a Nou Campba meg jobban teszi ha el se jön. Amit kapni fog nem teszi zsebre.Mezner2 írta:Most már komolyan idegesít,hogy miért olyan nehéz 3postot visszaolvasni ma te vagy az 5.aki megkérdezi,a közvetítés alatt 3szor elmondták,tényleg nem értem...Richi írta:az elődöntőben van még sorsolás?
De azért segítek : IGEN,LESZ.
Ibra nem játszhat az első meccsen,ez azért a védelmünket figyelembe véve nem hátrány
Bajnokok Ligája & Európa Liga
Abi & Tito
- visca el barca
- Presidente del Barça
bízom annyira a galatában, hogy az első meccsen egy 1-1, 2-1-et le tudnak hozni, aztán a türkben az 52.000 ember olyan hangulatot csinál, mint amilyen sehol nincs a világban.
csóri madrid mindig megkapja a létező legviccesebb ellenfelet... biztos véletlen
csóri madrid mindig megkapja a létező legviccesebb ellenfelet... biztos véletlen

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Most már komolyan idegesít,hogy miért olyan nehéz 3postot visszaolvasni ma te vagy az 5.aki megkérdezi,a közvetítés alatt 3szor elmondták,tényleg nem értem...Richi írta:az elődöntőben van még sorsolás?
De azért segítek : IGEN,LESZ.
Ibra nem játszhat az első meccsen,ez azért a védelmünket figyelembe véve nem hátrány

Sztem német-spanyol elődöntök lesznek:
Bayern-Barca
Dortmund-Real
Ha már a világranglista is velük kezdődik:
1.Spanyolország
2.Németország

Bayern-Barca
Dortmund-Real
Ha már a világranglista is velük kezdődik:
1.Spanyolország
2.Németország

- salas9
- Entrenador del Barça
Elvileg igen, és ha jól tudom április 14-én sorsolják az elődöntőket.LM10 írta:Most akkor idén szabályt változtattak? Az elődöntők előtt a bejutott 4 csapatot, újra sorsolják?
Akkor egy rugóra jár az agyunkcsababarca írta:És a foci azzal járna jól, ha Real-Bayern/Juve, és Barca-Dortmund elődöntők lennének.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Real megkapta az egyik legkönnyebbet, tudtam hogy nem merik nekik odaadni a Juve/Bayern egyikét.
Majd az elődöntőben.
Mi PSG,közepes erősségű csapat a mezőnyben,elvileg nem sabadna hogy gondot okozzon.De fontos amit Miki is leírt,hogy már az odavágón oda kell tennünk magunkat,és pörögni. Remélem nem a 0-0ra fogunk játszani,vagy az 1-1re ezekből sose jövünk ki jól.
Remélem Dortmund,Juve,Barca,Real 4es lesz, vagy Juve helyett Bayern, végülis mindkét csapat szimpatikus nekem.
És a foci azzal járna jól, ha Real-Bayern/Juve, és Barca-Dortmund elődöntők lennének.
Majd az elődöntőben.
Mi PSG,közepes erősségű csapat a mezőnyben,elvileg nem sabadna hogy gondot okozzon.De fontos amit Miki is leírt,hogy már az odavágón oda kell tennünk magunkat,és pörögni. Remélem nem a 0-0ra fogunk játszani,vagy az 1-1re ezekből sose jövünk ki jól.
Remélem Dortmund,Juve,Barca,Real 4es lesz, vagy Juve helyett Bayern, végülis mindkét csapat szimpatikus nekem.
És a foci azzal járna jól, ha Real-Bayern/Juve, és Barca-Dortmund elődöntők lennének.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Én a Galatának vagy a Malagának jobban örültem volna, de a PSG sem annyira veszélyes.
Ennek ellenére emlékszem, hogy amikor a Milant kaptuk, hogy tapsikoltunk itt a fórumon, aztán az első meccs után meg már annyira nem volt őszinte a mosolya senkinek!
Ennek ellenére emlékszem, hogy amikor a Milant kaptuk, hogy tapsikoltunk itt a fórumon, aztán az első meccs után meg már annyira nem volt őszinte a mosolya senkinek!

