Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
kanty
Llegenda del Barça

2013.04.12. 21:22:38

sjd írta: De amúgy tényleg érdekes, h kimatekoztuk, h Barca-Real nem lesz, és a Real fogja kapni a könnyebb csapatot, és lássatok csodát, ez lett. (Hozzáteszem, ha ágak vannak, akkor is ugyanez jött volna ki, szóval valamennyire igazságos)
Egy Barcás oldalon nem nagy cucc ezt kimatekozni. :P
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Sanama
Llegenda del Barça

2013.04.12. 21:20:46

Barcaman14 írta:
Gareth Tello írta: Mondjuk valami hasonlónak örülnék:
http://www.youtube.com/watch?v=VRTxN3rebvA
:D
Öröm volt nézni, egyike volt a csapat legjobb teljesítményeinek. A Tridente...áh, de jó erre visszaemlékezni. :) Annál jobb csapatunk és idényünk már aligha lesz.

Most azért elképzelhetetlen ilyesmi, de ennek az eredménynek a felét vagy az 1/4-ét is aláírnám hazai pályán, idegenben meg mondjuk egy 2-2 és jöhet a döntő a Dortmund ellen. :twisted:
Sajnos ilyet nem gyakran fogunk látni. Mennyivel jobb volt nézni azt a csapatot :)
sjd
Llegenda del Barça

2013.04.12. 21:20:28

zolix10 írta:Tegyük fel, hogy igaz, hogy az UEFA El Clásico döntőt akar. Ha ez így van, akkor miért mi kaptuk az erősebb ellenfelet? Lehet, ha ez igaz, akkor az UEFA tényleg jobbnak lát minket a Madridnál! :lol: :roll:
Sztem csak okultak a tavalyiból :wink:

De amúgy tényleg érdekes, h kimatekoztuk, h Barca-Real nem lesz, és a Real fogja kapni a könnyebb csapatot, és lássatok csodát, ez lett. (Hozzáteszem, ha ágak vannak, akkor is ugyanez jött volna ki, szóval valamennyire igazságos)
Subinho
Director del Fútbol

2013.04.12. 21:05:27

Barcaman14 írta:
Öröm volt nézni, egyike volt a csapat legjobb teljesítményeinek. A Tridente...áh, de jó erre visszaemlékezni. :) Annál jobb csapatunk és idényünk már aligha lesz.
A Tridente!!! Isten hármas volt abban az évben! Jó volt látni megint a klasszikus 3 csatáros felállást, a mostani 5 középpályás +1 árny ék felálláshoz képest...
#David Villa#
Capitá del Barça

2013.04.12. 20:40:41

Na most olvasom a párosítást. Meg sem lepődök, tudtam ez lesz...
DonAndres
Barça C

2013.04.12. 20:28:19

Először is Üdv minden kedves szurkolótársamnak. :D
Már évek óta olvasgatom az oldalt és így a fórumot is,de most kaptam kedvet ahhoz hogy én is megosszam veletek a gondolataimat. :D

Na akkor.Mi ez a pesszimizmus?Igaz ami igaz,a 3 lehetséges ellenfél közül a legnehezebbet kaptuk,ez tény.Ennek ellenére egyáltalán nem látom reménytelennek a helyzetet,sőt...Meg van az oka annak hogy a csapat miért szerepel így,és ezek szerintem nem áthidalhatatlan problémák.
Az első és egyben legfontosabb a motiváció.Az elmúlt években annyira elkényeztettek minket a fiúk,hogy még magamon is észrevettem,hogy az elmúlt évek sikerei annyira elkényelmesítettek minket,hogy a Milan elleni első meccs elött úgy ültem le a Tv elé,mint ha egy átlagos Barca meccset néznék...Semmi gyomorgörcs,szinte semmi izgalom...Aztán vége lett a meccsnek,és elképesztően rossz kedvem volt...Ezután már jött a rég megszokott gyomorgörcs,a meccs elötti hatalmas készülődés...Amint a visszavágón láthattuk,ezzel a fiúk is így voltak...Láthattuk,hogy ha meg van a kellő motiváció,akkor még mindig mi vagyunk az esélyesebbek,legyen bárki is az ellenfél...Most jelen pillanatban nem félek attól hogy a játékosok ne lennének motiváltak Münchenben,abban viszont biztos vagyok hogy nem lesz olyan a játék mint a Milan ellen,abban viszont bízok,hogy lehozunk egy jó meccset,stabil játékkal,minimum 1,de inkább 2 lőtt góllal.Talán egy 3:2-es vereségnek örülnék a legjobban,mert akkor abban biztos vagyok,hogy Messi újra egy olyan meccset hozna mint a Milan elleni visszavágon,amin még ő is visszazár és a belét is kihajtja.Ha ez így lesz,akkor elképzelhetetlennek tartom hogy kiessünk,ha csak nem ismétlődik meg a tavalyi Chelsea elleni meccs...
1 szó mint száz,én személy szerint optimista vagyok,nincs okunk félni.Amúgy is,elhiszem hogy jó csapat ez a Bayern meg minden,de azért ők sem gépek,ők sem hibátlanok...Van nem is egy gyenge pontjuk,ezeket kell megtalálnunk és akkor jók vagyunk!

