2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem ezt az Higuaín-üzletet eléggé benézték, tárgyalnak vele, mindenhol olvasni a dologról, már maga Gonzalo is nyilatkozott, erre a Senal bedob egy ajánlatot Suárezért...Initom írta:Villa így biztos nem jön,az lesz a szép ha Higuainról is lecsúszunk...most már ott tart a dolog,hogy a real megtartaná.érdekes...
Szerintem ha elmegy a belga az Evertonból, akkor Moyest fogja követni Manchesterbe. Nagy erősítés lenne nekik is, nektek is. Félnék tőle, az tuti.Game90 írta:Egyébként ha még jönne Fellaini is, akkor én már elégedett lennék ezzel az átigazolási szezonnal.
A Soton most vette meg Lovrent a Lyontól, ami azért eléggé élklub.messideco írta:Nagyon jó cikk, adom szóról szóra
De viszont egy kivetnivalót találtam: a Norwich vagy a Southampton európai élcsapatoktól igazol... Még nem hallottam, hogy a Barcától, Realtól, Bayerntől vagy a Dortmundtól, esetleg a Juventustól vásároltak volna játékost...
Nem rossz,nem rossz...Dr.Dre írta:
A Spurs lehetséges meze a következő idényben...
Nagyon jók! Főleg a jobb oldali, a kék...
GT örülhet
Azért a szurkolóknál elég nagy baromságot ír a cikk. Ok, h maga az emelés relatíve elenyésző mértékű, de alapból nem kis pénzről van szó. Ha már csak 60 fontos jegyár mellett is megtöltenek egy 40 ezres stadiont, rögtön milliós összegekről van szó, és ez még csak egy meccs. Csak bajnokság jelent sztem legalább egy 50 milliós jegybevételt simán, az azért meg annyira nem jelentéktelen pénz.
Az a baj, h valószínű Thiago lesz az...Gareth Tello írta:Ha nem Ronaldo lesz az, felkötöm magam.BREAKING :: [Source : SkySports]
There will a big transfer in another 48 hours in Old Trafford.
# Its either Thiago Alcantara or Ronaldo. stay connected
Ha nem Ronaldo lesz az, felkötöm magam.BREAKING :: [Source : SkySports]
There will a big transfer in another 48 hours in Old Trafford.
# Its either Thiago Alcantara or Ronaldo. stay connected
Higu lesz az.Game90 írta:Majd lesz valahogyCsak jöjjön valaki...
Majd lesz valahogyGareth Tello írta: nálam ártól függetlenül ez lenne a sorrend: Benteke, Jovetic, Villa, Higuaín.
Február/március/április? Liverpool, ManUnited, Sland, Stoke, Swansea, Spurs, Chelsea, ManCity, Everton.Gareth Tello írta: Game: http://www1.skysports.com/football/team ... es-results
Decemberben Everton-City-Chelsea...![]()
Sokkal inkább érte adjunk ki viszonylag sok pénzt, mint Paulinhóért...Sky írta:Tottenham Hotspur are being strongly linked with a move for Atletico Mineiro midfielder Bernard as Andre Villas-Boas weighs up potential new signings. According to Bernard's agent, Spurs are the 'only contenders' to sign the Brazil international after Borussia Dortmund and Porto were also linked with bids.
Ez az, pont tegnap jutott eszembe, hogy jó lenne, ha nem decemberre tennék a derbit.Bono írta:Game-nek és GT-nek szeretettel:
3. FORDULÓ, 2013. augusztus 31.
Arsenal–Tottenham Hotspur
1. Ha Senal-drukker lennék (bár nem tudom elképzelni, hogy milyen lehetGame90 írta:1. Az a baj, hogy mind a 4 csatárnál vannak ellenérvek, Higuain (nem ér 30 milliót), Villa (ő a legidősebb ill. hogy venné fel a PL ritmusát), Jovetic (sérülékeny és nem tűnik egy hatalmas gólvágónak), Benteke (idáig csak 1 szezonban bizonyított). Szóval Wenger-nek fel van adva a lecke, hogy kit igazoljon.
2. Hö-hö-hö
Nem is írtam, hogy bajnokesélyes lenneBarcaman1993 írta: Semmi kötekedés nélkül, ez a csapat jó lenne ismét egy 4. helyre. Elég sok embert ki kéne cserélni, hogy bajnokesélyes legyen ebből a gárdából.
1. Az a baj, hogy mind a 4 csatárnál vannak ellenérvek, Higuain (nem ér 30 milliót), Villa (ő a legidősebb ill. hogy venné fel a PL ritmusát), Jovetic (sérülékeny és nem tűnik egy hatalmas gólvágónak), Benteke (idáig csak 1 szezonban bizonyított). Szóval Wenger-nek fel van adva a lecke, hogy kit igazoljon.Gareth Tello írta: 1. Hát én is örülnék neki, ha hozzátok igazolna.![]()
2. Di María? Minek?![]()
Én már jó ideje nem olvastam semmit róla, úgy tűnik, a Senal inkább Higuaínt választja majd. (Jól teszik.bence-barca írta:Amúgy Rooneyról van valami info mostanság? Vagy azóta is csend van körülötte?