Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A drót-hoz még annyit, h nem épp pörgősen indul, kicsit lassan bontják ki a dolgokat, de sztem nagyon megéri az elején átesni. És eléggé ajánlott felirattal nézni, mert úgy sokkal hitelesebbek a hangok (mily meglepőCsacsMate írta: A Kemény zsarukat, és a Drótot meglesem, utóbbiból még egy részt se láttam.
Köszi!
Deus:
Egyértelmű, hogy ő volt. Más nem fér üzemanyaghoz, meg nem is takargatták a rendezők..
Andrea meg nem lenne gond, ha elzombulna, vagy hasonló. Nagyon idegesítő karakter.
Azért áll, mert nincs már mit megnézni belőle, de csak nyárigsoadroli írta:Ülj le, egyes.CsacsMate írta: Ami áll:
- Dexter![]()
Én nem spoilerezek, de a Spartacus is és Walking Dead is nagyon jó lett
Elsőre nekem is ez jutott eszembe, de sokat nem jelentene számára ez. Ha likvidálja Sparit, attól még Crassus-ék győznek és a lánykának nem tetsző tervrajz még ugyanúgy állna elvileg. Maximum ha arra alapoz, h ha megüli a főellenséget, akkor cserébe kérhet egyet Crassus-tól és az lenne, h ne kelljen a kiscsávóval maradnia.mezenga írta:Sztem Kore azért ment be a táborba h megölje Spartacust és ne Tiberiusé meg az apjáé legyen a dicsőség. Bár lehet h túlkombinálommiihii írta:Spartacus
Az tuti, h kemény pengeváltásaik vannak és nagy király a Cézár. Viszont a kis Kore jól felültette azzal, h elvitette magát vele, h megfingassák Tiberiust, aztán meg el sem mondott semmit a faternakpalesz77 írta:
Caesar meg nekem megint alkotott. Ahogy osztja Tiberiust.. Imádom a csávót.
Kemény zsaruk - The Shield (ez nagyon ott van szinkronosan is).CsacsMate írta:Sziasztok!
Keresnék valami sorozatot, amit már befejeztek, és szinkronos.
Köszönöm a segítséget a kutatásban!
Ülj le, egyes.CsacsMate írta: Ami áll:
- Dexter
Gannicus még mindig király. Hóvihar van, meghal 1000 ember a hidegben, ő meg meghúzza a legjobb nőt az évadban.. Legjobb karaktermiihii írta:Spartacus
Még a meccs előtt gyorsan letoltam és nagyon király rész volt
Rendesen megtréfálgatják egymást a hadvezérek, durva sakkparti zajlik köztük. A sátras jelenetnél meg éreztem, h ez nem lesz okés, de erre a keresztre feszített üzenetre nem gondoltam volna, kemééény![]()
Gannicus is megtréfálta a kis virágszálat, még jó, h épp ott volt egy üres kordé, ők meg kaptak egy sms-t, h ne hagyják el a kocsijukat...![]()
Kíváncsi leszek Kore miért ment be Spartacusékhoz. Az túl egyszerű lenne, h csak tényleg átáll![]()
esetleg a Lost? én angolul nézem és kíváncsi voltam a szinkronra úgy a 4. évad környékén, de nem igazán ragadott magával. egy próbát megér, ha véletlen nem láttad. 6 évad, én most vagyok a végén.CsacsMate írta:...
miihii írta:Spartacus
Még a meccs előtt gyorsan letoltam és nagyon király rész volt
Rendesen megtréfálgatják egymást a hadvezérek, durva sakkparti zajlik köztük. A sátras jelenetnél meg éreztem, h ez nem lesz okés, de erre a keresztre feszített üzenetre nem gondoltam volna, kemééény![]()
Gannicus is megtréfálta a kis virágszálat, még jó, h épp ott volt egy üres kordé, ők meg kaptak egy sms-t, h ne hagyják el a kocsijukat...![]()
Kíváncsi leszek Kore miért ment be Spartacusékhoz. Az túl egyszerű lenne, h csak tényleg átáll![]()
Battlestar GalacticaCsacsMate írta:Sziasztok!
...
Köszönöm a segítséget a kutatásban!
Kevin Spacey. Ennyi szerintem elég is lesz!sjd írta:
bence-barca, amúgy ha már kérdezed, akkor írhattál volna vmi kedvcsinálót róla, már hónapok óta kérdezgetem, h mik a vélemények a House of Cards-ról![]()
Okés, köszi szépenmiihii írta:Mint mindig, vasárnap estére várható. De ITT nyomon is tudod követni a tényállástLM10 írta:Spartacus 7. részéhez mikor jön ki felirat??? Nagyon sürgős lenne, nézném mihamarabb
Mint mindig, vasárnap estére várható. De ITT nyomon is tudod követni a tényállástLM10 írta:Spartacus 7. részéhez mikor jön ki felirat??? Nagyon sürgős lenne, nézném mihamarabb
Sikerült megnéznem az első két részt,és nagyon tetszik. Láthatólag nagy gondot fordítottak arra hogy hiteles legyen a környezet,és ez sikerült is.kanty írta:Vikings
Hét közben sikerült megnézni az első részt, most pedig pótoltam a már megjelent még két epizódot.
Eddig érdekes, és látok benne fantáziát. Sok hangsúly van a szokásokon és az események is elég gyorsak. Persze van egy belsőviszály szál, de nem érzem olyan erősnek, mint a hasonló sorozatoknál.
A fényképezés elég jó és az egész elég minőséginek tűnik, bár a párbeszédek néha kicsit 21. századira sikerültek.
Mindenképp folytatom és kíváncsian várom, hogy mi lesz.
Tim, Te hogy állsz?