Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amúgy tényleg, egy Torres helyett lehetett volna Michu, vagy akár Negredo. Albiol meg tényleg viccesmessideco írta:Lol, Albiol? A negyedik számú kh a Realnál, ennyire nincs más lehetőség? Ismét nincs Michu, ahogy látom.
Ezzel is egyetértek. Reina (vagy akár Valdés) helyett simán bent lehetne most. Bár az öregnél megkérdőjelezhetetlen Iker helye, de megérdemelné Diego.ferninho írta:hatalmas hibát követett el most del Bosque, hogy Diego Lopezt nem vitte ki. egyszerűen olyan szinten véd, amióta visszatért a Realhoz, hogy ilyet én még nem láttam
hatalmas hibát követett el most del Bosque, hogy Diego Lopezt nem vitte ki. egyszerűen olyan szinten véd, amióta visszatért a Realhoz, hogy ilyet én még nem láttam, pedig én aztán külön figyelem mindig a kapusok teljesítményét, mert én is védek. lazán kezdőnek kéne lennie most a válogatottban.messideco írta:Na itt a keret:
Kapusok: Iker Casillas (Real Madrid), Víctor Valdés (Barcelona), Pepe Reina (Liverpool)
Védők: Nacho Monreal (Arsenal), Jordi Alba (Barcelona), Raúl Albiol (Real Madrid), Gerard Piqué (Barcelona), Sergio Ramos (Real Madrid), César Azpilicueta (Chelsea), Álvaro Arbeloa (Real Madrid)
Középpályások: Andrés Iniesta (Barcelona), Xavi (Barcelona), Santi Cazorla (Arsenal), Sergio Busquets (Barcelona), Xabi Alonso (Real Madrid), Javi Martínez (Bayern München), Javi García (Manchester City), Benat (Betis), David Silva (Manchester City), Juan Mata (Chelsea), Cesc Fabregas (Barcelona)
Csatárok: Pedro (Barcelona), Jesús Navas (Sevilla), David Villa (Barcelona), Fernando Torres (Chelsea), Roberto Soldado (Valencia)
Lol, Albiol? A negyedik számú kh a Realnál, ennyire nincs más lehetőség?
Ismét nincs Michu, ahogy látom.
Iago Aspas sincs, ő is megérdemelne már egy kerettagságot.messideco írta:...
A legjobban annak örülnék, ha az összes barcelonai kimaradna. Amúgy arra kiváncsi leszek, h ki lesz az első számú kapus a válogatottban a kupán.messideco írta:Ma hirdet keretet del Bosque, kimarad állítólag Puyol, de benne lesz Busquets
Azért nem raktam csak be a kezdőmbe, mert kell egy szűrő is, de ha merész a szövetségi kapitány, akkor kiáll egy Thiago-Koke-Isco középpályával, vékápé nélkül.Varatrix írta:Koke!
Akár szélen akár irányítóként szerintem kezdő lesz. Brutál figura ha nincs épp rossz napja. Kicsit rapszódikus a srác...
Komoly kis mérkőzések vannak kilátásban a már meglévő keretek (Spanyol, Holland, Német és Angol) tudatábanGareth Tello írta:Amúgy brutál kis csapat, nagyon szurkolok majd nekik, szerintem jó eséllyel indulnak a végső győzelemért.![]()
Így van! Szerintem is kezdőtagságra számíthat. Ő, Isco és a mi kis Thiagonk lesz a KP-n a motorVaratrix írta:Koke! Akár szélen akár irányítóként szerintem kezdő lesz. Brutál figura ha nincs épp rossz napja. Kicsit rapszódikus a srác...
Gareth Tello írta:De Gea - Montoya, Bartra, Inigo Martínez, Muniesa - Thiago, Illaramendi, Isco - Muniaín, Rodrigo, Tello.
Deulofeu és Jesé még befért volna.salas9 írta:Kapusok: David de Gea (Manchester U.), Joel (Wigan), Diego Marino (Villareal)
Védők: Marc Bartra, Marc Muniesa, Martin Montoya (FC Barcelona), Daniel Carvajal (Leverkusen), Nacho (Real Madrid), Alberto Moreno (Sevilla), Inigo Martinez (Real Sociedad), Alvaro Gonzales (Real Zaragoza)
Középpályások: Thiago Alcantara (FC Barcelona), Koke (Atletico Madrid), Sarabia (Getafe), Camacho, Isco (Málaga), Illaramendi (Real Sociedad), Canales (Valencia)
Csatárok: Cristain Tello (FC Barcelona), Iker Muniain (Atletic Bilbao), Rodrigo (Benfica), Alvaro Vazquez (Getafe), Alvaro Morata (Real Madrid)
egy linkkel válaszoltam neked, pont dani is rábontott.Olyan amit a bajnoki címre bontottam!
milyen pezsgő ?Dantes írta:Gratulálok a csapatnak: nehéz idény végén megérdemelt bajnoki cím.... és az elmaradhatatlan pezsgő!