Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De ez a 3-0 úgy, hogy a 70. perc környékén volt az első kapuratartó lövésünk, ez orbitális nagy szégyen...Zolee23 írta:Nem szégyen a München ellen kiesni, nem túlzok ha azt mondom hogy jelenleg a világ legjobb csapata.
Nekem a gól hiányzik, de Piqué haja kétségtelenül a második a listán!CsacsMate írta:Nekem hiányzik a csapatból Piqué haja.
Valószínűleg igen. Az egydimenziós, védekezni képtelen Tello most végképp nem értem, hogyan lendítené a játékunkat. A padon mondjuk elfért volna, és a higgadt befejezései sem lennének hátrányosak, de kétlem, hogy Lahm mellett sok sót enne meg a megtolom oszt futok utána cselével. Anélkül, hogy bántanám, de ez most nem az ő szintje szvsz.sörvirsli írta:Hát ez nagyon jó,Pedro meg Alexis a kezdőben,Tello még a kispadra sem került.Így könnyen csúnya vége lehet a dolognak...![]()
Vagy csak én látom így a dolgokat?
Múltkor Sanchez lőtt két gólt egy marha gyenge Mallorcának, Pedro meg rájött, hogyha Barca mezben játszol, akkor is van kapu, nem csak karambol biliárdot játszanak a többiek is, nem tudom, hogy miért gondolod, hogy pont ne ma jönne össze nekik az igazi áttörés...Gareth Tello írta:De az is majd egy tét nélküli bajnokin vagy egy felkészülési meccsen, nem a BL-ben.
De az is majd egy tét nélküli bajnokin vagy egy felkészülési meccsen, nem a BL-ben.visca el barca írta:egyszer az életben csak összejön nekik is valami