Most megint nem tudom, hogy jött ide a mi meccsünk, gondolom mert megint én mutogatok ujjal.REMY írta: A PSG sem egy hűde nagy ellenfél. Simán nyerni kellett volna tegnap. Elcsesztétek, de ezért nem kell mutogatni a másikra.

Most megint nem tudom, hogy jött ide a mi meccsünk, gondolom mert megint én mutogatok ujjal.REMY írta: A PSG sem egy hűde nagy ellenfél. Simán nyerni kellett volna tegnap. Elcsesztétek, de ezért nem kell mutogatni a másikra.
A PSG sem egy hűde nagy ellenfél. Simán nyerni kellett volna tegnap. Elcsesztétek, de ezért nem kell mutogatni a másikra.Stalkyard írta:A Real közben a mákos sorsolással vörös szőnyegen gyalogol be az elődöntőbe, úgy lesöprik a Galatát, hogy csak úgy füstöl majd. Mondjuk az Apoel után egy fokkal nehezebb ellenfelet kaptak, jövőre talán már egy tisztességes európai középcsapat is kinéz nekik.
Alapvetően igaz, amit írsz, csak azért gondolom, hogy rúghatnak kettőt, mert nincs Hummels a dortmundiaknál, ami azért nem kicsi érvágás, meg azért ott van Isco, Joaquín, akik végtelen mennyiségű helyzetet kreálnak, illetve a két rutinos csatár, Santa Cruz és Saviola, akik pedig könyörtelenül kihasználják a helyzeteiket (lásd Santa Cruz vs Real Madrid).Stalkyard írta:Hát szerintem egészen elképesztően kicsi az esély arra, hogy a Málaga ennek a Dortmundnak két gólt rúgjon. A BL szezon egyik legfegyelmezettebb, leginkább egyben lévő csapata Kloppé. A Málaga pedig a csoda és egy gyenge Porto miatt van jelenleg ott, ahol. De mint tudjuk, minden csoda három napig tart... Az egyik legegyértelműbb továbbjutás lesz ez Dortmundi részről szvsz.
Hát szerintem egészen elképesztően kicsi az esély arra, hogy a Málaga ennek a Dortmundnak két gólt rúgjon. A BL szezon egyik legfegyelmezettebb, leginkább egyben lévő csapata Kloppé. A Málaga pedig a csoda és egy gyenge Porto miatt van jelenleg ott, ahol. De mint tudjuk, minden csoda három napig tart... Az egyik legegyértelműbb továbbjutás lesz ez Dortmundi részről szvsz.Gareth Tello írta: Az első meccsen egy 3-2-es dortmundi győzelmet várok.
Az a hülye, aki nem a Málaga-meccset nézi.S.Agüero írta:Csak én vagyok olyan hülye, hogy inkább a Malaga meccset nézem? Nincs kedvem megnézni, ahogy a Real megalázza otthon a Galatát.
Ha továbbjutunk és az említett másik 3 csapat megy tovább, akkor egyedül a Dortmund ellen tudom elképzelni, hogy döntőzzünk. Egyszerűen jobbak, mint pontosabban mi vagyunk gyengébbek. Legalábbis én így látom. Szvsz idén nem nyerünk BL-t.visca el barca írta:elnézve az elődöntbeli ellenfeleinket (már ha bejutunk), idén nem sok esélyünk van bl-t nyerni. dortmund, real, bájern, mind mind játszó csapat. nekünk ez alapból jó lenne, hiszen nem tömörülnek be a kapu elé, így nekünk is van terület. igen ám, de még régen a játszó csapatokat nagyjából levédekeztük, idén ez nagyon nem megy. nokedli csapatoktól is kapunk 1-2 golt, tegnap is vicc volt az egész. ha az emiltett 3 csapat odateszi magát, simán rughatnak nekünk meccsenként 2-3 gólt. olyan meg mint milan ellen, h jön egy csapat és megye II szinten tolja nem lesz még1x.
Ugyan már, VEB, a te optimizmusodat ismerve ennyi erővel még a ligában is lecsúszhatunk a dobogóról.visca el barca írta:elnézve az elődöntbeli ellenfeleinket (már ha bejutunk), idén nem sok esélyünk van bl-t nyerni. dortmund, real, bájern, mind mind játszó csapat. nekünk ez alapból jó lenne, hiszen nem tömörülnek be a kapu elé, így nekünk is van terület. igen ám, de még régen a játszó csapatokat nagyjából levédekeztük, idén ez nagyon nem megy. nokedli csapatoktól is kapunk 1-2 golt, tegnap is vicc volt az egész. ha az emiltett 3 csapat odateszi magát, simán rughatnak nekünk meccsenként 2-3 gólt. olyan meg mint milan ellen, h jön egy csapat és megye II szinten tolja nem lesz még1x.
Gareth Tello írta:Nem magyar, de megbízhatónak megbízható.karmac írta:Sziasztok ! Interneten hol lehet nézni a PSG-Barca meccset ? Tud valaki valami jó megbízható folyamatosan nézhető oldalt ?
Köszi
Hali
http://www.firstrow1.eu/watch/178394/1/ ... elona.html
Nem magyar, de megbízhatónak megbízható.karmac írta:Sziasztok ! Interneten hol lehet nézni a PSG-Barca meccset ? Tud valaki valami jó megbízható folyamatosan nézhető oldalt ?
Köszi
Hali
Igen, láttam, de érdekes módon a cserék között ott van, szóval lehet, hogy mégsem annyira súlyos a dolog.Castiel írta:Nem néztem utána a dolgoknak, de akkor a Giovinco sérült? Cambiassotól kapott egy elég derék bokataposást!
Nem néztem utána a dolgoknak, de akkor a Giovinco sérült? Cambiassotól kapott egy elég derék bokataposást!Gareth Tello írta:BAYERN MUNICH: Neuer, Lahm, Van Buyten, Dante, Alaba, Luiz Gustavo, Schweinsteiger, Ribéry, Müller, Kroos, Mandzukic.
JUVENTUS: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Vidal, Pirlo, Lichtsteiner, Marchisio, Peluso, Quagliarella, Matri.
(Eurosport)
Bayern-győzelmet várok, ami azért is jó lenne, mert őket raktam meg tippmixen.
Ilyenkor azért elgondolkodik az ember, hogy vajon miért rendeznek próbasorsolást a valódi sorsolás előtt. Talán le kell tesztelni, hogy mindegyik golyó rendesen rezeg és akkor amikor kell.
hát igen, érdekes h mit nyulkalt ott