Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A komolyságát tekintve elég annyi, h Iniesta nincs a listán.Boixos írta:gondolom, kiszámolták egyenlettel a frankót.Krisztian91 írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ik-2253257
Kíváncsi vagyok, mit értenek azon, hogy "tudományos alapon" ...
tényleg mérvadó lehet egy olyan lista, ahol egy maxime gonalons (wtf?!?!) a lionból tízenx hellyel megelőzi mondjuk xavit, falcaot vagy akár ibrahimovicsot.
gondolom, kiszámolták egyenlettel a frankót.Krisztian91 írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ik-2253257
Kíváncsi vagyok, mit értenek azon, hogy "tudományos alapon" ...
Te nagyon buta vagy ! Az összes jóérzésű Barca szurkoló nevében kérem,hogy fejezd be amit csinálsz,mert csak minket járatsz le....Miksi Józsefné írta:Nem üzengetek én senkinek, de furcsa számomra hogy valaki kitalál egy hirt és 2 óra alatt lerombolja egy ember hitelét és becsületét.Ugyanakkor a javitás amit Messi nyilatkozott azt nem látom a világhálón. Tehát két óra alatt megrágalmazok valakit , felrakom a twitterre és már földbe is gyalultam. Egyébként a BBC riportere irta hogy ha ártatlan is, akkor is besározták Messit. És ezt én is igy gondolom.A xemét realosok aknamunkája sikerrel járt.Idén már eljátszották ezt,de remélem vissza is fogják kapni kamatostul.
A másik amit nyilatkoztak persze rögtön a rádió és a ujság veszi át a Messinek cimzett ajánlott levelet. Elég tré akkor a spanyol posta ha mindenkinek odaadja mások leveleit.
éppenhogy ennyi köze lehet az ügyhöz.... hogy jó adótanácsadót alkalmazott e?!!!Messi199 írta:Én azt hittem, egy 4-szeres aranylabdástól elvárható, hogy mérlegképes főkönyvelő legyen...Őszintén szólva nem gondolom , hogy neki sok köze lehet ehhez az ügyhöz , aki évente 30-35 milliót keres az nevetve kifizeti ezeket adózási összegeket , az édesapa vagy a könyvelő keverte rendesen kakikását . Persze ha van valami igazság alapja , ennek a történetnek ...
Így van, full esélyes, hogy a madridisták keze van a dologban... ez annyira nevetséges, már ne is haragudj.Miksi Józsefné írta: ...
A xemét realosok aknamunkája sikerrel járt.Idén már eljátszották ezt,de remélem vissza is fogják kapni kamatostul.
...
Ennél gyengébb példát gondolom már kitalálni sem lehetett volna...LG írta:Ott van Gáspár Győző esete. Róla se gondoltuk volna...
Ez ugye nincs leírva a Messi-topicban?LG írta:Ott van Gáspár Győző esete. Róla se gondoltuk volna...
Én nem tudom,hogy téged honnan szalasztottak,de ezért a Realt becsmérelni nem szimpatikus dolog..el kéne menni kezeltetned magad,mert vicc amit itt csinálsz. Olyan hülyeségeket hordasz össze egyfolytában,hogy eldobom az agyamat..Miksi Józsefné írta:Nem üzengetek én senkinek, de furcsa számomra hogy valaki kitalál egy hirt és 2 óra alatt lerombolja egy ember hitelét és becsületét.Ugyanakkor a javitás amit Messi nyilatkozott azt nem látom a világhálón. Tehát két óra alatt megrágalmazok valakit , felrakom a twitterre és már földbe is gyalultam. Egyébként a BBC riportere irta hogy ha ártatlan is, akkor is besározták Messit. És ezt én is igy gondolom.A xemét realosok aknamunkája sikerrel járt.Idén már eljátszották ezt,de remélem vissza is fogják kapni kamatostul.
A másik amit nyilatkoztak persze rögtön a rádió és a ujság veszi át a Messinek cimzett ajánlott levelet. Elég tré akkor a spanyol posta ha mindenkinek odaadja mások leveleit.
Szóval ezért kell Torres, most már világos! Ha nem is csukják le, nyilván mennie kell, hisz ez nem fér bele a Més que un club filozófiába. Torres egyébként jó lesz, sztem ilyen kiszolgálással ő is lő majd annyit, mint Messi, sőt!
Ott van Gáspár Győző esete. Róla se gondoltuk volna...Én nem tudom elképzelni, hogy bármi indítéka legyen erre, hogy ez neki bárhogy is megérje. Keres egy évben 30 millát, minek csalná el 4 év alatt ennek a 7ed részét? Ez neki aprópénz, sehogy se éri meg ezért feladni a karrierjét, a nimbuszát, a munkáját...
Kizártnak tartom, hogy ha történt valami sunyiság, abban neki benne legyen a keze, egyszerűen full logikátlan butaság lenne...
Ne üzengessél senkinek, inkább szerkesszed az ezelőtti hozzászólásodat.Miksi Józsefné írta:A csufolódónak meg üzenem,hogy CR re is rákerülhet sor , ha Messi aki teljesen egyszerüen él ilyenbe belekeverik akkor CR akinek a garázsában ott sorakoznak a mai autócsodák az ingatlanjáról nem is beszélve meg a luxuséletmódjától el tudom hinni,hogy a Kajmán szigeten a bankban mossa át a pénzt az ügyvédje.
főleg ilyen pitiáner pénzt a számára. de egy jó indok miről lehet írni az unalmas felkészülési időszakban, ennyi, nem több. szánalmas szerintem de nem is érdekelPoszi írta:Még a végén kiderül, hogy Messi az új Al Capone, és Maradonával szeszt - na meg persze az "isteni" Diego kedvenc narkotikumait - csempésznek Törökországba, de a CIA nem bírja őket leleplezni, így adócsalás vádjával próbálják hűvösre tenni az úriembereket.
Viccet félretéve, gondolom ez valami "lejáratókampány", vagy 5 éveseket alkalmaznak könyvelőnek. Nem tudok mást elképzelni, azt hogy igaz, semmiféleképpen nem! Könyörgöm, annyi pénzt keres, hogy életet végéig tejben fürödhet, biztos adót csal...