Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
sjd
Llegenda del Barça

2013.03.19. 17:05:12

TWD
Na akkor már csak 1 filler-epizód és jön is az évadzáró :roll:
miihii
KHAL

2013.03.18. 22:44:01

CsacsMate írta: A Kemény zsarukat, és a Drótot meglesem, utóbbiból még egy részt se láttam.

Köszi!

Deus:

Egyértelmű, hogy ő volt. Más nem fér üzemanyaghoz, meg nem is takargatták a rendezők..
Andrea meg nem lenne gond, ha elzombulna, vagy hasonló. Nagyon idegesítő karakter.
A drót-hoz még annyit, h nem épp pörgősen indul, kicsit lassan bontják ki a dolgokat, de sztem nagyon megéri az elején átesni. És eléggé ajánlott felirattal nézni, mert úgy sokkal hitelesebbek a hangok (mily meglepő :D ) és a gettófeka vaker óriási úgy 8)

TWD-hez meg:
tényleg nem volt nehéz kimatekozni, h Milton lehet a hunyó, mint ahogy azt sem, h vagy meghal Andrea vagy nem :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.03.18. 21:41:14

soadroli írta:
CsacsMate írta: Ami áll:
- Dexter
Ülj le, egyes. :D
Én nem spoilerezek, de a Spartacus is és Walking Dead is nagyon jó lett 8)
Azért áll, mert nincs már mit megnézni belőle, de csak nyárig :D

Az a gond ezeket a klasszikusokat láttam már, mint a Battlestar G., Lost, Csillagkapu összes :D stb..
A Kemény zsarukat, és a Drótot meglesem, utóbbiból még egy részt se láttam.

Köszi!

Deus:

Egyértelmű, hogy ő volt. Más nem fér üzemanyaghoz, meg nem is takargatták a rendezők..
Andrea meg nem lenne gond, ha elzombulna, vagy hasonló. Nagyon idegesítő karakter.
Deus
Boixos Nois

2013.03.18. 21:06:30

Hmmm... Senki még nem írt a TWD -ról...

Én most nyomtam le a legújabb részt...

Komolyan, az ilyen tud felszabni rendesen, h Andrea majdnem célbaért, erre mégis Kormányzó elkapta. Excuse me, hogy élte túl azt a hordát egy szűkös helyen? Be volt tömörülve. Már örültem neki, hogy végre kihúzták azt a barmot, erre... >.>

Sztem Milton gyújtotta fel a vermet, meg a harapdálóbuszt is.
Illetve, Milton fogja kiszabadítani Andrea -t a következő részben, tuti. Vagy Andrea meghal...
KépKép
miihii
KHAL

2013.03.18. 17:21:26

mezenga írta:
miihii írta:Spartacus
Sztem Kore azért ment be a táborba h megölje Spartacust és ne Tiberiusé meg az apjáé legyen a dicsőség. Bár lehet h túlkombinálom
Elsőre nekem is ez jutott eszembe, de sokat nem jelentene számára ez. Ha likvidálja Sparit, attól még Crassus-ék győznek és a lánykának nem tetsző tervrajz még ugyanúgy állna elvileg. Maximum ha arra alapoz, h ha megüli a főellenséget, akkor cserébe kérhet egyet Crassus-tól és az lenne, h ne kelljen a kiscsávóval maradnia.
palesz77 írta:
Caesar meg nekem megint alkotott. Ahogy osztja Tiberiust.. Imádom a csávót.
Az tuti, h kemény pengeváltásaik vannak és nagy király a Cézár. Viszont a kis Kore jól felültette azzal, h elvitette magát vele, h megfingassák Tiberiust, aztán meg el sem mondott semmit a faternak :roll: Pedig Caesar már h beoltotta azzal is a kiscsákót :)
CsacsMate írta:Sziasztok!

Keresnék valami sorozatot, amit már befejeztek, és szinkronos.

