Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
egyszerűbb lenne ha beírnád mi az, no mindegygergo9 írta:Aktuális továbbra isgergo9 írta:Van itt valakinek sportorvosija ?
Mi a kérdés? (mmint ezen kívül)gergo9 írta:Van itt valakinek sportorvosija ?
Teljesen igaza van neki...visca el barca írta:interju a 74 éves, spanyol carlos soriaval, aki erőssékkel mászott aznap.
jol kioszt mindenkit![]()
http://444.hu/2013/05/23/carlos-soria-a ... egitseget/
Ezt a T-Homenál mondták? Mert én esélytelennek látok bármit is lejátszani róla (nekünk is ugyanilyen van), meg ha még felvenni is csak felárért lehet rá, sok reményt nem fűzök ahhoz, hogy ingyen még valami funkciót is kapok vele.albicelesteX írta:Két kérdésem lenne.
Az egyik most köttettem be a T-Home csomagot két beltérivel,na most azt mondták,meg látom is, hogy van a beltérin USB csatlakozó amire ha rátolok pendrive-ot akkor elméletileg játszania kellene lefelé a rajta lévő filmeket,de ez nem reagál semmit van valakinek tapasztalata ilyennel?Hogy kell rácsatlakozni vagy lejátszani.
Most próbálkoztam vele én is, mert felkeltette a kíváncsiságomat, de sehol semmi.albicelesteX írta:Most voltam bent a Euronicsba venni akartam dvd lejátszót, de azt mondta a gyerek vigyek egy beltérit mert azon van USB és játsza és mondtam neki most köttettem be van kettő beltéri is rá is dugtam de semmi,azt mondta valamit próbáljak a menüjébe csinálni mert elvileg kéne,de amúgy meg akkor minek van rajta usb?
Most megnéztem az én boxomat is, hogy van rajta usb, de szerintem nem lehet róla filmet nézni. Ahhoz kéne saját lejátszóprogramnak lennie a boxon ami szerintem nincsen.albicelesteX írta:Üdv!
Két kérdésem lenne.
Az egyik most köttettem be a T-Home csomagot két beltérivel,na most azt mondták,meg látom is, hogy van a beltérin USB csatlakozó amire ha rátolok pendrive-ot akkor elméletileg játszania kellene lefelé a rajta lévő filmeket,de ez nem reagál semmit van valakinek tapasztalata ilyennel?Hogy kell rácsatlakozni vagy lejátszani.
Köszönöm!
Azért ezekhez hozzátartozik, h mi még nem vagyunk olyan felvilágosult, nyitott, liberális ország, mint a nyugati országok, az "átkost" nem tudjuk semmisé tenni, amikor az egyéniségek helyett egy individuumot próbáltak kialakítani, a rendszer mondta meg, miképp cselekedjünk, hogyan viselkedjünk, mit vegyünk. Az átlagembernek furcsa az, ha valaki nem a tömegbe akar tartozni, akár öltözködésről, életmódról, vállalkozásról beszélünk.socio66 írta:ezt én is meg tudom erősíteni, egy rövid időre kijöttem manchester-be dolgozni, és valóban ez az egyik legszembetűnőbb különbség, pedig itt aztán van minden náció, öltözködési, viselkedési szokás, de ahogy mondod, mindenki magával van elfoglalva.visca el barca írta:egyébként magyarországon oriasi divat lefikázni mindent meg mindenkit, beleszolni abba h ki, mit, hogy csinál (igen, néha engem is el kap a hév). külföldön erre nagyon kevés példa van, ott az emberek kevésbé foglalkoznak a másikkal
viszont továbbra is mondom, itt kizárólag a túlzások miatt alakult ki vita, maga a hír mellett elmentünk volna szó nélkül szerintem.
