Chelsea-Kazan
Spurs-Basel
Fener-Lazio
Benfica-Newcastle
A Fener-Lazion nem kis hangulat várható.

a Nou Campba meg jobban teszi ha el se jön. Amit kapni fog nem teszi zsebre.Mezner2 írta:Most már komolyan idegesít,hogy miért olyan nehéz 3postot visszaolvasni ma te vagy az 5.aki megkérdezi,a közvetítés alatt 3szor elmondták,tényleg nem értem...Richi írta:az elődöntőben van még sorsolás?
De azért segítek : IGEN,LESZ.
Ibra nem játszhat az első meccsen,ez azért a védelmünket figyelembe véve nem hátrány
Most már komolyan idegesít,hogy miért olyan nehéz 3postot visszaolvasni ma te vagy az 5.aki megkérdezi,a közvetítés alatt 3szor elmondták,tényleg nem értem...Richi írta:az elődöntőben van még sorsolás?
Elvileg igen, és ha jól tudom április 14-én sorsolják az elődöntőket.LM10 írta:Most akkor idén szabályt változtattak? Az elődöntők előtt a bejutott 4 csapatot, újra sorsolják?
Akkor egy rugóra jár az agyunkcsababarca írta:És a foci azzal járna jól, ha Real-Bayern/Juve, és Barca-Dortmund elődöntők lennének.
Érdekes lenne 8 csapattal elődöntőt sorsolni.szajko írta:És az elődöntő h lesz, azt nem most szokás sorsolni?
Mondjuk ennek az elődöntő sorsolásnak most kivételesen örülök.ozsimiki írta:Megteszem kisebb pénzzel,h ez lesz az elődöntő párosítása:
Madrid-Barca, Bayern-Dortmund
értelem szerűen ezek a csapatok jutnak szntem tovább ebből a körből,és így fogják őket összesorsolni.
Nemtudom a Málágára gondolsz e, de én a Galatát gyengébbnek érzem. Szerintem partyba lehet a Málaga a Dortmundal. Persze német továbbjutást várok.ozsimiki írta:YES!
Barca-PSG
többi nem érdekel, Madrid kapta a 2.legkönnyebbet, mi szntem a 3.at.
elődöntőben lesz a klasszikus.