Köszönöm a segítséget a kutatásban!
Kemény zsaruk - The Shield (ez nagyon ott van szinkronosan is).

A drót - The Wire (ez nem annyira frankó szinkronnal, de a sorozatot megéri megnézni azért)
soadroli
Llegenda del Barça

2013.03.18. 15:54:49

CsacsMate írta: Ami áll:
- Dexter
Ülj le, egyes. :D
Én nem spoilerezek, de a Spartacus is és Walking Dead is nagyon jó lett 8)
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2013.03.18. 15:03:43

Még a meccs előtt gyorsan letoltam és nagyon király rész volt 8)

Rendesen megtréfálgatják egymást a hadvezérek, durva sakkparti zajlik köztük. A sátras jelenetnél meg éreztem, h ez nem lesz okés, de erre a keresztre feszített üzenetre nem gondoltam volna, kemééény 8)

Gannicus is megtréfálta a kis virágszálat, még jó, h épp ott volt egy üres kordé, ők meg kaptak egy sms-t, h ne hagyják el a kocsijukat... :mrgreen:

Kíváncsi leszek Kore miért ment be Spartacusékhoz. Az túl egyszerű lenne, h csak tényleg átáll :)
Gannicus még mindig király. Hóvihar van, meghal 1000 ember a hidegben, ő meg meghúzza a legjobb nőt az évadban.. Legjobb karakter :D
Caesar meg nekem megint alkotott. Ahogy osztja Tiberiust.. Imádom a csávót. Crixust lehet ő öli meg, az nem is zavarna, már kezdem megutálni a Gallt, de Gannicust könyörgök ne ő küldje a túlvilágra..
Crassus meg megint alkot, olyan húzásai vannak, hogy csak lesek. Már úgy vagyok a sorozattal, hogy 3 karakter fogott meg. Gannicus, meg Caesar és Crassus. Szóval nem fogok könnyeket hullatni a római győzelem felett - ha Gannicus túléli!! :twisted:
A római nő meg szerintem csak azért szerepel, hogy Spartacus ne úgy végezze be, hogy nem volt semmi öröme.. Megnéztem a következő rész trailerét !!!Spoiler!!!! és akciózni fognak egyet..!!!Spoiler vége!!! Szerintem ennyi szerepe van. Hogy Crassusnak nem fog segíteni az tuti, elvégre eladta rabszolgának a Római..
Várom a következő részt nagyon, csak sajna utána 2 hét szünet lesz.. :?
TT
Capitá del Barça

2013.03.18. 14:55:51

CsacsMate írta:...
esetleg a Lost? én angolul nézem és kíváncsi voltam a szinkronra úgy a 4. évad környékén, de nem igazán ragadott magával. egy próbát megér, ha véletlen nem láttad. 6 évad, én most vagyok a végén.
mezenga
Jugador del Barça

2013.03.18. 14:51:59

Rendesen megtréfálgatják egymást a hadvezérek, durva sakkparti zajlik köztük. A sátras jelenetnél meg éreztem, h ez nem lesz okés, de erre a keresztre feszített üzenetre nem gondoltam volna, kemééény 8)

Gannicus is megtréfálta a kis virágszálat, még jó, h épp ott volt egy üres kordé, ők meg kaptak egy sms-t, h ne hagyják el a kocsijukat... :mrgreen:

Kíváncsi leszek Kore miért ment be Spartacusékhoz. Az túl egyszerű lenne, h csak tényleg átáll :)

Sztem Kore azért ment be a táborba h megölje Spartacust és ne Tiberiusé meg az apjáé legyen a dicsőség. Bár lehet h túlkombinálom
Deus
Boixos Nois

2013.03.18. 14:29:10

CsacsMate írta:Sziasztok!
...
Battlestar Galactica

6 evad, lezarva. Egyik kedvenc sorozatom 8) pilotjat semmikeppen ne hagyd ki.

