Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.12. 11:20:03

Aki költői vénával rendelkezik, annak itt egy feladat:
http://index.hu/tudomany/2013/05/02/kol ... es_a_nasa/ :lol:
miihii írta:Bolgár tornász kiscsaj nem semmi produkciója, durva amit művel a labdával és a testével :shock: =D>
:shock: :shock: :shock:
Amúgy elképzeltem, milyeneket fetrengene Alves vagy Busquets, ha ilyen hajlékony lenne... :lol:

Az igen...
http://index.hu/tech/2013/05/11/ezt_tet ... _ev_alatt/
A cikkben említett animgif-gyűjteményt tessék megnézni mindenféleképpen.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.05.12. 01:37:00

pföjj, de elkorcsultak a nők.

haver ismerkedik egy csajjal (úgy vettem észre, hogy már bele is zúgott), ma otthon nézte a meccseket, meg minden, aztán 11kor ráír a csaj a semmiből fészen picit piásan egy házibuliból, hogy "gyere máááár be" meg minden, gyerek elkészül, összekapja magát, bekocsikázik csabára az éjszaka közepén, elmegy a szórakozóhelyhez, ahova mondta csaj, hogy mennek, és várja.
előbb csörgött ide, hogy sík ideg, mire odaért (kb 30 perc) már egy kis pénzes kopaszköcsög ölében ült a buszmegállóban.
még ha 15 éves kis picsa lenne, ok (vagyis akkor sem az, csak kevésbé lenne meglepő) de 21 éves, dolgozó nő... :roll:
nyalesz
Jugador del Barça

2013.05.12. 00:35:09

a bwinnen vagy máshol tudok úgy fogadni h nincs bankszámlám?
"Ünnepeld a sajátjaid sikerét, de legyél óvatos az ünnepléssel, ha mások vesztenek vagy hibáznak. Egy nap ugyanis veled is ugyanaz megeshet, ami velük."-Johan Cruyff
miihii
KHAL

2013.05.11. 23:05:54

sjd írta:
miihii írta:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 1OcmeFb1bs

Bolgár tornász kiscsaj nem semmi produkciója, durva amit művel a labdával és a testével :shock: =D>
A magas labdákra jobban jön ki, mint Valdes, úh én tuti hoznám. :D
(Természetesen csak Masi és Depay leigazolása után)
:lol:

Úgy 20 millióért sztem már elhozható lenne, de gyorsan kell lépnünk, amíg még fiatal. Ugye a tornászlányok korábban szögre akasztják, de azért van még benne néhány év :lol:

Azért az első komment tökigaz:

"and she won the silver. What did the winner do than?"

Jókérdés :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
sjd
Llegenda del Barça

2013.05.11. 22:59:24

miihii írta:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 1OcmeFb1bs

Bolgár tornász kiscsaj nem semmi produkciója, durva amit művel a labdával és a testével :shock: =D>
A magas labdákra jobban jön ki, mint Valdes, úh én tuti hoznám. :D
(Természetesen csak Masi és Depay leigazolása után)
miihii
KHAL

2013.05.11. 22:54:41

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 1OcmeFb1bs

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Tarsi88
Jugador del Barça

2013.05.10. 21:10:54

Hohó egy jó kis közös italozásban én is benne lennék, már ha sikerül az időponttal eltalálni azt a szűk keresztmetszetet amikor ráérek. Sajnos a most hétvégém is vasárnap reggel fog csak elkezdődni :roll:
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.05.10. 21:01:27

Szerintem a lényeg, hogy magabiztos légy, s ha nem is vagy az, annak tűnj(leírni könnyebb, mint megvalósítani). Mondjuk nekem ezzel soha nem volt gondom. Nem tartom magam egy atomgörögférfiistentestnek, de a tapasztalataim szerint erre nincs is szükség. A lényeg a kisugárzás, hogy lehessen érezni, hogy Te egy férfi vagy. Ez pedig csak rajtad múlik. Persze, ha három szemű, egy fogú, elefántfülű vagy akkor ez kicsit nehezebb, de ha egy full átlagos, esetleg kicsit is helyes pasinak, ha van kisugárzása, akkor nagyon népszerű lesz a csajok körében. Persze attól is függ, hogy ki a célcsoport. Az ilyen két ikus, puncivriágszálakat hagyjuk.
Természetesen a kisugárzás sem minden, mert mindenkinek nem ugyanaz jön be, de elég, ha azoknak bejön, akik számodra célcsoport. :P

