Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
Boixos
Llegenda del Barça

2013.06.13. 12:42:36

Krisztian91 írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ik-2253257

Kíváncsi vagyok, mit értenek azon, hogy "tudományos alapon" ... :D
gondolom, kiszámolták egyenlettel a frankót.
tényleg mérvadó lehet egy olyan lista, ahol egy maxime gonalons (wtf?!?!) a lionból tízenx hellyel megelőzi mondjuk xavit, falcaot vagy akár ibrahimovicsot.
PUYOL-XAVI-INIESTA
visca el barca
Presidente del Barça

2013.06.13. 12:15:05

nem számít. örömmel látok egy ujabb listát ahol a a szomoru fió csak megint csak második. :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Krisztian91
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2013.06.13. 10:26:25

http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ik-2253257

Kíváncsi vagyok, mit értenek azon, hogy "tudományos alapon" ... :D
gergo9
Director del Fútbol

2013.06.13. 09:57:18

vkinga megházasodott?
Miksi Józsefné
Barça B

2013.06.13. 09:30:43

http://www.sport.es/es/noticias/joan-ve ... os-2416238

Csak ennyi: Az ártatlanság vélelme mindenkit megillet. A Sport c. ujság ujságirója igy ebben a cikkben emliti,hogy pillanatok alatt végigment a világhálón a " csalás" hire ,holott nem is bizonyitott még semmit. Végülis igaza van az általam tegnap olvasott BBC riporterének,hogy bizony besározták Messit.És most már akármit csinál ez a "csalás" rajta marad. Arra már csak ugy látszik az én igazságérzetem kiváncsi,hogy ország-világ előtt elégtételt vegyen és az is jelenjen meg a twitteren ,mint a mocskolódás .Remélem az is pont olyan hamar terjed el mint a bünügy. Ma már megelentek ujságcikkek hogy nem minden ugy van, de még a twitter ontja ezer számra a csalást a 3.4 millióból már olvastam 5-t is. Lassan már ennek a 1o x e lesz a világhálón.

Viszont kár,hogy azért mert Messit esetleg jobban kedvelem mindig megtalál valaki,hogy ledorongoljon. A szégyen viszont nem az amit én irok, hanem amit müvelnek Messivel.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.06.13. 09:03:15

Miksi Józsefné írta:Nem üzengetek én senkinek, de furcsa számomra hogy valaki kitalál egy hirt és 2 óra alatt lerombolja egy ember hitelét és becsületét.Ugyanakkor a javitás amit Messi nyilatkozott azt nem látom a világhálón. Tehát két óra alatt megrágalmazok valakit , felrakom a twitterre és már földbe is gyalultam. Egyébként a BBC riportere irta hogy ha ártatlan is, akkor is besározták Messit. És ezt én is igy gondolom.A xemét realosok aknamunkája sikerrel járt.Idén már eljátszották ezt,de remélem vissza is fogják kapni kamatostul.
A másik amit nyilatkoztak persze rögtön a rádió és a ujság veszi át a Messinek cimzett ajánlott levelet. Elég tré akkor a spanyol posta ha mindenkinek odaadja mások leveleit.
Te nagyon buta vagy ! Az összes jóérzésű Barca szurkoló nevében kérem,hogy fejezd be amit csinálsz,mert csak minket járatsz le....

Egyébként tényleg nem értem,hogy mit pörögnek ezen a híren most az emberek! Szerintem élete során egyetlen adóbevallást nem csinált a srác,arra ott vannak a pénzügyi szakemberei,ha ők hibáztak,akkor jól fenéken billenti őket, lecseréli a brancsot, azt a 4milliót meg a farzsebéből kifizeti,meg hozzá csap még 1 milla bánatpénzt...
Azért azt ízlelgessék azok,akik komolyan gondolják,hogy bármi köze van hozzá,hogy a srác tavaly 35 millát keresett,felfoghatatlan összeg,nyilván ilyen pénzek mellett majd 7!!! év alatt 4 millát csal el :lol:
Mintha én bemennék a tecsóba minden nap vásárolnék 70-80.000 forintért, de minden áldott nap a mellényzsebembe tennék 5dkg parizert,hogy azon spóroljak :lol: abszurd, és nevetséges!
mess2009
Director del Fútbol

