Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
miihii írta:Bolgár tornász kiscsaj nem semmi produkciója, durva amit művel a labdával és a testével![]()
sjd írta:A magas labdákra jobban jön ki, mint Valdes, úh én tuti hoznám.miihii írta:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 1OcmeFb1bs
Bolgár tornász kiscsaj nem semmi produkciója, durva amit művel a labdával és a testével![]()
![]()
(Természetesen csak Masi és Depay leigazolása után)
A magas labdákra jobban jön ki, mint Valdes, úh én tuti hoznám.miihii írta:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 1OcmeFb1bs
Bolgár tornász kiscsaj nem semmi produkciója, durva amit művel a labdával és a testével![]()
Na az nem megy, behajtjuk rajtad bármi áronbence-barca írta:Ezt nagyban támogatom, mert akkor így már 3 kört ittam tök ingyen![]()
Mielőtt mondanátok, h akk következőt én, azelőtt meg pont mennem kéne sajnos
Ezt nagyban támogatom, mert akkor így már 3 kört ittam tök ingyenGareth Tello írta:Hát jó.recrea írta:Azt hiszem, el kénne mennünk közösen sörözni egyet a közeljövőben, nem is értem mi tart vissza minket egy találkozótól?!
Az első kört fizethetné mondjuk GT.De aztán te jössz kettővel.
Hát jó.recrea írta:Azt hiszem, el kénne mennünk közösen sörözni egyet a közeljövőben, nem is értem mi tart vissza minket egy találkozótól?!
Az első kört fizethetné mondjuk GT.
Olyan nincs, hogy 100 nőből egyet se tud az ember rávenni egy kávéra mozira stb. Nem szabad feladni az első pár bunkóbb csajnál az a lényeg.visca el barca írta:
jah, csak ha a 100. nő is elhajt, akkor a 101.-hez már nem fogsz odamenni, mert nincs önbizalmad, ergó azt kajak elvesztetted
Ugyan már, azt kell csinálni, mint egyik haverom bátyja (21-22 asszem), neki az a módszere, hogy a buliban odamegy a csajhoz, és azt mondja neki: "Szia, Peti vagyok (most mondtam egy nevet), jössz kufircolni?" (Nyilván nem ezzel a szóval, de hát cenzúra...visca el barca írta:jah, csak ha a 100. nő is elhajt, akkor a 101.-hez már nem fogsz odamenni, mert nincs önbizalmad, ergó azt kajak elvesztetted
jah, csak ha a 100. nő is elhajt, akkor a 101.-hez már nem fogsz odamenni, mert nincs önbizalmad, ergó azt kajak elvesztettedTarsi88 írta:Annyi a lényeg, hogy igenis oda kell menni és leszólítani, veszteni nem veszthet az ember semmit. ahogy a mondás is tartja "Néma gyereknek anyja sem veri a fülét"
Én ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy ha egy kicsit megembereled magad, párszor megpróbálod, akkor biztos fognak kellemes csalódások érni(nyílván érhetnek negatív élmények is de nem ezekből kell építkezni). Pár alakalom után már azt veszed észre, hogy sokkal könnyebben megy az egész, és magabiztosabb vagy.jelwaz írta:Ezt nagyon is átérzem, mindig is ilyen voltam én is, de... Rá kellett jönnöm, hogy hülyeségen parázom, és magamban állítok gátakat.Mihu írta:Pontosan ugyan azzal a problémával küzdök, mint Deus kolléga...
1, A csajok baromi hiúak, örülnek, ha tetszenek a férfiaknak. Amelyik meg bunkó és beéget, azt meg nem kell bánni, hogy nem jött össze. Legyen egy férfi annyira büszke, hogy ha még csak szexelni is akar, akkor se akarja ilyen lányba hmm... (Mondjuk én nem egyéjszakázom, kívülről lehet, hogy könnyű ezt mondani, de azért nem látom nagy veszteségnek)
2. Igazából, ha szimpi vagy a csajnak, akkor normális keretek között bármit mondhatsz, szóba elegyedtek. És egy ilyen csevejt el lehet indítani biztonságosabb témákkal (mit tanul, mennyire nehéz, miért arra ment stb.), abból meg már kialakul számos más szál (pl úgyis lesz közös ismerősötök, mert olyan kicsi a világ). Persze menőbb a frappáns, odaillő szöveg, de rosszabb, ha a csaj szerint gyáva vagy és oda se mersz menni.
3. Csak arra összpontosíts, hogy megszólítsd. Amúgy is tartasz a helyzettől. Ha csak azokra a dolgokra gondolsz, amik nem az erősségeid, akkor persze, hogy balul sül el vagy sehogy. Én mindig úgy gondolok erre, mint az ugrásra. Csak azt kell eldöntened, hogy ugorj, ha megtetted akkor le is zuhansz. Ha megszólítod, akkor már kénytelen leszel vele beszélgetni. És egyébként lehet, hogy meg is értene, simán lehet gátlása neki is.