Kisugárzáson belül is a humor, ami szerintem elég fontos. Megint magammal példálózok. Nem vagyok egy Bödőcs, de azért néha vannak jó pillanataim. A nőkhöz is így viszonyulok, általában elsütök félig komolyan, félig viccesen egy bókot, egy poént. Egyetemen vettem például észre, hogy oké, hogy ezt folyamatosan csinálom azokkal, akikkel jóban vagyok, de néha kezdenek velem poénkodni olyan csoporttársaim is, akikkel kb. szia-szia voltunk azelőtt. Ennek mondjuk az a hátulütője, hogy néha a csajok ezt félreértünk, túl sokat belemagyaráznak. Kedves vagy, vagy poénkodsz, ők pedig azt hiszik, hogy ez egy jel, és rájuk akarsz hajtani. Persze ez csak azokkal fordul elő, akik nem igazán ismernek.
Természetesen ezt a poénkodást is túlzásba lehet vinni, és elmehet az egész nevetségesbe, erre azért kell vigyázni. Mondjuk egy-két poén után, aztán a beszélgetés elmegy egy másik irányba, ha szóba jön Hrabal, vagy Bulgakov, Camus akkor érzik, hogy...

A szorongás sem probléma szerencsére számomra. Mindig elég sok nő vett körül. Otthon, középsuliban, és most egyetemen is. Éppen ezért például a nem közeli barátaim közül több a csaj, mint a srác. Persze a legjobb barátom, és ilyen szempontból a magot srácok alkotják.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.10. 20:59:12

bence-barca írta:Ezt nagyban támogatom, mert akkor így már 3 kört ittam tök ingyen :mrgreen:
Mielőtt mondanátok, h akk következőt én, azelőtt meg pont mennem kéne sajnos :?
Na az nem megy, behajtjuk rajtad bármi áron :mrgreen:
Akár a lakásod is lefoglaljuk, aztán eladjuk, és lesz annyi pénzünk, hogy még sok-sok sört vehetünk belőle. :mrgreen:
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.05.10. 20:57:09

Gareth Tello írta:
recrea írta:Azt hiszem, el kénne mennünk közösen sörözni egyet a közeljövőben, nem is értem mi tart vissza minket egy találkozótól?!

Az első kört fizethetné mondjuk GT. :lol:
Hát jó. :lol: De aztán te jössz kettővel. :D
Ezt nagyban támogatom, mert akkor így már 3 kört ittam tök ingyen :mrgreen:
Mielőtt mondanátok, h akk következőt én, azelőtt meg pont mennem kéne sajnos :?
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.10. 20:55:39

recrea írta:Azt hiszem, el kénne mennünk közösen sörözni egyet a közeljövőben, nem is értem mi tart vissza minket egy találkozótól?!

Hát jó. :lol: De aztán te jössz kettővel. :D

Amúgy határozottan jó ötlet.
recrea
Llegenda del Barça

2013.05.10. 20:48:00

Azt hiszem, el kénne mennünk közösen sörözni egyet a közeljövőben, nem is értem mi tart vissza minket egy találkozótól?!

Tarsi88
Jugador del Barça

2013.05.10. 20:03:36

visca el barca írta:
jah, csak ha a 100. nő is elhajt, akkor a 101.-hez már nem fogsz odamenni, mert nincs önbizalmad, ergó azt kajak elvesztetted :D
Olyan nincs, hogy 100 nőből egyet se tud az ember rávenni egy kávéra mozira stb. Nem szabad feladni az első pár bunkóbb csajnál az a lényeg.
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.10. 19:30:40

visca el barca írta:jah, csak ha a 100. nő is elhajt, akkor a 101.-hez már nem fogsz odamenni, mert nincs önbizalmad, ergó azt kajak elvesztetted :D
Ugyan már, azt kell csinálni, mint egyik haverom bátyja (21-22 asszem), neki az a módszere, hogy a buliban odamegy a csajhoz, és azt mondja neki: "Szia, Peti vagyok (most mondtam egy nevet), jössz kufircolni?" (Nyilván nem ezzel a szóval, de hát cenzúra... :D) 10-ből 9 csaj átlagosan vagy lekever neki egyet, vagy elküldi az anyukájába, de a tizedik azt mondja, hogy oké. :D :D Ilyen egyszerű a dolog. :lol: (Az már más kérdés, hogy milyen lány/nő lehet az, aki igent válaszol...)

