Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem is top 3as sorozatkarakter, óriási amit alakított mindvégig.ozsimiki írta:Csaba!
Dallas
Nah végre valaki!ozsimiki írta:A sok mostani idétlenségek közepette megjegyezném,h akik szerették a régi Dallas sorozatot, remélem képben vannak, hogy már az új sorozat a 2.évad 8.részénél tart. És egészen Legendás rész lett belőle.
Larry Hagman (Jockey) kb ezen rész forgatása előtt halt meg sajnos a valódi életben, méltó emléket adott a sorozat neki ezzel a résszel! Megnézem még párszor majd, amúgy a tavaly őszi első évad után, ez az évad is teljesen átadja a régi Dallas fílinget is! Remek!
Teljesen a klasszikus, Agatha Christie-jellegű krimiket idézte, főleg a villám-gyilkos beállítással. Csak nem igazán értem, miért lőtték le nekünk előre, h ki lesz az, így azért annyira nem volt poén az egész.Tarsi88 írta:Jó kis rész volt a Person of Interestbe.
Hát Imdb alapján nem fogsz annyira jól szórakozni a Cult-on. Én gondolkodtam, h belenézek T-Bag miatt, de az értékelést látva inkább nem.Robcsyy írta:Inkább belekezdek a Cult-ba...
Utopiát még mindig nem fedezte fel senki ?
Szerintem is megéri, baromi jó. Bacon meg amúgy is nagy kedvencmiihii írta: Szal tényleg adjatok neki egy esélyt, mert elég jó a sztori és izgalmas a cselekmény, a karakterek is rendben, uh jóóóóóféle
én pont azon töprengek, hogy kaszálom. ígéretesen indult, de ezek a 20-25 perc üresjáratok már kezdenek untatni. Inkább belekezdek a Cult-ba...miihii írta:Ezt már én is toltam a tudatba, örülök, h néhányan csatlakoztak és szintén ráálltakmatador írta:Inkább a The following-ra álljatok rá az újak közül.
Eddig baromi jó, Kevin Bacon sorozatszínészként talán jobb is, mint filmben, nagyon jól hozza az alkoholista kiégett FBI-ügynököt.
Nagyon jó a sztori, jók a karakterek, igazi thriller, mindenkinek ajánlom.
Szal tényleg adjatok neki egy esélyt, mert elég jó a sztori és izgalmas a cselekmény, a karakterek is rendben, uh jóóóóóféle
Ezt már én is toltam a tudatba, örülök, h néhányan csatlakoztak és szintén ráálltakmatador írta:Inkább a The following-ra álljatok rá az újak közül.
Eddig baromi jó, Kevin Bacon sorozatszínészként talán jobb is, mint filmben, nagyon jól hozza az alkoholista kiégett FBI-ügynököt.
Nagyon jó a sztori, jók a karakterek, igazi thriller, mindenkinek ajánlom.
Ja, úgyhogy kinéz nekünk még két tök eseménytelen epizódsoadroli írta: A háborút meg meddig halogatják, az évadzáróig?
Ezt éppenséggel én is kérdezhettem volnakanty írta:Vikings-ot valaki nézi?
Eddig két rész jött ki. A téma érdekel, lehet kap egy esélyt.
Úgy tűnik, hogy a készítők is rájöttek, hogy Gannicus a kedvenc, ezért kapott egy résztpalesz77 írta:Spartacus:
Hát, kétes érzéseket váltott ki ez a rész. Először is örültem, mert Naevia alig szerepelt.. Ez örömteli hír volt.![]()
Amúgy nekem bejött a rész, Gannicus sokat szerepelt, Caesarék is.. Nem volt ez rossz.
Az elején vicces volt amikor Caesar meg Crassus irtotta a népet ott egymagában, vagy 30 katona vigyázban állva nézte ahogy harcolnak.. De itt már csak ilyenek a csaták, kb mint egy Jason Statham film, harcolnak 1-2 emberrel egyszerre, addig a többi várja a sorát.![]()
Caesar meg megint nagy arc volt, ahogy Tiberiust kiosztotta.. Kész.Viszont kicsit átértékelődött most bennem. Azthittem anno azért ütötte ki Gannicus olyan könnyen, mert hogy hagyta magát. Hát most nem úgy tűnt, először Donar nyírta ki majdnem, ha nincs sebe ki is csinálja, aztán a végén meg Gannicus 6 másodperc alatt bedarálta.. Ha ezek után ő öli majd meg, akkor nagyon csalódott leszek.
Donart amúgy sajnáltam, bírtam a csávót, kedvenc mellékszereplőm volt, kár érte. De igen nagy állat az az ember. Amikor egyszer mutatták Caesar válla fölött befeszülni, kb mint egy medve..![]()
Gannicus meg még tuti összejön azzal a kiscsajjal. Amúgy az a lány igen helyes. Jelenleg ő jön be a legjobban a női szereplők közül.
Arra meg kíváncsi leszek hogy jutnak át a falon, mert a végső csata nem a hegyekben lesz, ez már a trailerekből is kiderült..
Összességében jó rész volt szerintem, várom a következő!
Ha sok mindenben nem is történelem hűek, azért legalább ez megmaradt, hogy Caesar nem az a kemény ember, elvileg a valóságban még ennél is sokkal nyámnyilább volt.palesz77 írta:Spartacus:
Hát, kétes érzéseket váltott ki ez a rész. Azthittem anno azért ütötte ki Gannicus olyan könnyen, mert hogy hagyta magát. Hát most nem úgy tűnt, először Donar nyírta ki majdnem, ha nincs sebe ki is csinálja, aztán a végén meg Gannicus 6 másodperc alatt bedarálta.. Ha ezek után ő öli majd meg, akkor nagyon csalódott leszek.
Nem hangzik rosszul a 8-9 évadra nyújtás, addig talán még utol is érem magam a könyvekkelGareth Tello írta:9 évad???Tim írta:Ha minden igaz 9(!) évadot terveznekBővebb infó :ITT. Rossz hír hogy az új könyvből mindössze 160-170 oldal van csak kész,tehát egy darabig várni kell.
Az brutál lenne, de örülnék, ha ilyen sokszor láthatnám Daeneryst.
160-170 oldal? Gyorsabban, ha kérhetjük...![]()
Ez meg hatalmasTim írta:
![]()
Tekintve, h 30 évesekkel játszatnak rendre tiniket minden filmben, nem fog annyira feltűnni.Sanama írta:Ezzel az a baj, hogy 9évad után azért Arya meg a többiek már nem igazán fognak kinézni 12-15évesnek :S
9 évad???Tim írta:Ha minden igaz 9(!) évadot terveznekBővebb infó :ITT. Rossz hír hogy az új könyvből mindössze 160-170 oldal van csak kész,tehát egy darabig várni kell.
Ne... Csak Aryát ne...Tim írta:Viszont a mester gondolt a türelmetlen rajongókra is
A sminkesek megoldják. (Vagy a kedves ember.)Sanama írta:Ezzel az a baj, hogy 9évad után azért Arya meg a többiek már nem igazán fognak kinézni 12-15évesnek :S