Tottenham,CSZKA,Apoel,Lyon,Galatasaray.. ahányszor ezek a szerencsetlenek átvergődik magukat a nyolcaddöntőn megkapják a jutalom csapatokat:-) mi meg: Mu,Chelsea,Bayern,Inter.Milan..mst a PSG sima kell,hogy legyen mondjuk,de akkor is szúrja ez már a szememet de nagyon !
De ami még jobban idegesít az az,hogy az elmúlt 6évben ez a Madrid nem vert meg a BL-ben Európai élmezőnyhöz tartozó csapatot 11 a 11 elleni játékban,ennek ellenére mi idén kaptunk tőlük egy mélytorkost,ezt nekem még mindig nehéz megemészteni,remélem akkor kapjuk őket,amikor végre csúcsformában pörgünk,de szép is lenne őket kiverve nyerni a BL-t.
De ami még jobban idegesít az az,hogy az elmúlt 6évben ez a Madrid nem vert meg a BL-ben Európai élmezőnyhöz tartozó csapatot 11 a 11 elleni játékban,ennek ellenére mi idén kaptunk tőlük egy mélytorkost,ezt nekem még mindig nehéz megemészteni,remélem akkor kapjuk őket,amikor végre csúcsformában pörgünk,de szép is lenne őket kiverve nyerni a BL-t.
- sörvirsli
- Capitá del Barça
Érdekes lenne 8 csapattal elődöntőt sorsolni.szajko írta:És az elődöntő h lesz, azt nem most szokás sorsolni?

Bár ha arra gondolsz,hogy ágakat sorsolnak akkor idén olyan nem lesz,amint lementek a meccsek a maradék 4nek megint sorsolnak egyet!
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.
Messi-Neymar = the ultimate forward duo
Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Juvét nem akarok leírni,sőt nekik fogok abban a párharcban drukkolni,DE könnyen lehet,h tavalyi elődöntősök közül 3 megint ott lesz a legjobb 4ben, lassan tenisz erőfölények lesznek.
Barca,Bayern,Real adok legalább 70%ot,h ez a 3 csapat idén is ott lesz.
nah de előbb PSG, nem szabad 1 meccsnyi fórt adni ezúttal, már az odavágón be kell vágni legalább egy idegenbeli gólt,és nem kikapni.
Barca,Bayern,Real adok legalább 70%ot,h ez a 3 csapat idén is ott lesz.
nah de előbb PSG, nem szabad 1 meccsnyi fórt adni ezúttal, már az odavágón be kell vágni legalább egy idegenbeli gólt,és nem kikapni.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Capitá del Barça
Teljesen rendben van ez, komolyabb megerőltetések nélkül tovább kell menni, főleg hogy az első meccsen Ibra eltiltott.
Én csak azon imádkoztam hogy a Madrid, München, Juve hármast megússzuk, ez sikerült.
Én csak azon imádkoztam hogy a Madrid, München, Juve hármast megússzuk, ez sikerült.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zolee23 2013.03.15. 12:27:40-kor.
-
- Barça C
Nem tudja valaki hogy mi hányadikán játszunk? Április 2. vagy 3.? Illetve visszavágót 9/10?
Mondjuk ennek az elődöntő sorsolásnak most kivételesen örülök.ozsimiki írta:Megteszem kisebb pénzzel,h ez lesz az elődöntő párosítása:
Madrid-Barca, Bayern-Dortmund
értelem szerűen ezek a csapatok jutnak szntem tovább ebből a körből,és így fogják őket összesorsolni.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
juve-bayern páros egyikétől szívesen köszönök el, a malaga-nak is van esélye, és mi is megoldható feladatot kaptunk.
jó lett, tetszik.
jó lett, tetszik.
Ibra nem is játszhat, csak majd a Camp Nouban 

És az elődöntő h lesz, azt nem most szokás sorsolni?
- Barcaman14
- Director del Fútbol
A Real amennyire nehezen jutott be a legjobb 8 közé a Mu ellen, olyan könnyen masírozhat az elődöntőbe.
Csodák vannak, de Mourinho annál jobb edző, hogy egy Galatasaray kifogjon rajta sajnos.
A Malaga-Dortmund nagyon kiélezett lesz, de én nagyobb esélyt látok a németek továbbjutására. Jobb csapat a Dortmund.
Bayern-Juve: Itt szerintem nem lehet megmondani, hogy ki megy tovább. Láttuk, hogy a Bayern is megfogható és nem igazán fog feküdni nekik szvsz az olaszok stílusa. Hajrá Juve!

