Jobbulást Tito!
Engem sokkolt a hír, borzalmas, hogy másodszor is kiújult a daganata, nagyon remélem minél hamarabb sikerül véglegesen felépülnie.
Az új edzővel kapcsolatban azt gondolom, hogy Rubi kockázatos lépés, ugyanakkor jó is lehet. Bielsával kapcsolatban ne feledjük, hogy igazán nem alkotott még nagycsapattal sokat, ettől függetlenül én is jó edzőnek tartom. Laudrup a nyáron válthatott volna, de inkább maradt a Swenseanél, nem hiszem, hogy komolyabb realitása lenne. Én Luis Enrique-ben nem igazán hiszek, annyira meg főleg nem, hogy pénz adjunk ki érte. Logikusan felmerül Eusebio, aki szintén belsős, én sajnos nem vagyok nagyon jól tájékozódva a Barca B-vel kapcsolatban, így róla nem beszélnék.
Ne feledjük, hogy ha új edző jön, valószínűleg nem hozna további szakembereket, segítőket, maximum egy-kettőt, hiszen itt van egy kialakult csapat, ahova idén is érkeztek erősítések, nem hiszem, hogy a klub szívesen küldené el őket, ez azt hiszem érthető. Ebből a szempontból Rubi és Eusebio tűnik a legjobb megoldásnak talán.
Az nso egyébként Rubirol mint ideiglenes edzőről ír, ez reálisnak tűnik, remélem minél hamarabb megtalálják a végleges megoldást.
Ezt pedig nem lehet elégszer leírni:
Jobbulást Tito
szerk.: Heynckesről megfeledkeztem, ő természetesen egy nagyon jó opció lenne, bár azt mondta, egy évet pihenni akar, aztán meglátja visszatér-e, ha jól emlékszem. Mindenestre az ő stílusa a Barcával keverve elég komoly lehetőségeket rejt magában, azt pedig megmutatta, hogy mekkora pedagógus, motivátor és a modern futballban sikeres taktikát is képes megtalálni (nem vagyok biztos abban, hogy Bielsaval BL-esélyesek lennénk).