ezt én is meg tudom erősíteni, egy rövid időre kijöttem manchester-be dolgozni, és valóban ez az egyik legszembetűnőbb különbség, pedig itt aztán van minden náció, öltözködési, viselkedési szokás, de ahogy mondod, mindenki magával van elfoglalva.visca el barca írta:egyébként magyarországon oriasi divat lefikázni mindent meg mindenkit, beleszolni abba h ki, mit, hogy csinál (igen, néha engem is el kap a hév). külföldön erre nagyon kevés példa van, ott az emberek kevésbé foglalkoznak a másikkal
Mert szerinted a 180-al egy sávos bakhátas úton száguldozni az erdőben a fák között nem elég extrém? Merthogy én már azt is csináltam, többször. Úgy, hogy nem az én kezemben volt a kormány, tehát rábíztam az életemet és testi épségemet egy másik emberre. És egyébként ott van az amit mondtam az autóversenyzőkről. Schumacher is mondta hogy lassult a gyerek születése után. Csinálta csinálta, de már nem úgy ment bele egy előzésbe, mint előtte.Deus írta:aki életében nem csinált semmi extrémet vagy embert próbálót, az nem is értheti meg, mit jelent hegymászónak lenni. Semmi gond nincs azzal, ha valaki a kényelmesebb és biztonságosabb életet választja, azzal viszont már igen, ha képtelen elfogadni, hogy más meg nem.[/i]
Ennyit erről. Én is csak "gratulálni" tudok itt egyeseknek.
Azért mert kb "másszó" család. Beleivódik a tudatukba, hogy bármelyik napban nem jön haza többé apuci, vagy bárki más a családból. Ezt el is fogadják, mert ilyen a család életmódja. Ha pl. ez nem tetszik ez a feleségének, akkor miért nem váltak el?Mihu írta:Hát ez engem is meghökkentett...vártam, hogy majd mikor kimondja, hogy "apu nem jön többé haza" akkor elsírja magát, de semmi...a SK-os riport is, az elején teljes hidegvérrel meséli el, hogy mi történt...semmi elcsuklás a hangjában...érdekes.visca el barca írta: azért kemény ez a nő, tudta h mit vállal. de hogy semmi érzelem nem volt a hangjába az interjó közben, meg röhögcsélt... kb mintha 10 deka párizsit hagyott volna ott a boltban...Komolyan, nem értem a felháborodó embereket.
Mondjuk én is hibáztam ezzel a Hős kifejezéssel, jogos hogy egyeseknek nem tetszett.csababarca írta:...
Elbeszél egymás mellett a két "oldal".Deus írta: Ennyit erről. Én is csak "gratulálni" tudok itt egyeseknek.
Azért mert kb "másszó" család. Beleivódik a tudatukba, hogy bármelyik napban nem jön haza többé apuci, vagy bárki más a családból. Ezt el is fogadják, mert ilyen a család életmódja. Ha pl. ez nem tetszik ez a feleségének, akkor miért nem váltak el?Mihu írta:Hát ez engem is meghökkentett...vártam, hogy majd mikor kimondja, hogy "apu nem jön többé haza" akkor elsírja magát, de semmi...a SK-os riport is, az elején teljes hidegvérrel meséli el, hogy mi történt...semmi elcsuklás a hangjában...érdekes.visca el barca írta: azért kemény ez a nő, tudta h mit vállal. de hogy semmi érzelem nem volt a hangjába az interjó közben, meg röhögcsélt... kb mintha 10 deka párizsit hagyott volna ott a boltban...
ezzel nagyon egyet értek,meg az ehhez hasonló véleményekkel.Mihu írta:csak "gratulálni" tudok...
Hát ez engem is meghökkentett...vártam, hogy majd mikor kimondja, hogy "apu nem jön többé haza" akkor elsírja magát, de semmi...a SK-os riport is, az elején teljes hidegvérrel meséli el, hogy mi történt...semmi elcsuklás a hangjában...érdekes.visca el barca írta: azért kemény ez a nő, tudta h mit vállal. de hogy semmi érzelem nem volt a hangjába az interjó közben, meg röhögcsélt... kb mintha 10 deka párizsit hagyott volna ott a boltban...