2013.06.13. 08:03:02

Messi199 írta:Én azt hittem, egy 4-szeres aranylabdástól elvárható, hogy mérlegképes főkönyvelő legyen... :D Őszintén szólva nem gondolom , hogy neki sok köze lehet ehhez az ügyhöz , aki évente 30-35 milliót keres az nevetve kifizeti ezeket adózási összegeket , az édesapa vagy a könyvelő keverte rendesen kakikását . Persze ha van valami igazság alapja , ennek a történetnek ...
éppenhogy ennyi köze lehet az ügyhöz.... hogy jó adótanácsadót alkalmazott e?!!!
kamcore
Jugador del Barça

2013.06.13. 03:04:09

Miksi Józsefné írta: ...
A xemét realosok aknamunkája sikerrel járt.Idén már eljátszották ezt,de remélem vissza is fogják kapni kamatostul.
...
Így van, full esélyes, hogy a madridisták keze van a dologban... ez annyira nevetséges, már ne is haragudj. :D

(Nem, egyáltalán nem szimpatizálok a madriddal, imádom a Barcát, a félreértések elkerülése végett, de ez a mondat nekem szemet szúrt)

Véleményem szerint azon kívűl, hogy a törpézésen felül kapunk egy nav-mágus, vagy "lío messi"-t, ettől nagyobb visszhangja nem lesz a dolognak. Börtönt kb. kizártnak tartom, online berkekben biztos menni fog az oltogatás ilyen football-al kapcsolatos oldalakon (TrollFootball, Trollfoci), meg megy majd a a röhögcsélés, amin mondjuk énis marhajól elnevetgélek. Szerintem sajtó szenzáció, meg bulvár csámcsogás kellett már Messi-ről is, eddig nem nagyon lehetett mivel ba..tatni. :)

Viszont ezen a képen visítok:

Kép

:D
Krisztian91
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2013.06.12. 23:52:25

LG írta:Ott van Gáspár Győző esete. Róla se gondoltuk volna...
Ennél gyengébb példát gondolom már kitalálni sem lehetett volna... :lol:
barca99
Llegenda del Barça

2013.06.12. 22:56:14

LG írta:Ott van Gáspár Győző esete. Róla se gondoltuk volna...
Ez ugye nincs leírva a Messi-topicban? :D A világ legszörnyűbb példái, első oldal, lap teteje.
ZotyaFace
Barça B

2013.06.12. 22:34:03

Miksi Józsefné írta:Nem üzengetek én senkinek, de furcsa számomra hogy valaki kitalál egy hirt és 2 óra alatt lerombolja egy ember hitelét és becsületét.Ugyanakkor a javitás amit Messi nyilatkozott azt nem látom a világhálón. Tehát két óra alatt megrágalmazok valakit , felrakom a twitterre és már földbe is gyalultam. Egyébként a BBC riportere irta hogy ha ártatlan is, akkor is besározták Messit. És ezt én is igy gondolom.A xemét realosok aknamunkája sikerrel járt.Idén már eljátszották ezt,de remélem vissza is fogják kapni kamatostul.
A másik amit nyilatkoztak persze rögtön a rádió és a ujság veszi át a Messinek cimzett ajánlott levelet. Elég tré akkor a spanyol posta ha mindenkinek odaadja mások leveleit.
Én nem tudom,hogy téged honnan szalasztottak,de ezért a Realt becsmérelni nem szimpatikus dolog..el kéne menni kezeltetned magad,mert vicc amit itt csinálsz. Olyan hülyeségeket hordasz össze egyfolytában,hogy eldobom az agyamat..

Elnézést a többi Eurobarcás kollégától,de már ki kivánkozott belőlem.. nem sűrün írok ide,csak olvasok,de már muszáj volt,mert ez az iq fighter nagyon felszabott. Peace

szerk: Természetesen tisztában vagyok vele,hogy a Real se szent,de hogy konkrétan ők kényszerítették a médiát arra,hogy Messi feltehetően kínos és valószinüleg félreértésből adódó helyzetét nyilvánosságra hozzák...számora egy totális *****ág :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ZotyaFace 2013.06.12. 22:57:40-kor.
Madridista. De nem az elvakult fajtából :)
LG
Az Év fórumozója 2016

2013.06.12. 22:28:42

Szóval ezért kell Torres, most már világos! Ha nem is csukják le, nyilván mennie kell, hisz ez nem fér bele a Més que un club filozófiába. Torres egyébként jó lesz, sztem ilyen kiszolgálással ő is lő majd annyit, mint Messi, sőt!
Én nem tudom elképzelni, hogy bármi indítéka legyen erre, hogy ez neki bárhogy is megérje. Keres egy évben 30 millát, minek csalná el 4 év alatt ennek a 7ed részét? Ez neki aprópénz, sehogy se éri meg ezért feladni a karrierjét, a nimbuszát, a munkáját...
Kizártnak tartom, hogy ha történt valami sunyiság, abban neki benne legyen a keze, egyszerűen full logikátlan butaság lenne...
Ott van Gáspár Győző esete. Róla se gondoltuk volna...
Miksi Józsefné
Barça B