Én amúgy nem járok bulizni, csak házibulikba, de nem is hiányzik, nem is kell a csajozás, megvan már a "kiszemelt" lány, aki egy valóságos csoda, már csak el kell szánnom magam rá, hogy odamenjek hozzá, és elmondjam, mi a helyzet. :oops: :D
visca el barca
Presidente del Barça

2013.05.10. 19:11:24

Tarsi88 írta:Annyi a lényeg, hogy igenis oda kell menni és leszólítani, veszteni nem veszthet az ember semmit. ahogy a mondás is tartja "Néma gyereknek anyja sem veri a fülét :D"
jah, csak ha a 100. nő is elhajt, akkor a 101.-hez már nem fogsz odamenni, mert nincs önbizalmad, ergó azt kajak elvesztetted :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
nzxtpo
Capitá del Barça

2013.05.10. 19:07:53

jelwaz írta:
Mihu írta:Pontosan ugyan azzal a problémával küzdök, mint Deus kolléga :D...
Ezt nagyon is átérzem, mindig is ilyen voltam én is, de... Rá kellett jönnöm, hogy hülyeségen parázom, és magamban állítok gátakat.

1, A csajok baromi hiúak, örülnek, ha tetszenek a férfiaknak. Amelyik meg bunkó és beéget, azt meg nem kell bánni, hogy nem jött össze. Legyen egy férfi annyira büszke, hogy ha még csak szexelni is akar, akkor se akarja ilyen lányba hmm... (Mondjuk én nem egyéjszakázom, kívülről lehet, hogy könnyű ezt mondani, de azért nem látom nagy veszteségnek)

2. Igazából, ha szimpi vagy a csajnak, akkor normális keretek között bármit mondhatsz, szóba elegyedtek. És egy ilyen csevejt el lehet indítani biztonságosabb témákkal (mit tanul, mennyire nehéz, miért arra ment stb.), abból meg már kialakul számos más szál (pl úgyis lesz közös ismerősötök, mert olyan kicsi a világ). Persze menőbb a frappáns, odaillő szöveg, de rosszabb, ha a csaj szerint gyáva vagy és oda se mersz menni.

3. Csak arra összpontosíts, hogy megszólítsd. Amúgy is tartasz a helyzettől. Ha csak azokra a dolgokra gondolsz, amik nem az erősségeid, akkor persze, hogy balul sül el vagy sehogy. Én mindig úgy gondolok erre, mint az ugrásra. Csak azt kell eldöntened, hogy ugorj, ha megtetted akkor le is zuhansz. Ha megszólítod, akkor már kénytelen leszel vele beszélgetni. És egyébként lehet, hogy meg is értene, simán lehet gátlása neki is.

Csak én meg már mire levetkőztem ezt a gátlásom (oké, még mindig nehezen venném rá magam), addigra már nincs szükségem erre a skillre :lol:
Én ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy ha egy kicsit megembereled magad, párszor megpróbálod, akkor biztos fognak kellemes csalódások érni(nyílván érhetnek negatív élmények is de nem ezekből kell építkezni). Pár alakalom után már azt veszed észre, hogy sokkal könnyebben megy az egész, és magabiztosabb vagy.
Régebben azt olvastam (nem tudom mennyire igaz), hogy csak az első pár perc (ilyen 3-4-5) a döntő egy lánynál, ezalatt már el tudja dönteni, amit elakar, így abban a pár percben kell lenyűgözni, ha sikerül, onnantól már könnyebb lesz az egész.
Az egyik ismerősöm pedig azt szokta mondani, hogy ha van vagy egy hatalmas bunkó, akkor nagyjából mindegy milyen szöveget nyomsz, ha "akadna a csaj" akkor ígyis-úgyis akadni fog.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Tarsi88
Jugador del Barça

