2013.03.04. 22:31:37
aki kritizálja, megértem, nálam is volt már egy-két pillanat amikor majdnem lemondtam róla, de részemről a tehetsége, és a korábban mutatott jó játéka miatt még él a bizalom.
viszont érdekelne, hogy más kit hozna helyette?
megoldja pedro, és bízunk a fiatalokban?
vagy hozunk egy hasonlóan komoly kalibert jelentős ráfizetéssel?
nem ismerem annyira a piacot, hogy kijelentsem, nincs igazán nekünk megfelelő játékos, de annyi biztos, hogy ez a szerepkör mindenkinek új, mindenkinek nehezen kezelhető, így garanciáról nem beszélhetünk.
én adnék neki még egy évet, több okból is.
egyrészt a nyáron sok dolgunk lesz, találni kell egy megfelelő kapust, védőt, illetve a neymar-ügy is körvonalazódni látszik, ez nem kevés pénzt, időt, tárgyalást igényel, nehezen hiszem, hogy sánchez lecserélése is terítéken lenne.
másrészt nem biztos, hogy okos dolog egy ekkora értéket képviselő játékost eladni akkor, amikor az ázsiója a legmélyebben van.
annál, amennyit most fizetnének érte, jóval többet ér, ezt mindenki tudja, nem fogunk megajándékozni senkit sem.
harmadrészt pedig, a jövő év akár a megújulás éve is lehet, most még minden képlékeny, de ha esetleg új edzővel, újragondolt, átszabott taktikával lépnénk fel jövőre, akkor akár még azt is láthatjuk, milyen a srác amikor jól érzi magát a pályán.