off.:bocs a regényért :D

Visca!
Castiel
Capitá del Barça

2013.04.12. 19:35:39

Hát a München! Azt gondolom a legnehezebbet kaptuk a 3-asból... Szerintem pont a Bayern a legerősebb most a 4 csapat közül... (mondjuk mindegyik nehéz itt már)
Szerintem ha formát nézünk, most talán a Madrid, és a Bayern az esélyesek a döntőre... de ott lesz Abi a Wembley gyepén, vagy cserepadján.
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.04.12. 18:21:47

zolix10 írta:Tegyük fel, hogy igaz, hogy az UEFA El Clásico döntőt akar. Ha ez így van, akkor miért mi kaptuk az erősebb ellenfelet? Lehet, ha ez igaz, akkor az UEFA tényleg jobbnak lát minket a Madridnál!
Rossz forma ide vagy oda, nekünk még mindig több esélyünk lenne a BM ellen a stílusok miatt. Elméletben.
zolix10
Barça B

2013.04.12. 18:19:31

Tegyük fel, hogy igaz, hogy az UEFA El Clásico döntőt akar. Ha ez így van, akkor miért mi kaptuk az erősebb ellenfelet? Lehet, ha ez igaz, akkor az UEFA tényleg jobbnak lát minket a Madridnál! :lol: :roll:
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.04.12. 17:57:08

Most azért elképzelhetetlen ilyesmi, de ennek az eredménynek a felét vagy az 1/4-ét is aláírnám hazai pályán, idegenben meg mondjuk egy 2-2 és jöhet a döntő a Dortmund ellen. :twisted:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.12. 17:47:15

Sohasem szoktam megérezni, kit kapunk ellenfélnek, most úgy éreztem, hogy összejön a Clásico, hát persze, hogy nem lett igazam. :D
Először is szeretném kijelenteni, hogy csalás történt, amiben az UEFA és a Madrid a ludas. (De komolyan, hagyjuk már ezeket az összeesküvés-elméleteket.)
Rég volt ilyen erős ellenfelünk, mint most lesz a Bayern, tényleg elképesztő, mennyire össze vannak rakva, nagyon durva küzdelem lesz.
Most egy hajszállal esélyesebbnek érzem a Bayernt, a jelenlegi formában és a kiegyensúlyozottságban való hatalmas különbségek miatt, de április végéig van még idő, össze kell kapni magunkat, de nagyon, ha azt hozzuk, amit tudunk, nem teli gatyával futunk ki a gyepre, és még Fortuna is mellénk áll, meglehet a továbbjutás.

Mondjuk valami hasonlónak örülnék:

Szóval keep calm, és most inkább nem mondom hozzá, hogy destroy them all, nehogy megint rossz vége legyen. :D
zsulter
Jugador del Barça

2013.04.12. 17:05:10

Én már most nagyon várom ezt a párharcot, remek meccsek lesznek. Abban bízom, hogy az eddig nyújtott "gyengébb" produkciónk a BL-ben pusztán motivációs probléma volt a rengeteg elért sikernek köszönhetően. Ha ez igaz, akkor ezeknek a meccseknek már kellő motivációs súllyal kell bírniuk ahhoz, hogy ismét elő tudjuk venni a legjobb játékunkat és finálét tudjunk játszani, ahol a motiváció már megint csak nem jelenthet problémát. (többek között ezért is örülök a bayernnak, mert ki tudná a jó játékot jobban előcsalogatni ebből a csapatból, mint a lehető legerősebb ellenfél).