2013.05.10. 18:51:59

Mihu írta:
Tarsi88 írta:
A csajozás pedig a világ legjobb dolga, persze nem arra gondolok, hogy meghívom egy vodkanarancsra a didzsibe... A mai lányokat pont a sok páwah srác miatt annyira könnyű lenyűgözni egy kis kreativitással és odafigyeléssel, hogy csak úgy olvadoznak.
Kreativitás alatt azt érted, hogy igényes kulcstartót raksz a BMW/Merci/Audi slusszkulcsra? Mert én meg ezt figyelem meg. Azoknak a lányokat, akik jól is néznek ki, és van kisugárzásuk, a kb 80%-át semmi más nem érdekli, csak hogy milyen kulcsot dobsz ki az asztalra, vagy van-e éppen legújabb iPhone-od. Például múltkor voltam egy szórakozóhelyen, ilyen kinti teraszos, kiülős történet, és van előtte egy parkoló. Haverral voltunk, Mercivel jött (faterjáé) és a társaságban nem ismert 3 csajt. Ebből az egyik aranyos volt, meg közvetlen, a másik kettő meg flegma nagyképű plázacica. Aztán történt, hogy kb 1 óra után elment kivenni valamit a kocsiból. A 2 csaj ezt meglátta, onnantól kezdve tök barátságosak meg kommunikatívak voltak. Érdekes nem? De ugyan ezt tudom elmondani a 92-93as korosztály 90%-áról. Múltkor nézegettem unokahúgom (aki egyébként abba a 20%ba tartozik) ismerőseit, és 10ből 8-9 lánynak olyan pasija volt, aki vagy

a, metroszexuális divatk.csög
b, volt fent legalább egy, a fent említett 3 autógyártó valamelyikének volánja mögött készült képe
c, mindkettő (ez volt a leggyakoribb...)

Ez a mondandóm mondjuk leginkább a fent szóba hozott korosztályra jellemző. Kicsit idősebbek esetében annyira nem, ott az arány már csak 40-50%. Viszont ezek közül meg aki jól néz ki, van kisugárzása, normális gondolkodása, az már legalább 2 éve komoly párkapcsolatban él :D Úgyhogy aki 20-23 és komoly kapcsolatot akar, annak szerintem jelenleg nehéz dolga van. Aki viszont strigulázni, annak könnyű, mert nyílván 20-22évesen nem a két kezével szedett össze annyi pénzt, hogy 8-10 milliós kcosival menjen szórakozni :D

Szerk: Jah igen az odafigyelés :lol: :lol: :lol: Na hát szerintem pont nem ezzel lehet lenyűgözni a csajokat. Vagy nekem van rossz ismerősi köröm, de 10-ből 8 csajnak olyan pasi kell, aki bunkó és le...ja. Egyszerűen nem kell nekik az a pasi, aki rendes, kedves, figyelmes. Hanem olyan kell nekik, aki nem hordozza őket a tenyerén...Pl épp a minap beszélgettem egy ismerősömmel, és ő mondta, hogy a két keze kevés lenne hozzá hogy megszámolja, hány rendes, aranyos, jóképű pasi akart vele összejönni. De hát ő úgy van összerakva hogy ők nem váltanak ki belőle semmi érzést. Neki az kell, aki bunkó, és gyakran levegőnek nézi.

És ezek után ne robbanjon fel az ember, amikor ugyan ezek a csajok viszont a facebook-ra postolgatják az érzelgősebbnél érzelgősebb idézeteket :D :D :D
A kreativitás az, hogy meg kell nézni, hogy a bárpulttól a felsorolt 3 autó melyikére látni a legjobban és és olyan kulcsot veszel elő a zsebedből. :D

A lányokon abban a pillanatban ahogy leszólítod már nagyjából látszik, hogy hogy fognak reagálni rá, hogy mondjuk poénkodhatsz e, vagy mondjuk tök mindegy mit mondasz elhajt a búsba.
A leszólítás a legnehezebb része és pont arra nem lehet tanácsot adni, mert az az adott helyzettől függ.
Nekem mondjuk van egy ismerősöm, aki nem spirázza túl a dolgot, odamegy és annyit mond, hogy nem nagyon szokott utcán/parkba/mekibe leszólítani lányokat, nem igazán tudja, hogy mit szoktak ilyenkor mondani, de nagyon szívesen megismerkedne vele. Meglepően nagy százalékban siker koronázza a próbálkozást.

Annyi a lényeg, hogy igenis oda kell menni és leszólítani, veszteni nem veszthet az ember semmit. ahogy a mondás is tartja "Néma gyereknek anyja sem veri a fülét :D"
Kép
jelwaz
Entrenador del Barça

2013.05.10. 18:43:53

Mihu írta:Pontosan ugyan azzal a problémával küzdök, mint Deus kolléga :D...
Ezt nagyon is átérzem, mindig is ilyen voltam én is, de... Rá kellett jönnöm, hogy hülyeségen parázom, és magamban állítok gátakat.

