2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ez ugyanaz, mint amit a milan elleni visszavágón csináltunk. villa középen, csinál helyet messinek. messi mögötte, alexis balszél (akkor pedro volt) és alvesé az egész jobb oldal.eddig kiváló a csapat, azt nem értem ez valami titkos terv, hogy mindent a bal oldalon csinálnak?? Alve ugyan el-el fut de senki ott mellette!
Busit látom bajban, ha megindulnak csak hátulról liheg utánnuk.
kb ugyanezt írtam én is....Bob_Marley írta:Matuidi tipikus ütköző, ráadásul mélységből jól osztogat, sokal inkább tartok tőle mint Ibra Beckham, Lavezzi bárkitől.csababarca írta:Ezeknél ki fog védekezni középpályán?![]()
Matuidi se az a tipikus ütköző, nem tudom,ezek nagyon nekünk akarnak esni szerintem.
Ha ő megtudja szűrni a támadásainkat, meg vélhetően a belső védők közül is fellépnek segíteni, akkor jön a kontra, s akkor jöhetnek a gyors szélsők.
A kulcs a középpálya, ezért nagyon pontosan, nagyon labdabiztosan kell játszani.
Adok-kapokba nem szabad belemenni, türelmesen be kell rakni egyet a hálóba és lehozni a meccset, hajrá.
Matuidi tipikus ütköző, ráadásul mélységből jól osztogat, sokal inkább tartok tőle mint Ibra Beckham, Lavezzi bárkitől.csababarca írta:Ezeknél ki fog védekezni középpályán?![]()
Matuidi se az a tipikus ütköző, nem tudom,ezek nagyon nekünk akarnak esni szerintem.
Ezt osztom. Igazán csak rajtunk múlik. Ha komolyan vesszük a meccset, MOTIVÁLTAK leszünk és képességeinkhez mérten játsszunk, lehet bármilyen jó a PSG, hozhatja ki magából a legjobbat akkor sem tud nyerni.Xaby Hernandez írta:Ha ugyanolyan motivált lesz a csapat, mint a milan elleni visszavágón, akkor akár fejre is állhat a PSG, esélyük sem lesz.
remélem így lesz.
Lucas Moura és Beckham egymás mellett?Game90 írta:Line-up PSG (official): Sirigu - Jallet Alex ThiagoSilva Maxwell - LucasMoura Beckham Matuidi Pastore - Lavezzi Ibrahimovic.
Pedig ez a hivatalos kezdővisca el barca írta:másfél órával a meccs előtt soha nem hirdetnek kezdőt, úgyhogy ezt buktadBritishKnight írta:HIVATALOS kezdő
Valdés; Alves, Piqué, Masche, Alba; Busquets, Iniesta, Xavi; Alexis, Messi, Villa![]()
ettől függetlenül ez lesz.