Pontosan ugyan azzal a problémával küzdök, mint Deus kolléga

Állítólag jó pasi vagyok, meg van egy flegma nézésem ami állítólag bejön a csajoknál (állítólag=többen mondták) de egyszerűen nem tudok lebeszélni egy csajt a lábáról. Ezért irigylem az olyan embereket, akik simán odamennek egy csajhoz, és bármilyen dumával elvarázsolják őket. Példa:
Haverommal állunk múltkor az egyetemi sörsátorban, meglátok egy csajt egyedül. Mondom haveromnak, nézd csak szegény kislány milyen egyedül van. Abban a tizedmásodpercben elindult a csaj felé

De olyan lány volt, akire ránézel és két dolog jut eszedbe: 1, megfektetném, 2, ha most odamegyek, 3 mp-en belül elküld a halál retkes farkára

Mondom is másik havernak, hogy hallod....úgy le fogja koptatni, hogy nem Lacinak fog fájni, hanem még nekünk is

De ha felszedi, én esküszöm hogy Nyíregyházáig futok (Debrecenből)...Odament, a csaj facebookozott, azt mondja neki, szia ne keress tovább, mert megtaláltál

A csaj nyílván egyből elröhögte magát

Folytatás: hagy mutatkozzak be, Berényi Miklós

15 perc után ott tartott, hogy a csaj már minket hívott a barátnőihez

Hát én ott besírtam, de komolyan
Úgyhogy nagyon irigylem az ilyen srácokat, akik simán lezavarnak egy 10-15 perces stand up comedy-t, amíg elindul a beszélgetés. Szerintem ha ott nem küld el, és partner a dologban, onnantól már én is megoldanám. Csak az az első negyed óra ne lenne

És igazából sokszor az a gond, hogy tényleg fogalmam sincs, hogy most ha odamegyek, akkor mit mondjak? És az ha bejön, ha nem, akkor is utána hogyan tovább? Úgyhogy túlságosan is rágörcsölök az egészre. És ezen azt hittem, hogy az ital segít, de addig amíg oda nem megyek egy csajhoz, be vagyok rúgva, fosom a szót. De amint meg kell szólítani egy leányzót, olyan vagyok mint aki szín józan...