2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
kb ugyanezt írtam én is....Bob_Marley írta:Matuidi tipikus ütköző, ráadásul mélységből jól osztogat, sokal inkább tartok tőle mint Ibra Beckham, Lavezzi bárkitől.csababarca írta:Ezeknél ki fog védekezni középpályán?![]()
Matuidi se az a tipikus ütköző, nem tudom,ezek nagyon nekünk akarnak esni szerintem.
Ha ő megtudja szűrni a támadásainkat, meg vélhetően a belső védők közül is fellépnek segíteni, akkor jön a kontra, s akkor jöhetnek a gyors szélsők.
A kulcs a középpálya, ezért nagyon pontosan, nagyon labdabiztosan kell játszani.
Adok-kapokba nem szabad belemenni, türelmesen be kell rakni egyet a hálóba és lehozni a meccset, hajrá.
Matuidi tipikus ütköző, ráadásul mélységből jól osztogat, sokal inkább tartok tőle mint Ibra Beckham, Lavezzi bárkitől.csababarca írta:Ezeknél ki fog védekezni középpályán?![]()
Matuidi se az a tipikus ütköző, nem tudom,ezek nagyon nekünk akarnak esni szerintem.
Ezt osztom. Igazán csak rajtunk múlik. Ha komolyan vesszük a meccset, MOTIVÁLTAK leszünk és képességeinkhez mérten játsszunk, lehet bármilyen jó a PSG, hozhatja ki magából a legjobbat akkor sem tud nyerni.Xaby Hernandez írta:Ha ugyanolyan motivált lesz a csapat, mint a milan elleni visszavágón, akkor akár fejre is állhat a PSG, esélyük sem lesz.
remélem így lesz.
Lucas Moura és Beckham egymás mellett?Game90 írta:Line-up PSG (official): Sirigu - Jallet Alex ThiagoSilva Maxwell - LucasMoura Beckham Matuidi Pastore - Lavezzi Ibrahimovic.
Pedig ez a hivatalos kezdővisca el barca írta:másfél órával a meccs előtt soha nem hirdetnek kezdőt, úgyhogy ezt buktadBritishKnight írta:HIVATALOS kezdő
Valdés; Alves, Piqué, Masche, Alba; Busquets, Iniesta, Xavi; Alexis, Messi, Villa![]()
ettől függetlenül ez lesz.
másfél órával a meccs előtt soha nem hirdetnek kezdőt, úgyhogy ezt buktadBritishKnight írta:HIVATALOS kezdő
Valdés; Alves, Piqué, Masche, Alba; Busquets, Iniesta, Xavi; Alexis, Messi, Villa
Valószínűleg unszimpátia, de ez csak simán az irigység miatt van. Ha egy csapat nagyon sikeres, kiemelkedik a mezőnyből, az érzelmeket mozgat meg. Ha te nekik szurkolsz, akkor persze pozitív érzelmeket, de ha másnak, akkor negatívat. Ez amúgy szerintem normális dolog, Barca drukkerek is szoktak irigykedni, legalábbis én igenCastiel írta:nézelődök az oldalakon(Magyar) és ilyenekkel találkozom:
"sima 4-0 a Párizsiaknak... 3-1... 4-2... stb"
Most ennyire unszimpatikus a csapatunk? Vagy ennyire lenéznek minket?
Magyar mentalitás ez?
Akik eddig "normális"-nak tűntek azok is oltári baromságokat mondanakVagy csak én vagyok naív?
Én azt gondolom nekünk meg a legjobb támadósorunk van a világon, ezzel a Psg erős védősorral szemben. Tehát ha valaki, akkor ez a Messi-Villa-Tello/Alexis csatár 3-as megfelelő lesz a védelmük megbontására. Kérdés h ők mit áldoznak otthon középpályán!Barcaman1993 írta:Úgy érzem ma nagyon meg fogunk szenvedni, ez egy mocskosul erős ellenfél lesz. Ezek nem fognak beállni bekkelni, de marha erős védelmük van, egy legalább ugyanilyen erős támadósorral.
egész pontosan 47 tétmérkőzésből 35-ön gólt kaptunk.Lionel85 írta:...Már csak azért is, mert a védelmünk gyenge és általában egy gólt mindig kap a csapat már jó ideje... FORCA BARCA!!!