2013.06.12. 21:32:15

Nem üzengetek én senkinek, de furcsa számomra hogy valaki kitalál egy hirt és 2 óra alatt lerombolja egy ember hitelét és becsületét.Ugyanakkor a javitás amit Messi nyilatkozott azt nem látom a világhálón. Tehát két óra alatt megrágalmazok valakit , felrakom a twitterre és már földbe is gyalultam. Egyébként a BBC riportere irta hogy ha ártatlan is, akkor is besározták Messit. És ezt én is igy gondolom.A xemét realosok aknamunkája sikerrel járt.Idén már eljátszották ezt,de remélem vissza is fogják kapni kamatostul.
Varatrix
Director del Fútbol

2013.06.12. 21:15:25

"Nem én felügyelem ezeket az ügyeket, Argentínában élek. Az ügyvédeink és adótanácsadóink hamarosan rendezni fogják ezt a félreértést"

Feltételezem nem is Messi intézi ezeket a pénzügyeket, szóval az ügyvédeket, és az adótanácsadókat kéne először megkérdezni. :roll:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.06.12. 21:01:05

Miksi Józsefné írta:A csufolódónak meg üzenem,hogy CR re is rákerülhet sor , ha Messi aki teljesen egyszerüen él ilyenbe belekeverik akkor CR akinek a garázsában ott sorakoznak a mai autócsodák az ingatlanjáról nem is beszélve meg a luxuséletmódjától el tudom hinni,hogy a Kajmán szigeten a bankban mossa át a pénzt az ügyvédje.
Ne üzengessél senkinek, inkább szerkesszed az ezelőtti hozzászólásodat.

Egyébként Messi épp most vett egy 1500-es kereklámpást, hogy bejárjon edzésekre. De szigorúan étolajjal tankolja! Természetesen az anyja nevére vette, hogy ne vigye el a bank.
A két Maseratti, Q7, Mini, Ferrari, Lexus, R8, Prius, Dodge Charger már biztos bukó. Viszi a bank.. De legalább a Lada meg a sárga Dömper megmarad.
Facsy
Jugador d'estrella

2013.06.12. 20:42:36

Poszi írta:Még a végén kiderül, hogy Messi az új Al Capone, és Maradonával szeszt - na meg persze az "isteni" Diego kedvenc narkotikumait - csempésznek Törökországba, de a CIA nem bírja őket leleplezni, így adócsalás vádjával próbálják hűvösre tenni az úriembereket.

Viccet félretéve, gondolom ez valami "lejáratókampány", vagy 5 éveseket alkalmaznak könyvelőnek. Nem tudok mást elképzelni, azt hogy igaz, semmiféleképpen nem! Könyörgöm, annyi pénzt keres, hogy életet végéig tejben fürödhet, biztos adót csal... :D
főleg ilyen pitiáner pénzt a számára. de egy jó indok miről lehet írni az unalmas felkészülési időszakban, ennyi, nem több. szánalmas szerintem de nem is érdekel :) Messi épüljön fel rendesen, spanyolok nyerjék meg a nyári kupát idén és jövőre is, A Barca meg minimum triplázzon jövőre :D a vége OFF :(
Poszi
Jugador del Barça

2013.06.12. 20:40:09

Még a végén kiderül, hogy Messi az új Al Capone, és Maradonával szeszt - na meg persze az "isteni" Diego kedvenc narkotikumait - csempésznek Törökországba, de a CIA nem bírja őket leleplezni, így adócsalás vádjával próbálják hűvösre tenni az úriembereket.

