Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Érdekes felvetés, de ebbe se lőtt gólt, ha jobban belegondolsz.Dr.Dre írta:Amúgy észrevettétek, hogy Alexis újra a régebbi Kék Nike Mercurial-ban játszott a mai meccsen?
Mert az előző meccseken az új narancssárga mercurialban jászott
(http://m.cdn.blog.hu/ba/barcanoticias/i ... 130305.JPG)
Szerintem gondolta hogy hátha a régiben sikerül majd gólt lőni, és tényleg
Szerintem mostantól mindig ebben a kékben fog játszani
Mondjuk fejelte, így a gólnál nem számított, ellenben ma egyszer sem csúszott el, ami már akkor is nagy előrelépés lett volna, ha mellette nem játszik jól. Így meg pláne.Dr.Dre írta:Szerintem gondolta hogy hátha a régiben sikerül majd gólt lőni, és tényleg
Szerintem mostantól mindig ebben a kékben fog játszani
Szerintem 20ért nem adnák el,hacsak nem ő akarna menni.30ért már szerintem is elengednék.De remélem,hogy nem fog elmenni! Pedron meg nem is lehet csodálkozni,hogy szóba se kerül sehol se.Mert amennyi jelenleg az ára(26,5 milliósörvirsli írta:Felőlem nyugodtan mehetne mind a kettő!
Csak az a baj,hogy Pedro ilyen téren még csak szóban sem kerül!![]()
Ha olyan 20-30 milló körül adnának Alexisér,a klub valószínű rábólintana.
Így kevés vagy 0 buktával tovább lehetne adni.
ha ideadnak abból a 63ból 50et akkor mehet!sörvirsli írta:Újabb jó hír Alexis-es kapcsolatban:
Az SSC Napoli szintén meg kívánja venni Sánchezt, mert nyílt titok, hogy elandá Edinson Cavanit, akiért 63 millió eurót kér.
Abból a pénzből pedig bőven futná Alexis Sánchez megvételére is.
A végén még jó lóvét kaphatunk érte!
Szia Alfonz!senkialfonz40 írta:Végre egy értelmes hozzászólás Alexis "barátunkkal" kapcsolatban a sok "adjuk el, mehet amerre lát"-hoz képest. Teljes mértékben csatlakozom a véleményedhez!socio66 írta:...![]()
![]()
Végre egy értelmes hozzászólás Alexis "barátunkkal" kapcsolatban a sok "adjuk el, mehet amerre lát"-hoz képest. Teljes mértékben csatlakozom a véleményedhez!socio66 írta:...
Van benne valami, talán nem kéne eladni idén nyáron. Pláne úgy, hogy Villa szinte biztos, hogy távozik. Cuenca ki tudja, hogy visszatér-e még ide(bár örülnék neki, ha nem mondanánk le róla). A lehetséges érkező a támadósorba pedig csak Neymar és nem úgy néz ki, hogy a fiatalokat masszívan be akarjuk építeni a csapatba hiába hangoztatjuk ezt folyamatosan.socio66 írta:aki kritizálja, megértem, nálam is volt már egy-két pillanat amikor majdnem lemondtam róla, de részemről a tehetsége, és a korábban mutatott jó játéka miatt még él a bizalom.
viszont érdekelne, hogy más kit hozna helyette?
megoldja pedro, és bízunk a fiatalokban?
vagy hozunk egy hasonlóan komoly kalibert jelentős ráfizetéssel?
nem ismerem annyira a piacot, hogy kijelentsem, nincs igazán nekünk megfelelő játékos, de annyi biztos, hogy ez a szerepkör mindenkinek új, mindenkinek nehezen kezelhető, így garanciáról nem beszélhetünk.
én adnék neki még egy évet, több okból is.
egyrészt a nyáron sok dolgunk lesz, találni kell egy megfelelő kapust, védőt, illetve a neymar-ügy is körvonalazódni látszik, ez nem kevés pénzt, időt, tárgyalást igényel, nehezen hiszem, hogy sánchez lecserélése is terítéken lenne.
másrészt nem biztos, hogy okos dolog egy ekkora értéket képviselő játékost eladni akkor, amikor az ázsiója a legmélyebben van.
annál, amennyit most fizetnének érte, jóval többet ér, ezt mindenki tudja, nem fogunk megajándékozni senkit sem.
harmadrészt pedig, a jövő év akár a megújulás éve is lehet, most még minden képlékeny, de ha esetleg új edzővel, újragondolt, átszabott taktikával lépnénk fel jövőre, akkor akár még azt is láthatjuk, milyen a srác amikor jól érzi magát a pályán.