2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azt hiszem a spanyolban, ugyanúgy mint a magyarban 1-2 játékos formától függetlenül kirobbanthatatlan ebből a keretből: Reina, Albiol, Navas, Pedro... Nevetséges.salas9 írta:Itt a végleges 23 fős keret a Konföderációs Kupára:
Kapusok: Iker Casillas, Víctor Valdés , Pepe Reina
Védők: Álvaro Arbeloa, César Azpilicueta, Gerard Piqué, Sergio Ramos, Raúl Albiol, Nacho Monreal, Jordi Alba
Középpályások: Sergio Busquets, Javi Martínez, Xavi, Santi Cazorla, Andrés Iniesta, Jesús Navas, David Silva, Juan Mata, Cesc Fabregas
Támadók: Pedro, David Villa, Fernando Torres, Roberto Soldado
Pedig biztos csináltak különféle tanulmányokat, hogy mekkora stadionra van szükség. Csak biztos könnyű átesni a ló túloldalára hisz ha valaki stadionépítésre adja a fejét az ugye nagyobbat és nagyobbat akar.Barcaman14 írta:Nem is kicsit lőttek túl a célon. A Mestalla is csak a nagyobb rangadókra telik meg teljesen, egyébként foghíjas szokott lenni a lelátó. Folyamatosan pénzügyi gondjaik vannak, el kellett adniuk a legjobb játékosaikat, erre belefognak egy ekkora hodály építésébe teljesen feleslegesen. Maguk alatt vágják a fát.Capon írta: Valenciának nagyon fog hiányozni a BL pénz. Ha jól tudom a stadion munkálatok is állnak már egy ideje pénzhiány miatt, legalább is álltak. Mondjuk szerintem kicsit túllőttek a célon azzal, hogy 75eres stadion építésébe kezdtek: http://img160.imageshack.us/img160/9154 ... 137hb8.jpg A végén nem tudják fenntartani sem.![]()
Nem is kicsit lőttek túl a célon. A Mestalla is csak a nagyobb rangadókra telik meg teljesen, egyébként foghíjas szokott lenni a lelátó. Folyamatosan pénzügyi gondjaik vannak, el kellett adniuk a legjobb játékosaikat, erre belefognak egy ekkora hodály építésébe teljesen feleslegesen. Maguk alatt vágják a fát.Capon írta: Valenciának nagyon fog hiányozni a BL pénz. Ha jól tudom a stadion munkálatok is állnak már egy ideje pénzhiány miatt, legalább is álltak. Mondjuk szerintem kicsit túllőttek a célon azzal, hogy 75eres stadion építésébe kezdtek: http://img160.imageshack.us/img160/9154 ... 137hb8.jpg A végén nem tudják fenntartani sem.
Ha már Sevilla. A társak ugyan úgy dobálták a magasba Navast ahogy nálunk Abidalt. Ezzel talán az is eldőlt, hogy távozik?!Barcaman1993 írta:9. Sevilla: óriási csalódás. Évek óta rendkívül jó keretük van, mégsem produkálnak semmilyen eredményt. Ennél több kell.
Valóban az volt, ill. lett volna, ha egy Clos Gómez nevű emberke és segítője nem "nyúlt" volna bele a meccsbe pofátlan módon. Canales buktatása a 16-os vonalán belül (elmaradt büntető) hasonló volt, mint amit a Sevillának később befújt. A kiállítás pedig enyhén szólva véleményes, max. egy sárga, de hogy szándékos ütés nem volt az biztos. A sevillai eljátszotta a "nagy halált", az aszisztens aki 1 méterre állt az esettől, "benyalta".Robcsyy írta:Negredo 4 gól. Jó kis meccs.
Örülnék, ha az Elche mellett a Girona is feljutna, legalább lenne még egy katalán csapat a ligában.shutterisland írta:...
Remélem, hogy a Villarreal elcsípi a 2. helyet és simán feljut, az első osztályban a helyük. Bár nem tudom lesznek-e még azon a szinten a közeljövőben, mint anno Pellegrinivel.shutterisland írta:a másodosztályban zajlik az élet, jelenleg a 41. forduló lesz terítéken, és lesz még egy záróforduló.
az elche ugye biztos feljutó és bajnok.
a 2. hely jelent még biztos feljutást, és a 3.-6. hely a play off hely, itt ezen 4 csapat közül még egy megy fel.
1. elche (78p)
2. villarreal (71p)
3. almeria (71p)
4. girona (70p)
5. alcorcón (66p)
6. ponferradina (64p)
7. las palmas (63p)
holnap almeria-girona, a kövi fordulóban villarreal-almeria, többek között.
asszem' kemény lesz.
Eze egy 26-os keret, 23 ember fog utazni, valószínűleg pont Albiol lesz az egyik, aki kimarad.messideco írta:Lol, Albiol? A negyedik számú kh a Realnál, ennyire nincs más lehetőség?
Ismét nincs Michu, ahogy látom.
Amúgy tényleg, egy Torres helyett lehetett volna Michu, vagy akár Negredo. Albiol meg tényleg viccesmessideco írta:Lol, Albiol? A negyedik számú kh a Realnál, ennyire nincs más lehetőség? Ismét nincs Michu, ahogy látom.
Ezzel is egyetértek. Reina (vagy akár Valdés) helyett simán bent lehetne most. Bár az öregnél megkérdőjelezhetetlen Iker helye, de megérdemelné Diego.ferninho írta:hatalmas hibát követett el most del Bosque, hogy Diego Lopezt nem vitte ki. egyszerűen olyan szinten véd, amióta visszatért a Realhoz, hogy ilyet én még nem láttam
hatalmas hibát követett el most del Bosque, hogy Diego Lopezt nem vitte ki. egyszerűen olyan szinten véd, amióta visszatért a Realhoz, hogy ilyet én még nem láttam, pedig én aztán külön figyelem mindig a kapusok teljesítményét, mert én is védek. lazán kezdőnek kéne lennie most a válogatottban.messideco írta:Na itt a keret:
Kapusok: Iker Casillas (Real Madrid), Víctor Valdés (Barcelona), Pepe Reina (Liverpool)
Védők: Nacho Monreal (Arsenal), Jordi Alba (Barcelona), Raúl Albiol (Real Madrid), Gerard Piqué (Barcelona), Sergio Ramos (Real Madrid), César Azpilicueta (Chelsea), Álvaro Arbeloa (Real Madrid)
Középpályások: Andrés Iniesta (Barcelona), Xavi (Barcelona), Santi Cazorla (Arsenal), Sergio Busquets (Barcelona), Xabi Alonso (Real Madrid), Javi Martínez (Bayern München), Javi García (Manchester City), Benat (Betis), David Silva (Manchester City), Juan Mata (Chelsea), Cesc Fabregas (Barcelona)
Csatárok: Pedro (Barcelona), Jesús Navas (Sevilla), David Villa (Barcelona), Fernando Torres (Chelsea), Roberto Soldado (Valencia)
Lol, Albiol? A negyedik számú kh a Realnál, ennyire nincs más lehetőség?
Ismét nincs Michu, ahogy látom.
Iago Aspas sincs, ő is megérdemelne már egy kerettagságot.messideco írta:...