A hollandokon ment el ez a meccs.
- Otten
- Tuijp
- Moniz, egyszerűen nem értem, miért nem cserélte le az előző pontban említett jóembert a szünetben
A Fradiból különben szinte mindenki jóval a tudása alatt teljesített, Jenner és Tuijp legfőképpen.
Valpoort gyors gyerek, de sokat nem látok benne, Holmanban sem, Böde meg ha jön, akkor jön, de most nem jött.
A védelem eléggé katasztrófa, Moniz szerintem annyit variált már vele, hogy mindenki meg van zavarodva, Besic sokszor Messinek képzeli magát, Somália nem védő, hiába játszik szélsőbekket, Jovanovic ugyanez, Gyömbér so-so, Alempijevic meg csak kényszermegoldás szerintem. Ottenről nem is beszélve. Bönigről meg pláne.
Lesz itt még munka bőven. (Leonardo nagyon hiányzik onnan a középpályáról.)
A Vidi viszont alakulgat, Nikolic klasszissá nőtte ki magát MB1-es szinten, ez a Kovács gyerek nekem nagyon szimpatikus, rendkívül tehetséges, Kleinheisler most nem tetszett, de lehet belőle valaki, melléjük meg ott van az Oliveira-Álvarez-vonulat a szélre, mögéjük Sándor Gyuri, aki szerintem még 55 évesen is ugyanennyit fog futni, a védelem stabil többnyire. Ráadásul Xanyi is ott van.
A Győr szintén jó lesz, ha levetkőzik a piros lapokat (ugye, Völgyi és Kamenar??), minőségi, bő keret áll Pintér rendelkezésére, remek támadókkal (Koltai, Martínez, Varga, Kink).
Jó kis bajnokság lesz ez.
Ja, és...
Prukner out!