Csak én meg már mire levetkőztem ezt a gátlásom (oké, még mindig nehezen venném rá magam), addigra már nincs szükségem erre a skillre
A kreativitás az, hogy meg kell nézni, hogy a bárpulttól a felsorolt 3 autó melyikére látni a legjobban és és olyan kulcsot veszel elő a zsebedből.Mihu írta:Kreativitás alatt azt érted, hogy igényes kulcstartót raksz a BMW/Merci/Audi slusszkulcsra? Mert én meg ezt figyelem meg. Azoknak a lányokat, akik jól is néznek ki, és van kisugárzásuk, a kb 80%-át semmi más nem érdekli, csak hogy milyen kulcsot dobsz ki az asztalra, vagy van-e éppen legújabb iPhone-od. Például múltkor voltam egy szórakozóhelyen, ilyen kinti teraszos, kiülős történet, és van előtte egy parkoló. Haverral voltunk, Mercivel jött (faterjáé) és a társaságban nem ismert 3 csajt. Ebből az egyik aranyos volt, meg közvetlen, a másik kettő meg flegma nagyképű plázacica. Aztán történt, hogy kb 1 óra után elment kivenni valamit a kocsiból. A 2 csaj ezt meglátta, onnantól kezdve tök barátságosak meg kommunikatívak voltak. Érdekes nem? De ugyan ezt tudom elmondani a 92-93as korosztály 90%-áról. Múltkor nézegettem unokahúgom (aki egyébként abba a 20%ba tartozik) ismerőseit, és 10ből 8-9 lánynak olyan pasija volt, aki vagyTarsi88 írta:
A csajozás pedig a világ legjobb dolga, persze nem arra gondolok, hogy meghívom egy vodkanarancsra a didzsibe... A mai lányokat pont a sok páwah srác miatt annyira könnyű lenyűgözni egy kis kreativitással és odafigyeléssel, hogy csak úgy olvadoznak.
a, metroszexuális divatk.csög
b, volt fent legalább egy, a fent említett 3 autógyártó valamelyikének volánja mögött készült képe
c, mindkettő (ez volt a leggyakoribb...)
Ez a mondandóm mondjuk leginkább a fent szóba hozott korosztályra jellemző. Kicsit idősebbek esetében annyira nem, ott az arány már csak 40-50%. Viszont ezek közül meg aki jól néz ki, van kisugárzása, normális gondolkodása, az már legalább 2 éve komoly párkapcsolatban élÚgyhogy aki 20-23 és komoly kapcsolatot akar, annak szerintem jelenleg nehéz dolga van. Aki viszont strigulázni, annak könnyű, mert nyílván 20-22évesen nem a két kezével szedett össze annyi pénzt, hogy 8-10 milliós kcosival menjen szórakozni
![]()
Szerk: Jah igen az odafigyelés![]()
![]()
Na hát szerintem pont nem ezzel lehet lenyűgözni a csajokat. Vagy nekem van rossz ismerősi köröm, de 10-ből 8 csajnak olyan pasi kell, aki bunkó és le...ja. Egyszerűen nem kell nekik az a pasi, aki rendes, kedves, figyelmes. Hanem olyan kell nekik, aki nem hordozza őket a tenyerén...Pl épp a minap beszélgettem egy ismerősömmel, és ő mondta, hogy a két keze kevés lenne hozzá hogy megszámolja, hány rendes, aranyos, jóképű pasi akart vele összejönni. De hát ő úgy van összerakva hogy ők nem váltanak ki belőle semmi érzést. Neki az kell, aki bunkó, és gyakran levegőnek nézi.
És ezek után ne robbanjon fel az ember, amikor ugyan ezek a csajok viszont a facebook-ra postolgatják az érzelgősebbnél érzelgősebb idézeteket![]()
![]()
Ezt nagyon is átérzem, mindig is ilyen voltam én is, de... Rá kellett jönnöm, hogy hülyeségen parázom, és magamban állítok gátakat.Mihu írta:Pontosan ugyan azzal a problémával küzdök, mint Deus kolléga...
sjd írta:A lényeg lemaradt: lefeküdt vele?Bob_Marley írta: Amúgy a legjobb csajozós szöveg amit hallottam:
-Szia régóta néztelek, s megakartam kérdezni, hogy lefeküdnél egy idegennel???
-Dehogyis minek nézel te engem
-Akkor jó, bemutatkoznék Tamás vagyok
Csaj meg elröhögte magát, álltam a pultnál és én is röhögtem, hogy ez tök frappáns volt![]()
Látom leragadtatok a részleteknél, pedig csak az ürügyről és a leleményességről hadovál Bob.Deus írta:És ha olyan könyv van a kezében, ami minden könyvesboltban kapható?Bob_Marley írta:ült a padon a Deáknál olvasott valami könyvet, odamentem hogy de jó könyv hol vette, régóta keresem, leültem dumáltunk, e-mailt cseréltünk () randiztunk, együtt vagyunk.
Hihető...Varatrix írta:Lehet hogy 15 mp is elég?
http://www.youtube.com/watch?v=Rfr_jWZzy9k
A lényeg lemaradt: lefeküdt vele?Bob_Marley írta: Amúgy a legjobb csajozós szöveg amit hallottam:
-Szia régóta néztelek, s megakartam kérdezni, hogy lefeküdnél egy idegennel???
-Dehogyis minek nézel te engem
-Akkor jó, bemutatkoznék Tamás vagyok
Csaj meg elröhögte magát, álltam a pultnál és én is röhögtem, hogy ez tök frappáns volt
Nehogy így járj egyszer:Bob_Marley írta: Soha nem kell túlspilázni, amúgy fogalmam sincs milyen könyv volt (de psszt)Ürügy volt, arra meg mindig lehet találni valamit.