Bajnokok Ligája & Európa Liga
- visca el barca
- Presidente del Barça
elnézve az elődöntbeli ellenfeleinket (már ha bejutunk), idén nem sok esélyünk van bl-t nyerni. dortmund, real, bájern, mind mind játszó csapat. nekünk ez alapból jó lenne, hiszen nem tömörülnek be a kapu elé, így nekünk is van terület. igen ám, de még régen a játszó csapatokat nagyjából levédekeztük, idén ez nagyon nem megy. nokedli csapatoktól is kapunk 1-2 golt, tegnap is vicc volt az egész. ha az emiltett 3 csapat odateszi magát, simán rughatnak nekünk meccsenként 2-3 gólt. olyan meg mint milan ellen, h jön egy csapat és megye II szinten tolja nem lesz még1x.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Bayernnek nagyon durva volt a letámadása, így kéne nekünk is. Ezzel a letámadással minket is megfoghatnak simán.
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
A Bayernnek van legnagyopbb esélye megnyerni ezt a sroozatot, ez tisztán látszott már eddig is nekem. Fejlődtek tavaly óta, és feltehetően jövőre ismét lépnek egyet Peppel és esetleges új igazolásokkal.
Ha Robbent eladják, még a passzjátékuk is fejlődhet
Ha Robbent eladják, még a passzjátékuk is fejlődhet

Azért közben a Bayern kicsit lesimázta a Juvét. Lőttek 21-et kapura, az olaszok meg csak 6-ot
Azt hiszem megvan, ki lesz itt a legkomolyabb riválisunk (mmint a PSG-t és önmagunkat leszámítva
)

Azt hiszem megvan, ki lesz itt a legkomolyabb riválisunk (mmint a PSG-t és önmagunkat leszámítva

Gareth Tello írta:Nem magyar, de megbízhatónak megbízható.karmac írta:Sziasztok ! Interneten hol lehet nézni a PSG-Barca meccset ? Tud valaki valami jó megbízható folyamatosan nézhető oldalt ?
Köszi
Hali
http://www.firstrow1.eu/watch/178394/1/ ... elona.html
Köszönöm !!!!

-
- Az Év fórumozója 2013
Nem magyar, de megbízhatónak megbízható.karmac írta:Sziasztok ! Interneten hol lehet nézni a PSG-Barca meccset ? Tud valaki valami jó megbízható folyamatosan nézhető oldalt ?
Köszi
Hali
http://www.firstrow1.eu/watch/178394/1/ ... elona.html
Sziasztok ! Interneten hol lehet nézni a PSG-Barca meccset ? Tud valaki valami jó megbízható folyamatosan nézhető oldalt ?
Köszi
Hali
Köszi
Hali
-
- Az Év fórumozója 2013
Igen, láttam, de érdekes módon a cserék között ott van, szóval lehet, hogy mégsem annyira súlyos a dolog.Castiel írta:Nem néztem utána a dolgoknak, de akkor a Giovinco sérült? Cambiassotól kapott egy elég derék bokataposást!
- Castiel
- Capitá del Barça
Nem néztem utána a dolgoknak, de akkor a Giovinco sérült? Cambiassotól kapott egy elég derék bokataposást!Gareth Tello írta:BAYERN MUNICH: Neuer, Lahm, Van Buyten, Dante, Alaba, Luiz Gustavo, Schweinsteiger, Ribéry, Müller, Kroos, Mandzukic.
JUVENTUS: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Vidal, Pirlo, Lichtsteiner, Marchisio, Peluso, Quagliarella, Matri.
(Eurosport)
Bayern-győzelmet várok, ami azért is jó lenne, mert őket raktam meg tippmixen.

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
-
- Az Év fórumozója 2013
BAYERN MUNICH: Neuer, Lahm, Van Buyten, Dante, Alaba, Luiz Gustavo, Schweinsteiger, Ribéry, Müller, Kroos, Mandzukic.
JUVENTUS: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Vidal, Pirlo, Lichtsteiner, Marchisio, Peluso, Quagliarella, Matri.
(Eurosport)
(Eurosport)

- MatyiG
- Adminisztrátor
Champions League 2013 - Road to Wembley :
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... kACaffsdiQ
Mai meccsekről.
Bayern szerintem nyer, viszont szoros meccsen, Barca meg játszik egy nyögvenyelős ikszet.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... kACaffsdiQ
Mai meccsekről.
Bayern szerintem nyer, viszont szoros meccsen, Barca meg játszik egy nyögvenyelős ikszet.

Ilyenkor azért elgondolkodik az ember, hogy vajon miért rendeznek próbasorsolást a valódi sorsolás előtt. Talán le kell tesztelni, hogy mindegyik golyó rendesen rezeg és akkor amikor kell.
- visca el barca
- Presidente del Barça
hát igen, érdekes h mit nyulkalt ott

bár akkor már tul gyanus lett volna

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ilyet lehozni.
2013-ban majd úgy csalnak, hogy Infantino a kamerák előtt piszkálja a tálat. Abszolút hiteles. 

