Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Alcantara írta:Az eladott labdát már elsütötted egyszer a Thiago topicban is, felesleges becsmérelni kétszer, két helyen. A focitörténelem során sok más nagy játékos is adott el labdát, amiből gól lett. Persze ez jó indok, hogy lehessen azonnal szidni, gúnyolni egy játékost.krampusz írta:Tudom, de hatalmas hibát fog elkövetni ha továbbra is ezt a középpályát akarja játszatni!!!! Thiago-Kroos, az egy vicc. T. sose tudott védekezni és nem is fog a flemga stilusa miatt, tegnap is eladott egy labdát és meg is lett 3. gól. Ha nem nyúl bele csapatba, hanem azt játszatja velük, amit nem is olyan régen még csináltak, akkor sanszos. hogy nem ez lett volna a vége. De majd meglátjuk. Mindenesetre egy Schweinsteiger-t nem kezdetni és Martinezt pedig padon hagyni, több mint luxus.
Guardiola bízik benne, játszatja, akkor is, ha néhány fórumozónak ez nem tetszik.
A kispadon való luxusról csak annyit, nézz utána: Javi Martinez sérült volt.
Az eladott labdát már elsütötted egyszer a Thiago topicban is, felesleges becsmérelni kétszer, két helyen. A focitörténelem során sok más nagy játékos is adott el labdát, amiből gól lett. Persze ez jó indok, hogy lehessen azonnal szidni, gúnyolni egy játékost.krampusz írta:Tudom, de hatalmas hibát fog elkövetni ha továbbra is ezt a középpályát akarja játszatni!!!! Thiago-Kroos, az egy vicc. T. sose tudott védekezni és nem is fog a flemga stilusa miatt, tegnap is eladott egy labdát és meg is lett 3. gól. Ha nem nyúl bele csapatba, hanem azt játszatja velük, amit nem is olyan régen még csináltak, akkor sanszos. hogy nem ez lett volna a vége. De majd meglátjuk. Mindenesetre egy Schweinsteiger-t nem kezdetni és Martinezt pedig padon hagyni, több mint luxus.
Ehhez annyi kiegészítés, h közvetlenül a meccs előtt Kloppot kérdezték Guardioláról a pálya szélén, és ő mondta többek között, h Pep jól néz ki. Jupp már csak erre utalt vissza a stúdióban.krampusz írta:Hatalmas arc![]()
![]()
![]()
: "Pep jól néz ki, jól öltözött, és van egy tökéletes csapata. Mégis, mi baj lehet?” – értékelt Heynckes a ZDF-nek.(Borussia Dortmund–Bayern München 4–2 )"
Íme:Sanama írta:Tito mit niylatkozott, azt nem látom sehol?!
"Guardiola kijelentése nagyon meglepett engem. Két napot voltam New Yorkban és úgy érezte, hogy jobb, ha nem találkozunk. Ez az én barátom, amikor szükségem lett volna az operációmkor. Ezután megkezdődött a kezelésem, és két hónapig voltam ott és, hogy nem találkoztunk, nem rajtam múlt. Egyedül voltam ott, mint barát többet vártam tőle. Tudják nagyon jól, hogy én nem szeretek személyes dolgokról beszélni, csak a sportról. Senkiről nem gondolom a vezetőségben, hogy felhasználnák az én betegségem. A családommal együtt mi mindannyian nagyon jól érezzük magunkat a klubnál, maximálisan segítenek mindenben. Én mindenkivel szemben elkötelezett vagyok, aki a klubnál dolgozik." - nyilatkozta Tito Vilanova.
A sport.es hozott le egy nyilatkozatot. Szerintem erre gondolt.Sanama írta:Tito mit niylatkozott, azt nem látom sehol?!
