb infó :ITT. Rossz hír hogy az új könyvből mindössze 160-170 oldal van csak kész,tehát egy darabig várni kell.
9 évad??? :shock: Az brutál lenne, de örülnék, ha ilyen sokszor láthatnám Daeneryst. :P
160-170 oldal? Gyorsabban, ha kérhetjük... :D
Tim írta:Viszont a mester gondolt a türelmetlen rajongókra is
Ne... Csak Aryát ne...

Kép
Sanama írta:Ezzel az a baj, hogy 9évad után azért Arya meg a többiek már nem igazán fognak kinézni 12-15évesnek :S
A sminkesek megoldják. (Vagy a kedves ember.)
Válasz küldése