Ameddig nem látom a két szememmel,hogy a bíró belefúj a sípjába ápr.2.-án 20:45-kor addig én már egy időpontnak sem hiszekvisca el barca írta:lehet h a hivatalos honlapon az van, de az rossz
kedden mi, bayern
szerdán, malaga meg a real.
a sorsolás napján is elmondták.

- visca el barca
- Presidente del Barça
lehet h a hivatalos honlapon az van, de az rossz
kedden mi, bayern
kedden mi, bayern

Sorry a dupláért főnök urak,de van itt egy elég fontos tény,amin a sport1-nek köszönhetően mindenki átsiklott, NEM EGY NAP LESZ A KÉT MECCS, mi a Real-al vagyunk egy napon,nemtudom,hogy követhettek el ilyen szarvashibát a Sport tv-nél
HIVATALOS UEFA PROGRAM: http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html
HIVATALOS UEFA PROGRAM: http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html
https://www.facebook.com/questions/10151497733992351/
Aki a másik topicban nem látta,annak beteszem ide,szavazzatok,osszátok meg ahányan tudjátok,nem akarom a Juve-t nézni !
Egy Juve-Bayern még érdekesnek is hatna,de ez a Bayern-Juve előreláthatólag mindenidők legunalmasabb nyolcaddöntője lesz,az olaszok még egy celtic ellen is sündisznót játszottak,és abból kontráztak,a Bayern ellen még talán a buszt is beállítják a kapuba,szerintem bazi unalmas 0-0-ra van kilátás, 1200szavazat a lemaradás,tegyünk ellene !!!!!
Aki a másik topicban nem látta,annak beteszem ide,szavazzatok,osszátok meg ahányan tudjátok,nem akarom a Juve-t nézni !
Egy Juve-Bayern még érdekesnek is hatna,de ez a Bayern-Juve előreláthatólag mindenidők legunalmasabb nyolcaddöntője lesz,az olaszok még egy celtic ellen is sündisznót játszottak,és abból kontráztak,a Bayern ellen még talán a buszt is beállítják a kapuba,szerintem bazi unalmas 0-0-ra van kilátás, 1200szavazat a lemaradás,tegyünk ellene !!!!!
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Bevállalom én is.
Malaga - Dortmund: Nem hinném, hogy lesz esélye a Malagának, elég jó ez a Dortmund, és szerintem simán tovább fognak jutni. Hacsak nem nyomnak le a spanyolok 180 percet maxon pörögve, mindent arra a két meccsere feltéve, márpedig azt képtelenségnek tartom, hogy így kijöjjön a lépés.
Real - Galata: Sajna csak minimális esélyt látok rá, hogy gondjuk lesz.
Barca - PSG: Remek meccsekre számítok, de mindennek a végén Barca továbbjutást, annyira nem jó ez a PSG, hogy ne legyen simán verhető. Főleg, ha sikerül a keddi teljesítményt hozni.
Bayern - Juve: Remélem kiesik a Bayern
Az biztos, hogy ez a legszorosabb csata a négy közül, és ami nehezíti a bajorok dolgát, hogy otthon kezdenek. Torinóban meg fognak szenvedni a továbbjutásért, akármi lesz is az első meccsen.
Malaga - Dortmund: Nem hinném, hogy lesz esélye a Malagának, elég jó ez a Dortmund, és szerintem simán tovább fognak jutni. Hacsak nem nyomnak le a spanyolok 180 percet maxon pörögve, mindent arra a két meccsere feltéve, márpedig azt képtelenségnek tartom, hogy így kijöjjön a lépés.
Real - Galata: Sajna csak minimális esélyt látok rá, hogy gondjuk lesz.
Barca - PSG: Remek meccsekre számítok, de mindennek a végén Barca továbbjutást, annyira nem jó ez a PSG, hogy ne legyen simán verhető. Főleg, ha sikerül a keddi teljesítményt hozni.
Bayern - Juve: Remélem kiesik a Bayern

- davi10
- Llegenda del Barça
Malaga - Dortmund : Szerintem egyértelműen Dortmund továbbjutás lesz. A Malaga már annak is örül, hogy a legjobb 8 között van, ők se hiszik el, hogy továbbjuthatnak. 
Real - Galata: Könnyűnek mondható ellenfelet kapott a Real, a Galatasaray pár éven belül szerintem sokkal tovább is fog jutni, Drogbának lehetnek villanásai, de a Realnak illene továbbjutni.
Barca - PSG: Hatalmas ajándék a sorstól, hogy Ibra nem lesz Párizsban, mert otthon úgyis dara lesz. Kezdjük összeszedni magunkat, egyértelmű Barca továbbjutást várok.
Bayern - Juve: Kövezzetek meg, de szerintem jelenleg a Bayern a világ legjobb csapata (igaz úgy tűnik mi is összeszedtük magunkat), az Arsenal elleni zakó ellenére. Az olasz foci meg egy ideje nincs azon a színvonalon, ahol volt pár évvel ezelőtt.

