Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

1. Ha Senal-drukker lennék (bár nem tudom elképzelni, hogy milyen lehetGame90 írta:1. Az a baj, hogy mind a 4 csatárnál vannak ellenérvek, Higuain (nem ér 30 milliót), Villa (ő a legidősebb ill. hogy venné fel a PL ritmusát), Jovetic (sérülékeny és nem tűnik egy hatalmas gólvágónak), Benteke (idáig csak 1 szezonban bizonyított). Szóval Wenger-nek fel van adva a lecke, hogy kit igazoljon.
2. Hö-hö-hö
Nem is írtam, hogy bajnokesélyes lenneBarcaman1993 írta: Semmi kötekedés nélkül, ez a csapat jó lenne ismét egy 4. helyre. Elég sok embert ki kéne cserélni, hogy bajnokesélyes legyen ebből a gárdából.
1. Az a baj, hogy mind a 4 csatárnál vannak ellenérvek, Higuain (nem ér 30 milliót), Villa (ő a legidősebb ill. hogy venné fel a PL ritmusát), Jovetic (sérülékeny és nem tűnik egy hatalmas gólvágónak), Benteke (idáig csak 1 szezonban bizonyított). Szóval Wenger-nek fel van adva a lecke, hogy kit igazoljon.Gareth Tello írta: 1. Hát én is örülnék neki, ha hozzátok igazolna.![]()
2. Di María? Minek?![]()
Én már jó ideje nem olvastam semmit róla, úgy tűnik, a Senal inkább Higuaínt választja majd. (Jól teszik.bence-barca írta:Amúgy Rooneyról van valami info mostanság? Vagy azóta is csend van körülötte?
Gareth Tello írta:Neked meg mindjárt kikönyörgök egy kitiltást az oldalról, de legalábbis ebből a topicból.bence-barca írta:Na ja, a 4. helyért mindig izgalmasabb a verseny, mint a bajnoki címért![]()
![]()

Neked meg mindjárt kikönyörgök egy kitiltást az oldalról, de legalábbis ebből a topicból.bence-barca írta:Na ja, a 4. helyért mindig izgalmasabb a verseny, mint a bajnoki címért
Sky írta:Reports in Seville newspaper Estadio Deportivo claim Liverpool and Sevilla have agreed a deal for Luis Alberto. It is claimed Alberto will sign a four-year deal at Anfield and that the news could be announced by Wednesday.
Na ja, a 4. helyért mindig izgalmasabb a verseny, mint a bajnoki címértGareth Tello írta: A Spurs és a Senal is eléggé erősödni fog, jó kis idénynek nézünk elébe.
1. Hát én is örülnék neki, ha hozzátok igazolna.Game90 írta:Nincs bajom Higuain-nal, én örülnék neki, de 30 milliót ne adjunk már érte. DM egyértelmű, hogy kell
Köszi.Game90 írta:Ha így fog kinézni a csapat a következő szezonban, akkor lesmárolom GT-t (most csak Torrente-t tudnám idézni, csak semmi...): Szczesny - Sagna, Mertesacker, Koscielny/Vermaelen, Gibbs/Monreal - Arteta, Fellaini - Walcott, Wilshere, Cazorla/Podolski - Higuain.
Semmi kötekedés nélkül, ez a csapat jó lenne ismét egy 4. helyre. Elég sok embert ki kéne cserélni, hogy bajnokesélyes legyen ebből a gárdából.Game90 írta: Ha így fog kinézni a csapat a következő szezonban, akkor lesmárolom GT-t (most csak Torrente-t tudnám idézni, csak semmi...): Szczesny - Sagna, Mertesacker, Koscielny/Vermaelen, Gibbs/Monreal - Arteta, Fellaini - Walcott, Wilshere, Cazorla/Podolski - Higuain.
teljesen adom. multkor is irta h egy tutyimutyi ember benyomását kelti, akienk tökéletes feladat egy malaga vagy egy villarreal, de nagy klubnál nem hinném h jol fog muzsikalnisocio66 írta:sikerült megint egy-karakterében semmiképpen-nem odavaló edzőt találniuk, nagyon meglepődnék ha többet tudna kihozni ebből a csapatból, mint Mancini.
ide egy Mou, Hiddink szintű edző kellene, aki elég hiteles ahhoz, hogy együttműködjön a sztárokkal, és menedzselje ezt a baromi mély keretet.
szerintem rossz döntés, de hát ez a City, náluk az ellenkezője lenne a meglepő.

Nagyon jó cikk, ahogy azt megszokhattuk tőlük. Bárcsak a spursös népsport-blog is ilyen aktív lenne...Game90 írta:Arsenal középpálya:
http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... gtalalasa/
Várható volt, kell is még egy jó támadó a kékeknek, mert a hírek szerint Mourinho nem tart igényt Matára.ab1daL írta:Megvan Mourinho első igazolása: André Schürrle a Chelseahez szerődik!

Állok elébe! Bár nem tudom mivel tudnálak megszorongatni avatar ügyileg, a sablonos Hala Madrid meg Go Gunners féléken kívől, de azért azok is szórakoztatóak lennének.Gareth Tello írta:
Hát, ha nem hiszel nekem, akkor Veled is kénytelen leszek egy ava- és sigcserés fogadást kötni...![]()
![]()
Amúgy is, azt beszéltük meg, hogy ha regelek a túloldalra, akkor jössz te is...![]()
bence-barca írta:Jövőre a Spurs az Arsenal előtt végez, míg az ágyúsok kupát nyernek!
![]()
Ja, meg persze Giggs visszavonul...

Jövőre a Spurs az Arsenal előtt végez, míg az ágyúsok kupát nyernek!Gareth Tello írta:1. Jövőre fordul a kocka, de tényleg. Book it.Game90 írta:Főleg GT-nek...![]()
1. Jövőre fordul a kocka, de tényleg. Book it.Game90 írta:Főleg GT-nek...![]()
Fellaini meg pont olyan játékos, ami nálunk hiánycikk a középpályán.
Te se sok Everton-meccset láttál... szerintem angol bajnokit se mostanában.Barcaman1993 írta:
A fociban a szórakozás és az eredmények számítanak. Az Everton meccseire egyáltalán nem mondanám, hogy hú, de jó meccsek, a kupákat egyáltalán nem szereznek. Felőlem 100 évig nyugodtan ott lehetnek a 7-8. helyen, de eredmény nem sok, a játékuknak meg se íze, se bűze. Erről ennyit.