A Malaga-Dortmund nagyon kiélezett lesz, de én nagyobb esélyt látok a németek továbbjutására. Jobb csapat a Dortmund.
Bayern-Juve: Itt szerintem nem lehet megmondani, hogy ki megy tovább. Láttuk, hogy a Bayern is megfogható és nem igazán fog feküdni nekik szvsz az olaszok stílusa. Hajrá Juve!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Nem rossz nekünk ez.
A PSG elég hibrid csapat (amennyit eddig láttam belőlük): védekezni nem tudnak olyan jól, mint egy Chelsea/Madrid, támadni nem tudnak úgy, mint egy Barca/Bayern.
Ugyanakkor a kontráik vannak olyan veszélyesek, mint a Madrid-nak.
A Real-nak meddig tart még a szerencsesorozata? Az utóbbi idők mákjai után minimum egy Juventus kijárt volna nekik.
A PSG elég hibrid csapat (amennyit eddig láttam belőlük): védekezni nem tudnak olyan jól, mint egy Chelsea/Madrid, támadni nem tudnak úgy, mint egy Barca/Bayern.
Ugyanakkor a kontráik vannak olyan veszélyesek, mint a Madrid-nak.
A Real-nak meddig tart még a szerencsesorozata? Az utóbbi idők mákjai után minimum egy Juventus kijárt volna nekik.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Nemtudom a Málágára gondolsz e, de én a Galatát gyengébbnek érzem. Szerintem partyba lehet a Málaga a Dortmundal. Persze német továbbjutást várok.ozsimiki írta:YES!
Barca-PSG
többi nem érdekel, Madrid kapta a 2.legkönnyebbet, mi szntem a 3.at.
elődöntőben lesz a klasszikus.
Részemről bejött a megérzésem hogy PSG. örülök is neki, de nehogy alábecsüljük őket. Óvatosan.
Juve- Bayern. Most ugrik a majom a vízbe! Itt is német továbbjutást várok, de ez ígérkezik a legizgalmasabb, legérdekesebb párosnak.
Dortmund, Bayern, Barca , Real ???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varatrix 2013.03.15. 12:24:58-kor.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Nem rossz ez.
Nem szabad a franciákat lebecsülni, mert korrekt kis csapatuk van, de úgy érzem, hogy még messze nincsenek készen.
Legalább lesz a sajtónak témája, Ibra a Barca ellen.
A Juve-Bayern érdekes lesz. Itt nem érzem egyik csapatot sem egyértelműen esélyesnek.
A Realnak sincs oka panaszra. a Galata sem rossz csapat, csak ők még összeszokatlanabb társaság, mint a PSG.
A Dortmund pedig hatalmas esélyt kapott így. Ez a Malága kicsit kilóg a sorból, számomra hatalmas meglepetés lenne, ha nem a németek mennének tovább.
Nem szabad a franciákat lebecsülni, mert korrekt kis csapatuk van, de úgy érzem, hogy még messze nincsenek készen.
Legalább lesz a sajtónak témája, Ibra a Barca ellen.
A Juve-Bayern érdekes lesz. Itt nem érzem egyik csapatot sem egyértelműen esélyesnek.
A Realnak sincs oka panaszra. a Galata sem rossz csapat, csak ők még összeszokatlanabb társaság, mint a PSG.
A Dortmund pedig hatalmas esélyt kapott így. Ez a Malága kicsit kilóg a sorból, számomra hatalmas meglepetés lenne, ha nem a németek mennének tovább.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- miihii
- KHAL
Én a reál akartam volna (jó lenne még melegében törleszteni nekik), de ez sem rossz. Két jó kis meccsre van kilátás és a pikantériát ugye megadja Ibra, akinek kicsit faraghatunk az arcából
A Bayern-Juve is elég korrekt párharc lesz, ahogy a Malaga-Dortmund is elég szoros lehet. A Galatának meg pokolian fel van adva a lecke...

A Bayern-Juve is elég korrekt párharc lesz, ahogy a Malaga-Dortmund is elég szoros lehet. A Galatának meg pokolian fel van adva a lecke...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- sörvirsli
- Capitá del Barça
És a legszebb az egészben az,hogy akkor nem játszhat amikor a PSG otthon játszik!Alexis9Sánchez írta:de ő még első meccsen nem játszhat!mert 2meccsre tiltották el,és még csak 1et töltött le!hady írta:psg.....na ibra...jön

Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.