Real - Galata: Könnyűnek mondható ellenfelet kapott a Real, a Galatasaray pár éven belül szerintem sokkal tovább is fog jutni, Drogbának lehetnek villanásai, de a Realnak illene továbbjutni.
Barca - PSG: Hatalmas ajándék a sorstól, hogy Ibra nem lesz Párizsban, mert otthon úgyis dara lesz. Kezdjük összeszedni magunkat, egyértelmű Barca továbbjutást várok.
Bayern - Juve: Kövezzetek meg, de szerintem jelenleg a Bayern a világ legjobb csapata (igaz úgy tűnik mi is összeszedtük magunkat), az Arsenal elleni zakó ellenére. Az olasz foci meg egy ideje nincs azon a színvonalon, ahol volt pár évvel ezelőtt.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- Kash
- Entrenador del Barça
Nem rossz, igazán nem rossz.
Malaga - Dortmund: Én teljes mértékben bizom a Spanyol csapatokban, legyen az Barcelona vagy celta Vigo...Sztem a Malaga bedarálja.
Rmad - Galata: Nem, mégsem bizom teljes mértékben a spanyol csapatokban. Ez egy vértizzadó meccs lesz a Madrid számára, többgólos Galata győzelem lesz.
Barca - PSG: Ibra nélkül van esélyük, ám sajnos a 2. meccsen már lehet ottlesz, de akkor a Barca biztos nyer. Ez olyan 50-50%.
Bayern - Juve: Olasz spagetti a legjobb, ám ez a csapat a spagettinél jobb dolgokat készit, csak ők a kapuban. Bayernnek lehet esélye a győzelemre, ha bevetik a Nutellás palacsintát.
EL:
404 error: page not found

Malaga - Dortmund: Én teljes mértékben bizom a Spanyol csapatokban, legyen az Barcelona vagy celta Vigo...Sztem a Malaga bedarálja.

Rmad - Galata: Nem, mégsem bizom teljes mértékben a spanyol csapatokban. Ez egy vértizzadó meccs lesz a Madrid számára, többgólos Galata győzelem lesz.

Barca - PSG: Ibra nélkül van esélyük, ám sajnos a 2. meccsen már lehet ottlesz, de akkor a Barca biztos nyer. Ez olyan 50-50%.

Bayern - Juve: Olasz spagetti a legjobb, ám ez a csapat a spagettinél jobb dolgokat készit, csak ők a kapuban. Bayernnek lehet esélye a győzelemre, ha bevetik a Nutellás palacsintát.
EL:
404 error: page not found

Déjà Vu-m van ezzel az eredménnyel kapcsolatbaCsacsMate írta:A legszebb az lenne, ha elszállna a Real-osok feje, és a lenézett Galata odahaza elkapná őket egy, vagy két idegenben lőtt góllal.

Egyépként a PSG-t bedaráljuk. Egyszer már B csapat szinten, a felkészülésben sikerült elkapni őket, (igaz 11-esekkel) akkor most is meglesznek.
- MatyiG
- Adminisztrátor
BL:
Malaga - Dortmund : 30-70%, Hispániában szoros meccs lesz, de szerintem a Dortmund otthon magabiztosan nyer, viszont nem lesz ez olyan egyszerű nekik.
Real - Galata : 75-25%, Törökországban kemény meccs lesz, de szerintem már sok tétje annak a meccsnek nem lesz.
PSG - Barca : 20-80%, otthon bedaráljuk őket, akármilyen jó a keretük, tovább kell jutni simán.
Bayern - Juve : 40-60%, sokakkal ellentétben nem érzem olyan erősnek ezt a Bayernt. Juve idegenben kibekkeli őket, otthon meg begyötrik magukat a 4-be.
Olyanokkal meg ne jöjjünk már, hogy bunda volt Real részről, mert mi sem kaptunk olyan hú de erős ellenfelet, plusz a csoportban meg a MU ellen is nehéz dolguk volt.
Malaga - Dortmund : 30-70%, Hispániában szoros meccs lesz, de szerintem a Dortmund otthon magabiztosan nyer, viszont nem lesz ez olyan egyszerű nekik.
Real - Galata : 75-25%, Törökországban kemény meccs lesz, de szerintem már sok tétje annak a meccsnek nem lesz.
PSG - Barca : 20-80%, otthon bedaráljuk őket, akármilyen jó a keretük, tovább kell jutni simán.
Bayern - Juve : 40-60%, sokakkal ellentétben nem érzem olyan erősnek ezt a Bayernt. Juve idegenben kibekkeli őket, otthon meg begyötrik magukat a 4-be.
Olyanokkal meg ne jöjjünk már, hogy bunda volt Real részről, mert mi sem kaptunk olyan hú de erős ellenfelet, plusz a csoportban meg a MU ellen is nehéz dolguk volt.