Igen, még Johann-t ki is hagytam, de ha nagyon megnézném az elmúlt 5-10 évet biztos találnánk még ilyeneket. SAJNOS.culinho írta:Egyetértek zsoltfree-vel. Nézzük szétbontva emberenként kikkel veszett össze:
1./ Johan C. mind játékosként, mind edzőként egy ikon, nem véletlen, hogy mindenki elmondja, hogy a jelenlegi szisztéma alapjaitő rakta le. 20 éve volt edző, azért ez nem akármi. Laporta tiszteletbeli elnöknek nevezte ki, ami nem jár pénzzel, ez egy elismerés egy főhajtás volt a Klub részéről a munkássága előtt. Jött Rosell és a holland kénytelen volt a titkárságon leadni a plecsnit. Hát ennél nagyobb szembeköpést nehéz elképzelni. Itt jött az első repedés a "több, mint egy klub" szlogenen.
2./ Amit ugye Laporta talált ki, az ő elnökségét fémjelezte. Visszautalt vele a Franco korszakra, ahol az ellenálló Katalónia a sporton keresztül vette fel a kesztyűt az állami pénzen összevásárolt madridi fehérekkel szemben. Utalt vele az Unicefre, arra az egyedi és rendkívül emberséges gesztusra, ahol egy egyedülállóan reklámnélküli mezre feltettek egy lógót, aminek hordásáért a Barcelona fizet a segélyszervezetnek.
Laporta emelt minket ki. Előtte egyszer sikerült a BEK győzelem, de hol voltunk a Madridhoz képest. Trófeák tekintetében egyedül a spanyol kupában álltuk a versenyt. Pénzügyileg rendbetette a Klubot, csökkentette a játékosok béreit, új korszakos csapatot épített, először Rijkarddal, majd bátra és ügyesen nyúlt Pephez. A végén tán túl sok sangriát ivott, több anyagilag érthetetlen igazolást csinált, de a sikerek fényében belefért.Rosell megvádolta a Klub eladósításával, könyvelési csalással. Mégse lett belőle rendőrségi ügy, mért?
3./Pepről csak annyit, hogy egy átalakított kerettel, melynek a magja nem változott, egy szétesett csapattal csodát művelt és akkora trófea hamozásra kezdett, amit top klub nem művelt európában soha. Mindezt hihetetlen eleganciával és szerénységgel. Nem vette fel a kesztyűt Mourinhoval sem (csak a végén) és még ő intette meg Rosellt, hogy ne dobálja a sarat vissza.
Csak bízni tudok benne, hogy Laporta visszatér és hozza Pepet is. Most is jó csapatunk van még, de a cél jövőre nem a Bl megnyerése lesz, hanem az elődöntő. Remélem tévedek.
Én ezekhez még hozzávenném azt, h nemrég még lenyilatkozta a Tito jobb edző, mint Pep dolgot (v vmi ilyen olvasata volt) , most meg a klubtörténet legjobb edzője. Akkor nem számított, mert nem volt ez az ügy, most meg szebb színben kell feltűntetni a kapcsolatukat, legalábbis az övét Pep felé...culinho írta:Inkább hiszek Pepnek, mint Rosellnek. Nyílván G se tökéletes, de őszinte palinak tűnt. Homályos volt a nyilatkozata, én se értem mért volt rá szükség. Persze tuti volt benne tüske, amiből az jön le, hogy tán maradt volna, csak nem teljesítették a kívánságait.
Azt vetette a vezetés szemére, hogy ősszel nem hagyták békén. Erre az elnök, hogy nézzék meg a jgyk-ket. És abból mi derülne ki? Feltételezem telefonon keresték, hogy adjon tanácsot, nem igazgatósági ülésre rendelték be.
Mindenesetre elöbb Laporta (aki bár néha bűn rossszúl igazolt, de kihúzta a Klubbot a sz..ból mind sportszakmailag, mint anyagilag), aztán a holland Ikon, most pedig a sikeredző. Ez túl sok nekem, hogy ártatlan legyen az elnök.
Több, mint egy éve elment, új csapata van, nyugodtan befoghatná a száját és koncentrálhatna a német tanulásra.MQuC írta:Nem értem ezt az egész nyilatkozatot PEP részéről. Vagy valaki nagyon elrontott valamit és megint megy a sz*rkavarás, vagy Pepben van valami hatalmas tüske, de ezt konkrétan ebből nem lehetett megtudni.