2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
4 csillagon tolom. 3 csillagon a legtöbb amit lőttem az 8 volt. Barca-Arsenal 8-1. négy csillagon meg 9 volt a legtöbbRajminho írta:Ezt hány csillagoson játszottad?? Én még csak háromnál tartok de ott max nekem 3 gól volt egy meccsen![]()
Nem tom h te hogy csinálod...
![]()
Jól tudod, nagyon is!Kluivertinho írta:Pro Evolution Soccer 5 videó by Kluivertinho & Morminho
Ha jól tudom Enrique szereti a Prodigy-t
Kérdeztem már ott is de hogy is mondjam... nem vmi normálisak az emberekKluivertinho írta:Nekem volt hozzá leírás. De egyébként először fifahungary PES5 fórumán kéne segítséget kérnedRajminho írta:Senki nem segít![]()
Akkor legalább vki küldje el magyarul a leírást erre a címre: vrajmi@freemail.hu Nagyon megköszönném...
Apropó Badi jómár a PS-ed? Vagy nem azt mondtad h rossz?Badi írta:Segítenénk ha tudnánk
amúgy szerintem már volt róla szó a topicban, keresgélj
Nekem volt hozzá leírás. De egyébként először fifahungary PES5 fórumán kéne segítséget kérnedRajminho írta:Senki nem segít![]()
Akkor legalább vki küldje el magyarul a leírást erre a címre: vrajmi@freemail.hu Nagyon megköszönném...
Asszem ehhez elég leszedni a játék után megjelenő néhány frissítést,az beteszi a rendes neveket a játékba.Rajminho írta:na jó így se rossz a játék csak egy kicsit illúzióromboló h nincs manutd, newcastle stb...Badi írta:érdeklődj ott, hogy miért csak ennyi jön le
amúgy ez a megállapítás erős a végén![]()
amúgy naggyon jó a game
na jó így se rossz a játék csak egy kicsit illúzióromboló h nincs manutd, newcastle stb...Badi írta:érdeklődj ott, hogy miért csak ennyi jön le
amúgy ez a megállapítás erős a végén![]()
Próbáld meg részenként leszedni, a fifahungaryn úgy is fenn van.Rajminho írta:A pes5-nek van egy superpatch-e ugye? Ezt nem birom letölteni sehonnan... Próbáltam már a fifahungary-n is de ott se... csak 128 MB jött le a 400-bólvalaki nem tudná azt belinkelni
![]()
mert e nélkül elég rossz a pes5...
dkz studioMorminho írta:Én leszedtem a fifahungary-ról, de hogyan kell betenni a stadiont a játékba?![]()
![]()
Én leszedtem a fifahungary-ról, de hogyan kell betenni a stadiont a játékba?antiimperialista írta:Láttátok a terempályát? Azóta van másik is, meg teremcipők és -labdák. Ja, és egy homokpálya. Nagyon jó, érdemes kipróbálni...
Hát ez gáz!Kluivertinho írta:LOOOOOOOOOL
Aszittem lehidalok, mondom ilyen nincs![]()
beadják a lasztit Marquez meg 14méterről öngőlt fejelt.
több mint a helyzetek felét Ronaldinho hagyta ki...Úgy felhúzott h azóta nem játszatom
![]()
Így kezdeni 1 bajnoki idényt címvédőként. Még most is remeg a kezem az idegességtől