Ami most is megy: Nikita

Kem sorozat, akciokkal.
KépKép
kanty
Llegenda del Barça

2013.03.18. 14:13:31

[quote="CsacsMate"][/quote]
Maffiózók.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.03.18. 09:30:34

Sziasztok!

Keresnék valami sorozatot, amit már befejeztek, és szinkronos. Azért nem játszik most a felirat, mert könnyed kikapcsolódásra kellene elalvás előtt. :D

Mindenképp valami pörgősebb darab érdekelne. Lehet ez sci-fi, horror, krimi vagy hasonló műfaj.

Ha segít valamit, akkor leírom az aktuálisakat, amik futnak, vagy épp befejeztem.

Jelenleg, amiket lepörgettem idén:
- Dr. House
- Fringe
- Dragon Ball Z :lol:

Ami megy:
- Supernatural
- TWD
- Spartacus (tudom ezt most kezdték szinkronizálni, de csak 10 rész, meg amúgy is ocsmány szinkronhangja van Spartacusnak, mint akit kiheréltek, olyan Ford Fairlane, csak rosszabb :D )

Ami áll:
- Dexter

miihii
KHAL

2013.03.17. 22:09:48

Spartacus

Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.03.17. 20:17:21

Rohamcsiga
Jugador del Barça

2013.03.17. 02:26:06

Mielőtt meghal,össze akar szedni egy kis zsetont a családjának.
Sanama
Llegenda del Barça

2013.03.17. 01:00:13

Breaking Bad elejéről világosítson már fel valaki, első pár részt már megnéztem de nem emlékszem tisztián.

Szóval a csókánál rákot diagnosztizálnak, és elkezd a régi tanitványával speedet csinalni, de mi vette ra? a közeli halál, vagymi, ez nem teljesen tiszta.

Köszi
sjd
Llegenda del Barça

2013.03.16. 13:35:12

[quote="bence-barca"][/quote]
köszi, sztem ha lepörgettem az Utopiát, akkor belekezdek
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.03.16. 13:29:37

sjd írta:
bence-barca, amúgy ha már kérdezed, akkor írhattál volna vmi kedvcsinálót róla, már hónapok óta kérdezgetem, h mik a vélemények a House of Cards-ról :D
Kevin Spacey. Ennyi szerintem elég is lesz!
Ha meg nem, akkor David Fincher, mint rendező és producer is.
Ha telhetetlen vagy, akkor meg... igazából nem sok részt láttam még, sorozatokkal is úgy vagyok, mint a filmekkel, hziába jók meg érdekel, egyszerűen nem tudok túl gyorsan haladni.
Igazából nekem az tetszik benne nagyon, ahogy megcsinálták Spacey szerepét. Ugye tömören arról van szó, h megválasztják az új elnököt és neki ígértek be egy pozíciót, de végül nem léptetik elő és ő szép lassan bosszút áll ezért. Na és akkor itt van a lényeg, ezért nagyon bejövős a sorozat, h ahogyan eltakarítja a különböző személyeket. Irányit mindent hátulról, mozgatja a szálakat. Lehet egyesek ezt neveznék erkölcstelennek v gerinctelen húzásnak, de nálam ez nem ebbe a kategóriába sorolható. Főleg, h a való élet is ilyen, ha vmit elakarsz érni, akkor nem lehet mindig a 'jókéű' utat járni. Sajnos. Bár itt most nem feltétlen arról van szó, h ő akar a helyébe lépni bárkinek is (aztán ki tudja, h alakul az évad vége... :D ), ő egyszerűen csak bosszúra vágyik és én meg oda vagyok azért a stílusért, ahogyan csinálja, Spacey kumma jó a szerepben! Tehát én nálam ez a fő indok, miért is kezdd el. A jellemért, amit Spacey alakít.
Ha nem is most, de vmikor kezdd el!
LM10
Director del Fútbol

