Először is Üdv minden kedves szurkolótársamnak.
Már évek óta olvasgatom az oldalt és így a fórumot is,de most kaptam kedvet ahhoz hogy én is megosszam veletek a gondolataimat.
Na akkor.Mi ez a pesszimizmus?Igaz ami igaz,a 3 lehetséges ellenfél közül a legnehezebbet kaptuk,ez tény.Ennek ellenére egyáltalán nem látom reménytelennek a helyzetet,sőt...Meg van az oka annak hogy a csapat miért szerepel így,és ezek szerintem nem áthidalhatatlan problémák.
Az első és egyben legfontosabb a motiváció.Az elmúlt években annyira elkényeztettek minket a fiúk,hogy még magamon is észrevettem,hogy az elmúlt évek sikerei annyira elkényelmesítettek minket,hogy a Milan elleni első meccs elött úgy ültem le a Tv elé,mint ha egy átlagos Barca meccset néznék...Semmi gyomorgörcs,szinte semmi izgalom...Aztán vége lett a meccsnek,és elképesztően rossz kedvem volt...Ezután már jött a rég megszokott gyomorgörcs,a meccs elötti hatalmas készülődés...Amint a visszavágón láthattuk,ezzel a fiúk is így voltak...Láthattuk,hogy ha meg van a kellő motiváció,akkor még mindig mi vagyunk az esélyesebbek,legyen bárki is az ellenfél...Most jelen pillanatban nem félek attól hogy a játékosok ne lennének motiváltak Münchenben,abban viszont biztos vagyok hogy nem lesz olyan a játék mint a Milan ellen,abban viszont bízok,hogy lehozunk egy jó meccset,stabil játékkal,minimum 1,de inkább 2 lőtt góllal.Talán egy 3:2-es vereségnek örülnék a legjobban,mert akkor abban biztos vagyok,hogy Messi újra egy olyan meccset hozna mint a Milan elleni visszavágon,amin még ő is visszazár és a belét is kihajtja.Ha ez így lesz,akkor elképzelhetetlennek tartom hogy kiessünk,ha csak nem ismétlődik meg a tavalyi Chelsea elleni meccs...
1 szó mint száz,én személy szerint optimista vagyok,nincs okunk félni.Amúgy is,elhiszem hogy jó csapat ez a Bayern meg minden,de azért ők sem gépek,ők sem hibátlanok...Van nem is egy gyenge pontjuk,ezeket kell megtalálnunk és akkor jók vagyunk!
off.:bocs a regényért
Visca!