Miksi Józsefné írta:Nem üzengetek én senkinek, de furcsa számomra hogy valaki kitalál egy hirt és 2 óra alatt lerombolja egy ember hitelét és becsületét.Ugyanakkor a javitás amit Messi nyilatkozott azt nem látom a világhálón. Tehát két óra alatt megrágalmazok valakit , felrakom a twitterre és már földbe is gyalultam. Egyébként a BBC riportere irta hogy ha ártatlan is, akkor is besározták Messit. És ezt én is igy gondolom.A xemét realosok aknamunkája sikerrel járt.Idén már eljátszották ezt,de remélem vissza is fogják kapni kamatostul.
A másik amit nyilatkoztak persze rögtön a rádió és a ujság veszi át a Messinek cimzett ajánlott levelet. Elég tré akkor a spanyol posta ha mindenkinek odaadja mások leveleit.
Te nagyon buta vagy ! Az összes jóérzésű Barca szurkoló nevében kérem,hogy fejezd be amit csinálsz,mert csak minket járatsz le....
Egyébként tényleg nem értem,hogy mit pörögnek ezen a híren most az emberek! Szerintem élete során egyetlen adóbevallást nem csinált a srác,arra ott vannak a pénzügyi szakemberei,ha ők hibáztak,akkor jól fenéken billenti őket, lecseréli a brancsot, azt a 4milliót meg a farzsebéből kifizeti,meg hozzá csap még 1 milla bánatpénzt...
Azért azt ízlelgessék azok,akik komolyan gondolják,hogy bármi köze van hozzá,hogy a srác tavaly 35 millát keresett,felfoghatatlan összeg,nyilván ilyen pénzek mellett majd 7!!! év alatt 4 millát csal el
Mintha én bemennék a tecsóba minden nap vásárolnék 70-80.000 forintért, de minden áldott nap a mellényzsebembe tennék 5dkg parizert,hogy azon spóroljak

abszurd, és nevetséges!