Ami aggaszt, és amin elbukhatunk az véleményem szerint a védelem tartalékossága...Vélhetően se Masch, se Puyol nem lesz, Piqué 1 sárgára van attól, hogy eltiltsák (sztem ezt be is szedi az odavágon sajnos..), így a visszavágon eléggé érdekes védelem állhat fel...

Nade nem jósolgatok tovább, lényeg, hogy a futball ünnepe lesz ez a két meccs, legyen bármi az eredmény! (de azért jussunk tovább :lol: )
Kép
Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)
bali 15
Director del Fútbol

2013.04.12. 16:52:57

Sajnálom a Bajorokat, megérdemelték volna, hogy döntőzzenek. Biztos vagyok abban, hogy mi megyünk tovább. A magyarázatom egyszerű: a bajorok rá lesznek kényszerülve arra, hogy focizzanak, a védelmükben ők sem bízhatnak. Tehát futball lesz a pályán, abban meg nincs ellenfelünk.
Ha 2009-ben lennénk akkor még hinnék is neked...
Abban teljesen egyet értek, hogy nekünk rohadt jól megy olyanok ellen akik focizni is szeretnek, mert nálunk van többet a laszti, így még érvényesíteni sem tudják a támadójátékukat.
De az utóbbi időben az ilyen "játszó" csapatok ellen rendszeresen bekapunk átlag 2 gólt...Nem kell részleteznem a védelmünk idei töketlen parodizálását ugye?
Szerintem ha a Madrid ellen döntőzünénk akkor csúnyán kiszopnánk.
Jobb lenne jövőre megpályázni a BL-t Hummelsel,Neymarral és Ter Stegennel a fedélzeten...
Persze nem fogok sírni ha megnyerjük...
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.12. 16:52:28

a fogadoirodák aszongyák' hogy (irányadásnak jók)

bayer - barca: 2.25 - 3.35 - 2.90

továbbjutás: bayern 2.00 - barca 1.70

dortmund - real: 2.70 - 3.40 - 2.40

továbbjutás: bvb 2.60 - real 1.40 (!)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2013.04.12. 16:46:51

szerintem a bayernt a döntőben mindenképp megkaptuk volna, akkor meg már jobb, ha két meccsen dől el a dolog, az egyik a camp nou-ban. láttuk, hogy a bayernnél gyengébb csapat is képes volt minket egy meccs erejéig teljesen lenullázni, ha pont a döntőben van rossz napunk a bajorok ellen akár égés is elképzelhető lett volna, figyelembe véve a németek jelenlegi erejét. nagyon régóta először érzem úgy, hogy egy hangyapénisznyivel esélyesebb az ellen továbbjutni, viszont ha itt továbblépünk, akkor olyan mentális előnyre teszünk szert, hogy a döntőben mindenképp esélyesek leszünk. most pedig láthatunk majd egy meccset, ahol az egyéniségek, spec. a világ legjobb játékosai küzdenek meg egy totális gépezetként működő csapat ellen. ezzel együtt szükség lesz rá, hogy tito is villantson vmit, mert a lelkesedés kevés lesz. hajrá!
socio66

2013.04.12. 16:42:27

[quote="Maili"][/quote]
ez korrekt volt, örülünk hogy írtál. :)
már írtam korábban is, én főleg azért örülök a sorsolásnak, mert ti vagytok talán az egyetlen csapat, akik szellemiségben, és játékerőben is méltó ellenfeleink vagytok, és akiknek tiszta szívvel tudok majd gratulálni akkor is, ha nem mi jutunk tovább.
azt pedig én is nagyon remélem, hogy a játékvezető egyik részre sem fog kedvezni, és nagyszerű két mérkőzést láthatunk majd.
jó szurkolást nektek is.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.04.12. 16:15:57

Maili írta:Kedves szurkolótársak!

Erre a párharcra már nagyon régóta várunk . Heynckes és Schweinsteiger is (több más kevésbé neves személy mellett) már többször lenyilatkozta, hogy a Barcelonaval szeretnének találkozni tétmeccsen. Mi nagyon várjuk ezt az összecsapást, ahol 2 meccsen kiderülhet melyik csapat a jobb.
Ilyen csapatunk lenne, mint a mostani Bayern, vagy az 1-2 évvel ezelőtti Barcelona, akkor mi is várnánk. :D Így is nagy párharc lesz, de félelmetesen jók vagytok idén.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Maili
Barça C

2013.04.12. 16:09:17

Kedves szurkolótársak!

