Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Majd ird meg, hogy melyik lett a befutoalbicelesteX írta:
Deus!
Köszönöm!
recrea írta:Az alap: Ádám és ÉvaalbicelesteX írta:Sziasztok!
Olyan szerelemről szóló történetre lennék kíváncsi ami régi legenda vagy valós történet,mint Rómeó és Júlia kb. de mégsem az.
A lényeg az lenne, hgy a szerelmet szeretném magamra varratni,de egy olyan történettel amiben a két főhős tényleg szerelmes volt egymásba akár még meg is haltak,gyakorlatilag ilyen örek szerelem feelingje lenne...
Köszönöm!
Két elég komoly: Trisztán és Izolda, Daphnis és Cholé
Szerintem a legmenőbb: Bonnie és Clyde
A legszebb: Szépség és a Szörnyeteg
Ami meg végképp üt: Jancsi és Juliska vagy János vitéz és Iluska
Celeb: Beckham-ék vagy Brangelina
Remélem köztük van.
StickyFingaz írta:Lelőtték az egyik bostoni merénylőt.A másik még menekül.
http://www.origo.hu/nagyvilag/20130419- ... onban.html
Az alap: Ádám és ÉvaalbicelesteX írta:Sziasztok!
Olyan szerelemről szóló történetre lennék kíváncsi ami régi legenda vagy valós történet,mint Rómeó és Júlia kb. de mégsem az.
A lényeg az lenne, hgy a szerelmet szeretném magamra varratni,de egy olyan történettel amiben a két főhős tényleg szerelmes volt egymásba akár még meg is haltak,gyakorlatilag ilyen örek szerelem feelingje lenne...
Köszönöm!
Miért, én ilyeneket mikor írtam?MichaaBee írta: Szóval ne gondolja senki, hogy külföldön, beleértve az USA-t, ejtenek minden másra pl. Szíriára, csak éppen Magyarországon van az, hogy úgy szűrik a híreket, ahogy.
Arról meg nehogy már az USA tehessen, hogy Magyarországon hogyan súlyozzák Boston és Szíria esetét és hogy a helyi fészbukhuszárok miről emlékeznek meg...
Tristan és IseultalbicelesteX írta:Sziasztok!
...
Köszönöm!
Azért halkan megjegyzem, hogy az amerikai hírportálokon jóformán minden második hír a szíriai polgárháborúról szól. Attól, hogy Magyarországon az álhíradónkban előbb tesznek be egy "panda született Nyíregyházán hírt" mint akármi nemzetközi vonatkozásút, ne gondoljuk azt, hogy külföldön nem veszik elő kellőképpen ezeket a témákat. Nézzétek meg egyszer a német 3sat híradóját este nyolckor, 10 perc után esetleg előkerül valami belföldi hír, amúgy rögtön a legfontosabb nemzetközi kérdésekkel kezdenek. Nálunk meg mi van? Orbán ez meg az, karambol az M0-n, Mari néni véleménye a Csajágaröcsögei szilvalopásról, új panda az állatkertben. 19:54-kor esetleg szólnak, hogy ja amúgy Szíriában valami csőcselék elfoglalt egy kisebb ammani városrészt...sjd írta:Félreértés ne essék, én nem az USA vs. iszlám szembenállást akartam felhozni, csak feltűnt, h a közösségi médiában (és egyáltalán a médiában) minden hatalmas tragédia, ami az USA-ban történik, és ami hozzánk a híreken keresztül eljut. De minden más (és itt most beszélhetünk afrikai éhezőkről, a szír polgárháború borzalmairól stb.) le van ejtve magasról, mintha csak az USA-ban történnének tragédiák.
Láttam már ehhez hasonlót évekkel ezelőtt, egy japán komédia tv műsorban. Valószínűleg innen vették az ötletet:Game90 írta:Bocsánat, hogy megzavarom a bombás témát, de ez sokkal fontosabb:
http://www.youtube.com/watch?v=FGN9og3X9j0
http://www.life.hu/szorakozz/20130416-o ... netes.html
Az adatlapodnál bármelyik típusnál(kedvelt oldalak, jegyzetek, zene...) rámész a szerkesztésre és edit sections. Ott már megtalálod a listába és kipipálod.soadroli írta:Nagy facebookosoktól kérdezném elsősorban: Nézegettem a profilom, a "Kedvelések"-nél kötöttem ki, és a "sorozatok"-nál ott oldalt rámentem véletlen, hogy Hide Section, és eltűnt ez a "sorozat" rész a profilról. Nem egy életbevágón fontos dolog ez, csak azért mégis kíváncsi lennék, hogy hogy lehet elővarázsolni
Ebben igazad van, ebből a szempontból tényleg kicsit hülyén jött ki a dolog.sjd írta:Szóval GT, feléd sem volt semmi személyes ilyen szempontból, csak pont beillett ez a megnyilvánulás is ebbe a sorba nálam.
