sjd írta:
bence-barca, amúgy ha már kérdezed, akkor írhattál volna vmi kedvcsinálót róla, már hónapok óta kérdezgetem, h mik a vélemények a House of Cards-ról
Kevin Spacey. Ennyi szerintem elég is lesz!
Ha meg nem, akkor David Fincher, mint rendező és producer is.
Ha telhetetlen vagy, akkor meg... igazából nem sok részt láttam még, sorozatokkal is úgy vagyok, mint a filmekkel, hziába jók meg érdekel, egyszerűen nem tudok túl gyorsan haladni.
Igazából nekem az tetszik benne nagyon, ahogy megcsinálták Spacey szerepét. Ugye tömören arról van szó, h megválasztják az új elnököt és neki ígértek be egy pozíciót, de végül nem léptetik elő és ő szép lassan bosszút áll ezért. Na és akkor itt van a lényeg, ezért nagyon bejövős a sorozat, h ahogyan eltakarítja a különböző személyeket. Irányit mindent hátulról, mozgatja a szálakat. Lehet egyesek ezt neveznék erkölcstelennek v gerinctelen húzásnak, de nálam ez nem ebbe a kategóriába sorolható. Főleg, h a való élet is ilyen, ha vmit elakarsz érni, akkor nem lehet mindig a 'jókéű' utat járni. Sajnos. Bár itt most nem feltétlen arról van szó, h ő akar a helyébe lépni bárkinek is (aztán ki tudja, h alakul az évad vége...

), ő egyszerűen csak bosszúra vágyik és én meg oda vagyok azért a stílusért, ahogyan csinálja, Spacey kumma jó a szerepben! Tehát én nálam ez a fő indok, miért is kezdd el. A jellemért, amit Spacey alakít.
Ha nem is most, de vmikor kezdd el!