Üdvözletem a túloldalról, mint Bayern drukker. :-)
Olvasgatva a fórumotokat érdekes jelenséget tapasztaltam. A bunda történe nálunk is elég aktívan él, de ettől függetlenül Én és számos rajongótársam csak vágyálomként kezelte a lehetőséget, hogy titeket, a Barcelonát kapjuk meg az elődöntőben! Talán nem tudjátok, de Sabener Straße-n a csapat ünnepel, a szurkolók ünnepelnek. Erre a párharcra már nagyon régóta várunk . Heynckes és Schweinsteiger is (több más kevésbé neves személy mellett) már többször lenyilatkozta, hogy a Barcelonaval szeretnének találkozni tétmeccsen. Mi nagyon várjuk ezt az összecsapást, ahol 2 meccsen kiderülhet melyik csapat a jobb. Örülnék, ha jó játékvezetőket kapnánk, hogy ne ezen múljon a dolog. Ti előnyben vagytok az idegenbeli kezdés végett, de annyi baj legyen.

Jó szurkolást kívánok, és engedjétek meg, hogy utolsó mondatomban had csatlakozzam egy itteni fórumozóhoz: Mindegy milyen az ide forma, ez a párharc azon a ~180 percen fog eldőlni, hiszen az idei egyéb meccseken elért eredmények itt mit sem érnek.
pitta19
Jugador d'estrella

2013.04.12. 16:06:35

Nem tapsoltam pirosra örömömben a tenyerem a sorsolás után, de még mindig jobban örülök, mintha a Madriddal meccseltünk volna (kövezzetek meg, de a Real ellen jelenleg kevesebb esélyünk lett volna).Mind a két csapatnak zsebben a bajnokság, így innentől kezdve szerintem a fejekben csak az elődöntő lebeg. Bizakodásra ad okot, hogy van idő addig felkészülni a bajorok játékára (lásd Milan elleni visszavágó), és remélem hogy addig egy-két sérült felépül, legfőképpen Messi, mert azért nélküle a Barca nem az a Barca.
Bő tíz nap múlva okosabbak leszünk. Akkor már elégedett leszek, ha olyan eredmény születik Münchenben, amivel van esélyünk a továbbjutásra. Nem vagyok pesszimista, de ez a Bayern piszok jó, mi meg láthatjuk, hogy idén a nagy csapatok ellen azért nem nagyon domináltunk, ettől függetlenül mi vagyunk az a csapat, aki az elmúlt pár évben lealázta európát!
Facsy
Jugador d'estrella

2013.04.12. 15:54:45

Màr sirok a rohogestol xd meg ki se huztak a bogyokat mar ment h bundabunda...nevetseges. tavaly is ez volt mert elvileg "Platini bacsi el classico dontot akart " jol osszejott (Y) aki blt akar nyerni annak mindenkit el kell vernie, ennyi. Akar h is sorsolnak. Kemeny dio lesz, ha olyan felfogassal jatszunk mint a milan ellen a camp nouba akk dontozunk. Meg ne legyen ennyi serultunk. Am a 4kozul mar barki nyerhet megerdemli.nezzuk pozitivan, ha tavaly nem jutottunk el a Blbe Munchenbe legalabb iden eljutunk ;) Visca el Barca!!!

( en is a Bayernt almodtam meg, es vezettek a Camp Nouba 2-1 re)
Chino
Llegenda del Barça

2013.04.12. 15:46:42

hagyjuk már ezeket az összeesküvés-elméleteket. Egyrészt nincs értelme, másrészt úgy beszéltek erről, mintha minimális esélyünk lett volna a Bayernt kapni. Pontosan ez akasztott ki rengeteg madridistában, hogy gyártották az ilyen és ehhez hasonló elméleteket, én meg csak fogom a fejem egyik-másik hallatán.

