2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez a baj, én pl.Kloppot hasonló karakterű edzőnek tartom mint annó Pepet, mind korban és a szakmai oldalról is nézve, szerintem jó lenne hogyha ő jönne.Sipi24 írta: Ilyen Klopp meg Heynckes-be meg szerintem ne is reménykedjetek, mert biztos nem fognak jönni.
Mivel lenne jobb? Szted egy noname Rubinak mennyi respectje lesz a jatekosok előtt? Nulla... Lehet h ismeri a ligát, de nincs neki seemi meccsrutinja. Bl-ben majd megint ott leszünk a kiesés küszöbén, és lövése nem lesz mit kellene csinálni...Bob_Marley írta: De egy olyan ember, aki ismeri minden zördülését a Ligának, az nem 0 km-s plusz jóval jobb mint egy külsős
Egy "katalán" barátom is Jupp-ra tippelBob_Marley írta:Heynckes?Ha van némi humorérzéke az életnek akkor ő lenne. Madrid padján volt a helyére került egy olyan edző aki "őskatalán", s akkor megkapná az esélyt, hogy mindenre rákontrázzon.
Ez nyilván csak oktondi okfejtés, plusz Mancini is szabad. De akár egy belső megoldás sem tűnik rossznak, mindenesetre ez most rendesen bekavar az biztos.
Felfoghatatlan az egész, arról szóltak még a hírek, hogy jobban van, erre tessék.
Puyi úgy is többet sérült, mint amennyit játszik...mes írta:Xavi / Puyol jatekosedzonek