Dinho-n azért volt nem kevés zsírocska is már az uccsó' 1-2 szezonjában én úgy emlékszek. Voltak képek is, hogy milyen bele van.palesz77 írta:Vagy éppen Ronaldinhot, aki a plusz izomtömegtől úgy mozgott az előző évekhez képest, mintha egy talicskát raktunk volna a nyakába. Óvatosan kell ezt csinálni, nem azt mondom, hogy nem férne rá ég pár kiló izom Neymarra, de nagyon fokozatosan kell csinálni - kb mint Messinél, ahogy te is írtad -, nehogy kárát lássa a sebessége, ami a fő erénye.. Bojan is hasonlóképp járt, bár ő előtte se volt egy sprinter. Amúgy Pedro meg Busquets se "kapott" plusz kilókat nagyon szerintem mióta feljöttek, pedig ők is ropik. Szóval lehet marad ez a hihetetlen izommennyiség rajta - bár az utóbbi években szerintem valamennyit izmosodott, még ha nem is sokat.
Amúgy kíváncsi leszek hogy áll neki a mez majd, meg hogy milyen trükköket tartogat nekünk, remélem jobban megy majd neki a dekázás mint Yayának ment anno..

De mondom, én se azt akarom, hogy egy ilyen 85 kilós batár barom legyen, csak kicsit combosítani kell, mert nagyon cérna szegénykém.

Focistáknál ritka, hogy saját márkás cuccokban járkálnak.Wolfy11 írta:Mégcsak most nézem a ''kicsit'' egoista fülbevalóját. ( NJR )