Tegnap még azt mondtam, hogy mind1 kit kapunk verni kell, s bár még mindig tartom a véleményem, azért nem voltam boldog, mikor kihúztak minket a bajorok mellé. Ha egy kis rend lesz a fejekben és kellő motivációval futnak ki a srácok a pályára jó eséllyel továbbjutunk. Habár sajnos odáig jutottam, hogy szinte jobban örülnék egy 3-2-es buktának Münchenben, mint egy 2-2-es X-nek. Akkor legalább minden bizonnyal feltüzelve állnánk a visszavágóra, mert ez általában csak akkor történik, ha gáz van és elúszni látszik a továbbjutás.
Abból a szempontból, viszont örülök a németeknek, hogy így legalább igazi ki-ki meccset láthatunk, ahol garantáltan nem lesz sündisznó-effektus. (legalábbios remélem)

A Borussia pedig remélem újra megeszi a madridot, Klopp már egyszer taktikailag földbe rombolta josét, nem lehetetlen, hogy újra megteszi, talán új mumusa lesz a realnak, a Dortmund személyében.
Forca Barca!!!!
davi10
Llegenda del Barça

2013.04.12. 15:41:22

zolix10 írta:
Szerintem egy Barca Dortmund döntő nem a legjobb, mert ha ki tudták verni a Realt, akkor talán mivelünk is "végeznek"! De ha a Realt kapjuk és nyerünk, az osztályomban sokan megutálnak, mert legalább 3 hétig nem tudok majd másról beszélni, csak erről a győzelemről! De előtte sajnos ki kell verni a Bayernt, ami nem kis feladat, de ha megvan és megnyerjük a sorozatot, akkor egy ideig ez lesz a Barca történelmének egyik legnagyobb győzelme!
A Realnak sokkal nagyobb tapasztalata van ellenünk.
Amúgy meg azt kívánom neked, hogy ez legyen a legnagyobb problémád! :D
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2013.04.12. 15:40:05

Sajnálom a Bajorokat, megérdemelték volna, hogy döntőzzenek. Biztos vagyok abban, hogy mi megyünk tovább. A magyarázatom egyszerű: a bajorok rá lesznek kényszerülve arra, hogy focizzanak, a védelmükben ők sem bízhatnak. Tehát futball lesz a pályán, abban meg nincs ellenfelünk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
recrea
Llegenda del Barça

2013.04.12. 15:38:54

Barcaman14 írta:
Lionel85 írta:
Én személy szerint a Reallal kerültem volna össze. Két meccsen jobban kijön a különbség, míg egy egymeccses döntőben a Real képes abszolút a kupára menni és mindenáron megszerezni, ez még a meccs szépségét is el tudja rontani. De először túl kell jutni a Bayernen, ami marha nehéz lesz, de ha van csapat, amelyik megtudja állítani a szárnyalásukat, az az FC Barcelona.
Abban biztosak lehetünk, hogy ha tényleg összejönne az El Clásico a döntőben, akkor jól nem szórakoznánk. Illetve mi még csak csak, de a semleges szurkolóknak nem lenne nagy élvezet és nem miattunk...

Egyébként mivel 23. kedd, így a Sport1-en láthatjuk az odavágót, a visszavágót meg a Digisporton, tehát részemről megint marad a netes kínlódás. :roll:
Opció 1: Fizess elő a digi honlapján a meccsre, 600 Ft-t, nagyon jó minőségű stream és még magyar szakértőket is hallgathatsz. :D Délután még sok "jegy" szokott lenni, bankkártyával lehet fizetni, kb 3 perces művelet.

Opció 2: Kocsma!
Alcantara
Director del Fútbol

2013.04.12. 15:38:38

Magyarországon divat összeesküvés elméleteket gyártani. Ennek itt hagyománya van.
Jól tudjuk: "Az a gyanús, ami nem gyanús"! Ezt szegény Pelikán elvtárs sem értette soha.

Arról kell itt írni inkább, hogy 100%-os formával tovább lehet jutni. Münchenben sem tapsikoltak örömükben, hogy velünk meccselnek a döntőért.
A francot érdekel a statisztika, egész éves forma stb...
Nagyjából a Chelsea is letojta tavaly ezeket nagy ívben. Remek taktikát találtak ki és marha nagy mákjuk volt.
Érzésem szerint Titónak elég a taktikát remekül kidolgozni, a játékosoknak teljes mértékben megvalósítani. Az a harci morál, ami a Milan ellen jellemezte a csapatot elég kell, hogy legyen. A tudás megvan bőven egy BL győzlemhez is.

Én hiszek a BL győzelemben is. (mást nem is tehetnék)!
:wink:
Válasz küldése