Az asszem én lennék.soadroli írta:Nagy facebookosoktól kérdezném elsősorban
Szerintem mondjuk nem kellett volna idehozni ezt az ügyet a mostani bostoni támadáshoz, mert megint csak azt erősítjük ezzel, hogy van Amerika és vannak a terroristák, miközben bárki, még fehér amerikai is robbanthatott.... Sajnálatos és undorító a bostoni eset, de sjd-vel annyiban egyet kell értenem, sőt ki is kell egészítenem, hogy a háborúban meghaltak is legalább akkora tragédiát jelentenek. Ugyanolyan brutális az is két ok miatt: 1. Az amerikaikat egyik országban sem érdekli a háborúk során, hogy mennyi civil esik áldozatul, ugyanolyan lelketlenül háborúznak, mint azok, akik ellen "elvekre" hivatkozva harcolnak ( kezdhetném Hitlerrel, majd a kommunistákkal és most mindenkivel, aki állítólag terrorista). Nem látok különbséget és fájó, hogy mégis ők oktatnak ki mindenkit erkölcsből, meg demokráciából... 2. E két háború ( Afganisztán, Irak) furcsa körülmények közt indult el. Az első egy nagyon homályos terrortámadás, ahol több a kérdés mint a válasz. Arról nem is szólva, hogy egy terrorszervezet miatt szálltak meg egy országot... ( még véletlenül sem a pénz miatt). Irak esetében pedig kimondva is hazugságon alapult a támadás, szó sem volt ott semmilyen atomkísérletekről. Diktátor volt Szaddam, nem védem, de az amerikaiak oda sem azért mentek, hogy segítsenek a szegény népen, hanem az olajért és egyebekért (rengeteg dolgot lehetne sorolni, pl a háború miatt az igencsak hanyatló gazdaság időlegesen lendületben tudott maradni, még akkor is, ha ez adóssággal járt). Nincs szó semmilyen tiszta háborúról és az amerikaik ne papoljanak senkinek jogokról, meg szabadságról (lásd Guantanamo), legfőképp nem erkölcsökről. Amivel pedig kiegészíteném sjd-ét az Izrael és a Palesztinok háborúi, ahol 1 izraeli halálért ( vagy még azért sem, egy célt nem talált rakétáért is, melyet ki tudja ki lőtt ki...) több 10, több száz szerencsétlen palesztin ember gyilkolnak le,válogatás nélkül . Az is terrortámadás, meg az is, hogy fallal veszik körül őket. Szintén keveset kerül elő ezen a fórumon... Mindenesetre tényleg szörnyű ez a bostoni eset, nyugodjanak békében az áldozatok és remélem mihamarabb meg lesz a tettes, az aki valóban elkövette....Capon írta:Még nem volt olyan háború a világon ahol ne haltak volna meg ártatlan civilek is, ez mindig is a háború velejárója volt. Éppen ezért ebben amit mondasz semmi meglepő nincsen.sjd írta: Meg az is furcsa nekem, h amikor Irakban/Afganisztánban a derék amerikai katonák lebombáznak pár száz ártatlan civilt, akkor a világ nincs megdöbbenve...
De, sajnos már sokat láttam, túl sokat is. A hasonló szörnyűségeken mindig elkeseredek, hiába tudom, hogy már annyi ilyen megtörtént.sjd írta:Ne haragudj, h ezt így fogalmazom meg, de nem láttál még terrortámadást?
USA-ban fél évente halomra lő valami őrült egy rakás diákot, robbantások voltak sokkal nagyobbak és halálosabbak is (London, 2004?), és a világ most áll döbbenten?
Aha, tehát ha Irakban, szír polgárháborúban, Dél-Szudánban stb. meghalnak ezrek, abban semmi megdöbbentő nincs, ellenben ha az USA-ban felrobban egy bomba és 3-an meghalnak, akkor az a világ legnagyobb aljassága és egy sokkoló tragédia?Capon írta:Még nem volt olyan háború a világon ahol ne haltak volna meg ártatlan civilek is, ez mindig is a háború velejárója volt. Éppen ezért ebben amit mondasz semmi meglepő nincsen.sjd írta: Meg az is furcsa nekem, h amikor Irakban/Afganisztánban a derék amerikai katonák lebombáznak pár száz ártatlan civilt, akkor a világ nincs megdöbbenve...
Még nem volt olyan háború a világon ahol ne haltak volna meg ártatlan civilek is, ez mindig is a háború velejárója volt. Éppen ezért ebben amit mondasz semmi meglepő nincsen.sjd írta: Meg az is furcsa nekem, h amikor Irakban/Afganisztánban a derék amerikai katonák lebombáznak pár száz ártatlan civilt, akkor a világ nincs megdöbbenve...
Ne haragudj, h ezt így fogalmazom meg, de nem láttál még terrortámadást?Gareth Tello írta:A bostoni eseményeknek még mindig a hatása alatt vagyok, tényleg nem tudom elhinni, hogy van olyan ember, aki ilyet képes tenni...
Cikk: http://www.origo.hu/nagyvilag/20130416- ... erika.html
Bad Luck Brian vagyok.shutterisland írta:haha, GT beregelt a madridistára, pár napon belül az egész fórum mag (beleértve a staff 90%-kát) távozik egy új oldalra belső konfliktusok miatt.
Én szinte biztosra veszem, hogy amerikaik lesznek az elkövetők.sjd írta:Én viszont nagyobb összeget mernék tenni rá, h határon belül lesz meg az a robbantó. (Ettől függetlenül az USA is biztosan kelet felé fog keresgélni, pl. lerohanják Észak-Koreát)neobarca írta:
Idáig senki sem vállalta magára, de én biztosan kelet felé keresgélnék... :S