1, A csajok baromi hiúak, örülnek, ha tetszenek a férfiaknak. Amelyik meg bunkó és beéget, azt meg nem kell bánni, hogy nem jött össze. Legyen egy férfi annyira büszke, hogy ha még csak szexelni is akar, akkor se akarja ilyen lányba hmm... (Mondjuk én nem egyéjszakázom, kívülről lehet, hogy könnyű ezt mondani, de azért nem látom nagy veszteségnek)

2. Igazából, ha szimpi vagy a csajnak, akkor normális keretek között bármit mondhatsz, szóba elegyedtek. És egy ilyen csevejt el lehet indítani biztonságosabb témákkal (mit tanul, mennyire nehéz, miért arra ment stb.), abból meg már kialakul számos más szál (pl úgyis lesz közös ismerősötök, mert olyan kicsi a világ). Persze menőbb a frappáns, odaillő szöveg, de rosszabb, ha a csaj szerint gyáva vagy és oda se mersz menni.

3. Csak arra összpontosíts, hogy megszólítsd. Amúgy is tartasz a helyzettől. Ha csak azokra a dolgokra gondolsz, amik nem az erősségeid, akkor persze, hogy balul sül el vagy sehogy. Én mindig úgy gondolok erre, mint az ugrásra. Csak azt kell eldöntened, hogy ugorj, ha megtetted akkor le is zuhansz. Ha megszólítod, akkor már kénytelen leszel vele beszélgetni. És egyébként lehet, hogy meg is értene, simán lehet gátlása neki is.

Csak én meg már mire levetkőztem ezt a gátlásom (oké, még mindig nehezen venném rá magam), addigra már nincs szükségem erre a skillre :lol:
Mihu
Director del Fútbol

2013.05.10. 17:53:15

Pontosan ugyan azzal a problémával küzdök, mint Deus kolléga :D Állítólag jó pasi vagyok, meg van egy flegma nézésem ami állítólag bejön a csajoknál (állítólag=többen mondták) de egyszerűen nem tudok lebeszélni egy csajt a lábáról. Ezért irigylem az olyan embereket, akik simán odamennek egy csajhoz, és bármilyen dumával elvarázsolják őket. Példa:

Haverommal állunk múltkor az egyetemi sörsátorban, meglátok egy csajt egyedül. Mondom haveromnak, nézd csak szegény kislány milyen egyedül van. Abban a tizedmásodpercben elindult a csaj felé :D De olyan lány volt, akire ránézel és két dolog jut eszedbe: 1, megfektetném, 2, ha most odamegyek, 3 mp-en belül elküld a halál retkes farkára :D Mondom is másik havernak, hogy hallod....úgy le fogja koptatni, hogy nem Lacinak fog fájni, hanem még nekünk is :lol: :lol: De ha felszedi, én esküszöm hogy Nyíregyházáig futok (Debrecenből)...Odament, a csaj facebookozott, azt mondja neki, szia ne keress tovább, mert megtaláltál :D A csaj nyílván egyből elröhögte magát :D Folytatás: hagy mutatkozzak be, Berényi Miklós :D :D :D 15 perc után ott tartott, hogy a csaj már minket hívott a barátnőihez :D Hát én ott besírtam, de komolyan :D

Úgyhogy nagyon irigylem az ilyen srácokat, akik simán lezavarnak egy 10-15 perces stand up comedy-t, amíg elindul a beszélgetés. Szerintem ha ott nem küld el, és partner a dologban, onnantól már én is megoldanám. Csak az az első negyed óra ne lenne :D És igazából sokszor az a gond, hogy tényleg fogalmam sincs, hogy most ha odamegyek, akkor mit mondjak? És az ha bejön, ha nem, akkor is utána hogyan tovább? Úgyhogy túlságosan is rágörcsölök az egészre. És ezen azt hittem, hogy az ital segít, de addig amíg oda nem megyek egy csajhoz, be vagyok rúgva, fosom a szót. De amint meg kell szólítani egy leányzót, olyan vagyok mint aki szín józan...
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.05.10. 14:12:30

a baróti sztár tv ezuttal egy ujabb taggal kiegeszulve :lol:

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... O78aF5CbHA#!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Deus
Boixos Nois

2013.05.10. 13:47:50

sjd írta:
Bob_Marley írta: Amúgy a legjobb csajozós szöveg amit hallottam:
-Szia régóta néztelek, s megakartam kérdezni, hogy lefeküdnél egy idegennel???
-Dehogyis minek nézel te engem
-Akkor jó, bemutatkoznék Tamás vagyok
Csaj meg elröhögte magát, álltam a pultnál és én is röhögtem, hogy ez tök frappáns volt :D
A lényeg lemaradt: lefeküdt vele? :wink:

úúúú skacok, van ez a másik sztori, haveromék mesélték (nem tudtam ott lenni munka miatt), totál becumizták az egészet :D Szerencse hogy nem voltam ott, mert én... úh... ez egy hete történt kb...

