Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Trónok Harcát könyvben olvasom, szóval a sorozat nem érdekelt számomra. Bár a harmadik könyvet még éppen, hogy csak elkezdtem, és mostanában amúgy sincs túl sok időm olvasni, szóval még az is lehet, hogy innentől sorozatban nézem tovább.
Nos igen, ez a veszély szerintem egy darabig nem fenyeget, ugyanis belekerültem egy ördögi körbe. Mivel idén kezdtem el komolyabban foglalkozni a sorozatokkal először, így elsőként pár "klasszikust" kell pótolni, mire velük végzek, addigra a most terítéken lévőkből is lemegy pár évad, szóval lényegében én mindent csak jó pár hónap csúszással fogok nézni, ha követem a listám.Amúgy tapasztalatból mondom, h új sorozatnak ne állj neki, hagyd, hogy mások tapossák ki az ösvényt és szívják meg.Legalább 6-8 címet tudok mondani, amivel ha csak az évad közepéig várok, bele sem kellett volna kezdenem, így viszont egy éven keresztül néztem egy tök rossz sorozatot. És idén is volt jó pár, amit szívesen elkezdtem volna, de kivártam, és jól döntöttem (666 park avenue, revolution)
Ha a PoI-t viszont elkezded, arra figyelj, h nagyon hullámzó, az első 4-5 rész környékén van a mélypont, ne add fel még akkor, max ha évad végén sem tetszik.
Hát már nekem is minimum 15 cím szerepel rajta, szóval esélyes, hogy életem végig nem fogok végezni vele, de kösz a biztatást!Sok szerencsét, én most tartok 52-nél. Mondom h nincs kiút már innen
azért sztem kicsit több részt is meg kell nézni a sorozatról, hogy eldöntse az ember, hogy az milyen is. nem is értem ,hogy nem lehet szeretni a Trónok Harcátgergo9 írta: Ízlések és pofonok. Nálam a közkedvelt sorozatok közül a spartacus a trónok harca a walking dead fél-1rész után ment a kukába. A breaking badet is kb 3-4 részig bírtam.
Ízlések és pofonok. Nálam a közkedvelt sorozatok közül a spartacus a trónok harca a walking dead fél-1rész után ment a kukába. A breaking badet is kb 3-4 részig bírtam.visca el barca írta:valamelyik nap érdeklődtem itt a spartacusról (le is csesztetek h nem nézem), elárulom a trónok harcát sem nézem. pedig azt kb egy hete el akartam kezdeni, de egy haverom, akivel nagyjabol hasonlo az izlesunk azt mondta, hogy felejtsem el, mert csak pofáznak, pofáznak, és pofáznak benne. tényleg olyan?
![]()
nem akarok bekapni még egy walking deadet ahol egy egypercnyi beszélgetest 3x40-ben adnak el.
A Hannibal nálam is terítéken lesz csak megvárom vele az évad végét, a Vikingsel ugyan így vagyok mindkettő jónak ígérkezik. A Person of Interestet csak ajánlani tudom viszont a "szentháromságodból" ki fog lógni. Egy nagyon jó karakterközpontú epizód-centrikus sorozat amiben több egymástól független átívelő szál van. Számomra tökéletesen eltalált humorral, párbeszédekkel(nem véletlen, hogy a sorozatjunkien a hét legjobb idézetei között rendre ott van a PoI-ből valami) viszont olyan igazi feszültség nincs benne. Hozzá teszem nekem a TWD-be sem volt a 2. évad közepén egymás után 2 részen is elaludtam szóval ott nálam kaszát is kapott a sorozat . A Flashpointot tudnám ajánlani amiben tényleg nem tudja az ember még az utolsó utáni pillanatban sem, hogy mi fog történni mert itt aztán nincs minden rész végén happy end. Nálam a top három sorozat között ott van pedig rengeteg sorozatot nézek/néztem.Stalkyard írta: Egyébként azt vettem észre, hogy az utóbbi időben kialakult nálam egyfajta sorozat "szentháromság". A Walking Dead-ben megkaptam a horrort, a feszültséget és a jó sztorit, a Breaking Bad-ban a fantasztikus színészi alakításokat, míg az Arrow-ban a kellő akció utánpótlást a sok komolyság után. Már csak az a kérdés, hogy a TWD befejeztével mi fogja átvenni a helyét. A nemsokára induló Hannibal felkeltette az érdeklődésem, de a Following-al és a Person of Interest-el is szemezek egy ideje.
Te jó ég, van még olyan ember, aki nem tudja, hogy milyen sorozatot fog nézni ápr 1-től?Stalkyard írta:Már csak az a kérdés, hogy a TWD befejeztével mi fogja átvenni a helyét.
Sok szerencsét, én most tartok 52-nél. Mondom h nincs kiút már innenStalkyard írta:Komolyan, listát kell írnom a megnézendő sorozatokról.
Áh, túl sok a sorozat, és túl kevés az időm.matador írta: Előbbit én is várom, utóbbi kettőt csak ajánlani tudom.
Előbbit én is várom, utóbbi kettőt csak ajánlani tudom.A nemsokára induló Hannibal felkeltette az érdeklődésem, de a Following-al és a Person of Interest-el is szemezek egy ideje.
Durva volt!ozsimiki írta:Kétséget kizáróan ma TV történelmi pillanatot élhettünk át!!!
A Barátok köztben 6443 rész után láthattuk a Szabó ikreket![]()
![]()
![]()
![]()
eddig kb 5789 részben beszéltek róluk,de senki sehol nem látta őket
nem tudom ezek után mi lesz? Coulumbo felesége is színre lép?
miihii írta:TWDEttől függetlenül csak akkor derült ki, amikor Rick elmondta, miután kinyírta Shane-t...Deus írta:
Nem-nemDoki árulta el Ricknek még az első évad utolsó epizódjában, abban a kutatóközpontban, mielőtt elhagyták. Rick fülébe súgta.
Ettől függetlenül csak akkor derült ki, amikor Rick elmondta, miután kinyírta Shane-t...Deus írta:
Nem-nemDoki árulta el Ricknek még az első évad utolsó epizódjában, abban a kutatóközpontban, mielőtt elhagyták. Rick fülébe súgta.
Ezen énis behaltam.Hogy lehet valaki ilyen gyenge elméjű, hogy ilyet kitaláljon ?lui1698 írta:Family Guy S11E16
Maszturbáló TREX, sírok...![]()
visca el barca írta:ugye asszem akkor jött rá rick fiu, mikor shane lelőtte, az meg megzombultRinku írta:...
Jövőhéten jön az évadzáróRinku írta: Hány részes az évad amúgy? Jó lenne már pontokat tenni a dolgok végére.
16, vagyis vasárnap lesz az utolsó. Tehát jól érezted, hogy ideje pontot rakni a dolgok végére.Rinku írta:Hány részes az évad amúgy? Jó lenne már pontokat tenni a dolgok végére.