2013.03.16. 13:22:17

miihii írta:
LM10 írta:Spartacus 7. részéhez mikor jön ki felirat??? Nagyon sürgős lenne, nézném mihamarabb :D
Mint mindig, vasárnap estére várható. De ITT nyomon is tudod követni a tényállást ;)
Okés, köszi szépen 8)
miihii
KHAL

2013.03.16. 13:20:22

LM10 írta:Spartacus 7. részéhez mikor jön ki felirat??? Nagyon sürgős lenne, nézném mihamarabb :D
Mint mindig, vasárnap estére várható. De ITT nyomon is tudod követni a tényállást ;)
LM10
Director del Fútbol

2013.03.16. 13:15:17

Spartacus 7. részéhez mikor jön ki felirat??? Nagyon sürgős lenne, nézném mihamarabb :D
Tim
Mezei fórumozó

2013.03.16. 10:47:34

kanty írta:Vikings

Hét közben sikerült megnézni az első részt, most pedig pótoltam a már megjelent még két epizódot.

Eddig érdekes, és látok benne fantáziát. Sok hangsúly van a szokásokon és az események is elég gyorsak. Persze van egy belsőviszály szál, de nem érzem olyan erősnek, mint a hasonló sorozatoknál.
A fényképezés elég jó és az egész elég minőséginek tűnik, bár a párbeszédek néha kicsit 21. századira sikerültek.
Mindenképp folytatom és kíváncsian várom, hogy mi lesz.

Tim, Te hogy állsz?
Sikerült megnéznem az első két részt,és nagyon tetszik. Láthatólag nagy gondot fordítottak arra hogy hiteles legyen a környezet,és ez sikerült is.
A karakterek rendben vannak,a sztori is jó,mindenkinek ajánlom akit érdekelnek a történelmi témájú sorozatok. Van egy olyan érzésem hogy a papokkal nem csináltak valami jó boltot.. :lol:
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.03.15. 21:13:04

Vikings

Hét közben sikerült megnézni az első részt, most pedig pótoltam a már megjelent még két epizódot.

Eddig érdekes, és látok benne fantáziát. Sok hangsúly van a szokásokon és az események is elég gyorsak. Persze van egy belsőviszály szál, de nem érzem olyan erősnek, mint a hasonló sorozatoknál.
A fényképezés elég jó és az egész elég minőséginek tűnik, bár a párbeszédek néha kicsit 21. századira sikerültek.
Mindenképp folytatom és kíváncsian várom, hogy mi lesz.

Tim, Te hogy állsz?
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
sjd
Llegenda del Barça

2013.03.15. 18:16:28

Utopia s01e01
Érdekes egy darab, ilyet is tipikusan csak az angolok tudnak készíteni :D A hangulata, karakterei engem borzasztóan emlékeztetnek Guy Ritchie filmjeire. Szóval egyelőre még elég furcsa és bizarr néhol, de kifejezetten érdekes, majd meglátjuk mennyire szippant be később.
Tarsi88
Jugador del Barça

2013.03.14. 00:07:57

Múlt hónapban előröl kezdtem a Jóbarátokat, most tartok a 8. évad elején, hihetetlen ez a sorozat... Vannak részek amiket már "tizensokszor" láttam de még mindig többedig újranézésre is leköt. Rengeteg sitcomot nézek/néztem, de mai napig nem veszi fel vele semmi a versenyt, az így jártam anyátokkal és társainak egy-egy része néha hozza a szintet, de hosszú távon nem. Egyedül a két pasi meg egy kicsi tudta hosszabb távon megközelíteni a színvonalat, főleg az elején. Biztos vagyok benne, hogy még egy párszor elő fogom venni az évek folyamán és újra meg újra végig fogom nézni.

rokonlélek :D, azt hiszem 8szor láttam az egészet :D megunhatatlan, legeslegjobb sitcom,képtelenség jobbat csinálni :D Ozsi
Kép
Válasz küldése