Viccet félretéve, gondolom ez valami "lejáratókampány", vagy 5 éveseket alkalmaznak könyvelőnek. Nem tudok mást elképzelni, azt hogy igaz, semmiféleképpen nem! Könyörgöm, annyi pénzt keres, hogy életet végéig tejben fürödhet, biztos adót csal... :D
Miksi Józsefné
Barça B

2013.06.12. 20:36:48

A csufolódónak meg üzenem,hogy CR re is rákerülhet sor , ha Messi aki teljesen egyszerüen él ilyenbe belekeverik akkor CR akinek a garázsában ott sorakoznak a mai autócsodák az ingatlanjáról nem is beszélve meg a luxuséletmódjától el tudom hinni,hogy a Kajmán szigeten a bankban mossa át a pénzt az ügyvédje.
Miksi Józsefné
Barça B

2013.06.12. 20:33:41

http://www.sport.es/es/noticias/barca/l ... do-2415865

Ez a cikk arról szól,hogy Messi ügyvédei semmilyen értesitést nem kaptak és igy nyilván nem is tudták felvenni a kapcsolatot az adóhivatallal. Az Ügyész meg tagadja,hogy ő a médiához fordult volna ez ügyben.Szóval elég rendesen dolgoztak,hogy Messit el lehetetlenitsék és tekintélyét aláássák. Messi még 2oo6-ban 19 éves volt nem valószinü,hogy könyvelt és bankolt , szerintem a mai napig nem foglalkozik ilyenekkel hiszen az ő dolga a foci a többi a cégé.Azért sajnáltam Messit hogy rágalmazzák,mert a focin kivül nem sok köze van a pénzügyi menöverekhez és mégis mivel aláir mindent a büntetés neki járna. A jövőben majd figyelnek gondolom hogy ilyen ne forduljon elő.
A másik érdekes ez az időzités pont olyankor mikor épül egy másik Barca új emberekkel mintha ki akarták volna vonni őt a forgalomból.
A törpézés már engem is idegesit én alacsonyabb vagyok jóval Messinél és még nem törpéztek ugy látszik a közepes termetü spanyolok akik átlagban - a kosárlabdázók kivételével- ekkorák ők mondják hogy törpe mikor ezek szerint ők is azok.De irigyek szeretnének ők ekkora "törpék" lenni.
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.06.12. 20:32:49

Kezdődik :lol:

Kép
looka
Capitá del Barça

2013.06.12. 20:29:47

Én nem tudom elképzelni, hogy bármi indítéka legyen erre, hogy ez neki bárhogy is megérje. Keres egy évben 30 millát, minek csalná el 4 év alatt ennek a 7ed részét? Ez neki aprópénz, sehogy se éri meg ezért feladni a karrierjét, a nimbuszát, a munkáját...
Kizártnak tartom, hogy ha történt valami sunyiság, abban neki benne legyen a keze, egyszerűen full logikátlan butaság lenne...
Lionel85
Llegenda del Barça

2013.06.12. 20:22:05

Az ellendrukkereknek jó kis csámcsognivaló, mostmár a törpézés mellett fogjuk hallani az adócsalást is. :D

Ilyen ügyben legyen okos az ember, de szerintem az elmaradását zsebből kifizeti, ha tényleg van. :P
Kép
Kép
Kép
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.06.12. 16:48:33

Messi közleménye a témával kapcsolatban:

“We have just known through the media about the claim filed by the Spanish tax authorities. We are surprised about those news, because we have never committed any infringement. We have always fulfilled all our tax obligations, following the advices of our Tax Consultants who will take care of clarifying this situation.”
Messi199
Jugador d'estrella

2013.06.12. 16:16:32

Én azt hittem, egy 4-szeres aranylabdástól elvárható, hogy mérlegképes főkönyvelő legyen... :D Őszintén szólva nem gondolom , hogy neki sok köze lehet ehhez az ügyhöz , aki évente 30-35 milliót keres az nevetve kifizeti ezeket adózási összegeket , az édesapa vagy a könyvelő keverte rendesen kakikását . Persze ha van valami igazság alapja , ennek a történetnek ...
Tots Unit Fem Forca !!
LG
Az Év fórumozója 2016

2013.06.12. 16:15:52

István88 írta:
salas9 írta:A spanyol CADENA SER szerint Messi és édesapja 4 millió eurós adót nem fizettek be a Spanyol államnak. A 2006,2007,20008 és 2009-es papírokkal van gond. Az ügyészség azt állítja, hogy Messiék adóparadicsomokban – Belize és Uruguay – létrehozott fiktív, offshore cégek segítségével követtek el adócsalást a spanyol állam kárára.
Nagyon sok oka lett volna adócsalásra, biztos nem volt miből kifizesse. :lol:
Eléggé szánalmas, hogy miket találnak ki csak hogy lejárassák őt.
Épp, hogy leggazdagabb emberek szoktak nagy adócsalásokba keveredni. Ezzel nem azt mondom, hogy Messiék adót csaltak, de azért nem lehet kizárni.
Válasz küldése