Előre is grazie mille.
Ha jól tudom 4-5 millió környékén hozhattuk volna el véglegesen. A vezetőség úgy gondolta felesleges lenne a B csapatba ilyen árba játékost igazolni,így ajánlatot sem tettünk érte és a Liverpool 8 millióért le is igazolta.Chino írta:Illetve Luis Alberto és Muniesa is hiányozni fog, akik szintén húzóemberek voltak. Nem tudja valaki, hogy az előbbit mennyiért vehettük volna meg, vagy az opció ezt nem engedhette meg?
Így igaz, megkapta a 10-es mezt. Remélem sokat fog játszaniGery0704 írta:De a másik észrevételem, megkapta a 10-est?
epicGery0704 írta:https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 9772_n.jpg
hát remélem ez a kép csak kacsa mert azért ez elég ciki lenne az Everton számára![]()
de a másik észrevételem, megkapta a 10-est?ez meglepett,remélem akkor sok sok játékpercet is fog kapni és szépen fog fejlődni Deu
Talán jobb lett volna őt az Alicantéban hagyni, mert ott valóban jó meccsei voltak, amikor első osztályú volt a klub. Nálunk a B csapatban teljesen megrekedt a fejlődése. Persze lehet a kettőnek nincs köze egymáshoz, ott sem lett volna nagyobb spíler. 22 éves, túl sok ideje nincs már itt a csapatnál.Chino írta: Akiben kicsit csalódtam az Kiko, sokkal többet vártam tőle amikor leigazoltuk.
Illetve Luis Alberto és Muniesa is hiányozni fog, akik szintén húzóemberek voltak. Nem tudja valaki, hogy az előbbit mennyiért vehettük volna meg, vagy az opció ezt nem engedhette meg?nzxtpo írta:Kíváncsian várom a következő szezont, hogy mire lesz képes a B csapat a Deulofeu, Sergi Roberto és Rafinha hármas nélkül.
Remélem, az új klubjukban többet tudnak majd fejlődni, mintha itt maradtak volna. Deu jól megedződik majd Angliában, Rafinha meg marad spanyol honban. Remélem egyszer még nagy nevek lesznek, akiktől megijednek majd a Madrid drukkerek!ab1daL írta:Hivatalos: Rafinha a Celtánál egy évig kölcsönben!
http://www.fcbarcelona.com/football/bar ... celta-vigo
Remélem mind ő, mind Deu jövőre úgy térnek vissza ide, hogy számíthatunk rájuk egész nyugodtan az első csapatnál.
Pedig könnyebb lenne lelépni Münchenbe, mint megküzdeni a helyért.Varatrix írta:Ég a tűz a fiatalokba. Tello, Montoya, Bartra hatalmas respekt. Remélem az összes ilyen eltökélt.
Legalábbis állításuk szerint.
Azért ezt jó, hogy elmondta azután, hogy Thiagót eladtuk.Zubi írta:Thiago elment, a helyét Sergi Roberto veszi át – ez a klub válasza. A La Masíanak több jó játékosa van, mint másoknak. Nem eladásra szánjuk őket, és arra sem, hogy egy esetleges igazolás árát csökkentsük a bevonásukkal, továbbra is számíthatunk rájuk.
nem egy hulk, de szerintem kellően jó felépítése van egyébként.plusz kis izmot is felszedhet