Akváriumban volt 2 csaj, fullosak, meg minden. Egyik haver beül közéjük (akiről meséltem lejjebb, gátlástalan őrült), 5 perc rizsa után odahívta a másik két havert, hogy csatlakozzon. No, kialakult az 5 fős beszélgetős csapat. Ám, amiről tudnotok kell, hogy a csajok csak angolul beszélgettek, hiszen szerbek voltak. No, folyt a duma, közben a haverok magyarul beszéltek egymással (hiszen a csajok úgy se értik semmit):
- Aztaaaarohadt, negyvenszer érintkeztem vele!
- Nebassz!!!! Vidd fel a szobádba! ;)
Meghogy "de nagyok a dudái, megcsöcsörészném de nagyon", stb. Szval ilyen dirty szövegeket nyomtak egymással. Olyan is volt, hogy az egyik csaj fújt orrot, a haver odébb ült, s ezt mondta a másik havernak, h b+ ez fertőző, nem akarok beteg lenni. :D
Másfél (!) óra múlva az egyik csaj megszólal: "Tééényleg? de cukik vagytok"
BÁÁÁÁÁÁÁZD :D Hogy milyen fejet vágtak a skacok, azt el se tudom képzelni, de mesélték ezt azt :D
Mindent értettek a csajok (!), szerbek, de tudnak magyarul... Az egyik csaj odaszólt a havernak, hogy nem fertőző, csak náthás :lol:

Totáááál égő :D a harmadik haver majdnem kibökte még korábban, hogy az egyik nem jön be neki, mert kicsi a csöcse... Ha ezt kimondta volna... úúú....
KépKép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.05.10. 13:40:50

Azt nem tudom lefeküdt-e vele, de indítónak nagyon jó volt, ha már egy csaj röhög, vagy elmosolyodik, az mindig jó jel.
Mellesleg nem mindig az a mérce, hogy lefektetted vagy nem, nyilván a pont az pont :D De néha, csak jól esik dumálni egy kicsit, megismerni valakit, lehet nem is lesz semmi.Jó mondjuk ilyen antré után azért a lefektetés sokat dob vagy ront a dolgon :D
Kép
Kép
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2013.05.10. 13:35:33

Deus írta:
Bob_Marley írta:ült a padon a Deáknál olvasott valami könyvet, odamentem hogy de jó könyv hol vette, régóta keresem, leültem dumáltunk, e-mailt cseréltünk ( :D ) randiztunk, együtt vagyunk.
És ha olyan könyv van a kezében, ami minden könyvesboltban kapható? :D
Látom leragadtatok a részleteknél, pedig csak az ürügyről és a leleményességről hadovál Bob. :lol:
Varatrix írta:Lehet hogy 15 mp is elég?
http://www.youtube.com/watch?v=Rfr_jWZzy9k
Hihető... :D
Varatrix
Director del Fútbol

2013.05.10. 13:34:42

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
sjd
Llegenda del Barça

2013.05.10. 13:34:28

Bob_Marley írta: Amúgy a legjobb csajozós szöveg amit hallottam:
-Szia régóta néztelek, s megakartam kérdezni, hogy lefeküdnél egy idegennel???
-Dehogyis minek nézel te engem
-Akkor jó, bemutatkoznék Tamás vagyok
Csaj meg elröhögte magát, álltam a pultnál és én is röhögtem, hogy ez tök frappáns volt :D
A lényeg lemaradt: lefeküdt vele? :wink:
Mert ok, h röhögött, csak eredményszemléletűen megközelítve a dolgot nem biztos h annyira sikeres volt :D
Bob_Marley írta: Soha nem kell túlspilázni, amúgy fogalmam sincs milyen könyv volt (de psszt) :lol: Ürügy volt, arra meg mindig lehet találni valamit.
Nehogy így járj egyszer:
http://www.youtube.com/watch?v=8UjcqCx1Bvg :lol: :lol:
Válasz küldése