No, ledaráltam a
Breaking Bad 3. évadát is, és baromira élveztem, de elérkeztem ahhoz a ponthoz, hogy valami nagyon ütőset kell bedobniuk a továbbiakban, mert az alapkoncepció az évad vége felé kezdett számomra elfáradni. A színészi játékok briliánsak, komolyan, még a legjobb sorozatok (és talán filmek) között is ritkán találni ilyen meggyőző alakításokat, és ez hatványozottan igaz a főbb szereplőkre, tényleg zseniális. A forgatókönyv, a párbeszédek, a kivitelezés, a képi megoldások, a fényképezés mind első osztályú. Rettentően igényes sorozat, meg kell hagyni. De a történetben valami nagy durranásra lenne szükség a 4. évadban, mert azt kezdtem észrevenni, hogy bár a fent felsrolt dolgok mind továbbra is megvoltak, a sorozat kicsit elkezdett a "semmiről" szólni. És mégis baromira élveztem. Remek példa erre a 3. évad 10. része ( Fly ),
ami arról szól, hogy egy légy bejutott a laborba, és azt próbálták lecsapni 
. És mégis talán az egyik legzseniálisabb rész volt eddig a sorozatban hangulat szempontjából.
De igazából mindegy is, hiszen az igényesség, a hihetetlen csavarok és sokszor a brutálisan nagy állatság (

) továbbra is jellemzik a sorozatot, igazából ezért érdemes leginkább nézni.
Folytattam az
Arrow-t is, de ezúttal eredeti nyelven - azóta belerázódtam, és így utólag már el se kezdeném szinkronnal - és a varázslat megtörtént, immár sokkal jobban átjön az egész, egy két színészi alakítással egyetemben. Hihetetlen, mekkora különbséget tud okozni egy béna szinkron. Továbbá a történet is kezdett beindulni ahogy haladtak előre részek, és eléggé magába szippantott, pedig nem hittem volna. Kíváncsian várom a további részeket.
Egyébként azt vettem észre, hogy az utóbbi időben kialakult nálam egyfajta sorozat "szentháromság". A Walking Dead-ben megkaptam a horrort, a feszültséget és a jó sztorit, a Breaking Bad-ban a fantasztikus színészi alakításokat, míg az Arrow-ban a kellő akció utánpótlást a sok komolyság után. Már csak az a kérdés, hogy a TWD befejeztével mi fogja átvenni a helyét. A nemsokára induló Hannibal felkeltette az érdeklődésem, de a Following-al és a Person of Interest-el is szemezek egy ideje.