Deus írta:aki életében nem csinált semmi extrémet vagy embert próbálót, az nem is értheti meg, mit jelent hegymászónak lenni. Semmi gond nincs azzal, ha valaki a kényelmesebb és biztonságosabb életet választja, azzal viszont már igen, ha képtelen elfogadni, hogy más meg nem.[/i]
Ennyit erről. Én is csak "gratulálni" tudok itt egyeseknek.
Mihu írta:visca el barca írta:
azért kemény ez a nő, tudta h mit vállal. de hogy semmi érzelem nem volt a hangjába az interjó közben, meg röhögcsélt... kb mintha 10 deka párizsit hagyott volna ott a boltban...

Hát ez engem is meghökkentett...vártam, hogy majd mikor kimondja, hogy "apu nem jön többé haza" akkor elsírja magát, de semmi...a SK-os riport is, az elején teljes hidegvérrel meséli el, hogy mi történt...semmi elcsuklás a hangjában...érdekes.
Azért mert kb "másszó" család. Beleivódik a tudatukba, hogy bármelyik napban nem jön haza többé apuci, vagy bárki más a családból. Ezt el is fogadják, mert ilyen a család életmódja. Ha pl. ez nem tetszik ez a feleségének, akkor miért nem váltak el?

Komolyan, nem értem a felháborodó embereket.
Mert szerinted a 180-al egy sávos bakhátas úton száguldozni az erdőben a fák között nem elég extrém? Merthogy én már azt is csináltam, többször. Úgy, hogy nem az én kezemben volt a kormány, tehát rábíztam az életemet és testi épségemet egy másik emberre. És egyébként ott van az amit mondtam az autóversenyzőkről. Schumacher is mondta hogy lassult a gyerek születése után. Csinálta csinálta, de már nem úgy ment bele egy előzésbe, mint előtte.
És az lehet, hogy a nő ilyen felfogásban él, de az a két kisgyerek, amiből az egyik még beszélni se tud? Velük mivan? Milyen jó lesz majd a két, úgy láttam kissrácnak, hogy az osztálytársaik majd virítanak az apjuk mellett a játszótéren, vagy lemennek focizni, vagy csak pusztán a beszélgetés közben feljön, hogy apával így, apával úgy, ők meg majd csak hallgatnak, és irigykednek, hogy milyen jó lenne, ha nekem is élne apukám...
Annak a két gyereknek nem kötelező hegymászónak menni, és átvenni ezt a mentalitást, hogy hát jó, van apa meg anya meg tesó, de lehet hogy soha többé nem látjuk egymást, nincs ezzel semmi gond.
Nem tudom elfogadni, hogy valaki a gyerekei születése után is még megy életet kockáztatni. Főleg úgy, hogy már egyszer a halál torkából menekült meg. Akkor azt kellett volna mondani, hogy oké, van két gyerekem akikért FELELŐSSÉGGEL TARTOZOK.........aki ezt nem tudja megérteni, hogy mit jelent egy kisgyerek, az azt se fogja megérteni, hogy mi az én, és a hozzám hasonló emberek problémája ezzel az egész helyzettel...