Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Besicet alapból védősorba kellett volna tenni nem Alempijevicet mikor ő középpályás,Jennernek egy értelmes beadása sőt momentuma nem volt nemtudom ettől a csapattól mit várnak,Józsi kritikán aluli,Valpoort szintén nevetséges eszetlen játékos,nemhiába nem kellettek ezek a játékosok Hollandiában Tuijp meg attól,hogy a holland2osztály gólkirálya volt többször nem jelent semmit,ha a teljesítménye 0,Böde beállása után próbált erőlködni,de semmi esélye nem volt...nemhogy bajnok de sajnos dobogós sem lesz a fradi mondom ezt úgy hogy a Győrtől meg most a Viditől is az eddigi teljesítmény semmitérő.... azért HAJRÁ FRADI!davi10 írta:Na ez a Vidi elleni meccs borzasztó volt.
Már a kezdőcsapatot nem értettem, nem egy Vidi ellen kéne kísérletezgetni...
Valpoortot páros lábbal rugdosnám el innen AZONNAL. Tuijp meg nem értem, hogy engedheti meg magának ezt a teljesítményt... Semmit nem csinál, pedig valószínűleg lenne a srácban potenciál.
Kassai hozta a formáját...
Moniz meg... Kezd alábbhagyni a bizalmam. Érthetetlen döntéseket hoz, de eredmény egyenlőre nincs.
Nem látszik, hogy erősítés lett volna a nyáron, nem látom miben lenne jobb ez a csapat, mint a tavalyi. Csak kuszább, ezáltal nincsenek összeszokva.
Ez nála beütés, vagy tényleg fázik?40 fok, Moniz felkapta a csodakabátot, győzelemre fel.
Szerintem ez utóbbi egészen rémisztő. Veszik a klubok az olcsó, középszerű légiósokat, utána játszatják, erőltetik őket, h el tudják adni őket drágábban, nem számít, h van ügyesebb fiatal. Közben ezek a játékosok visszaosztanak az edzőnek, h szorgalmazza az igazolást és a játéklehetőséget. Ez megy mindkét "profi" osztályban. Sosem sajnáltam a pénz a focistáktól (én is kaptam eleget), de amikor értelmes, nyelvet beszélő, diplomás barátaim külföldre mennek pakolni vagy mosogatni, azért az elgondolkodtató.mess2009 írta:...elkeserítő! nagyon az alján vagyunk a nemzetközi mezőnynek! az még tetőzi a bajt, hogy tele van a Liga középszerű, vagy még gyengébb légiósokkal ami csak gátolja a magyar utánpótlás fejlődését.
végig "szenvedtem" mindkét meccset, hát.... elkeserítő! nagyon az alján vagyunk a nemzetközi mezőnynek! az még tetőzi a bajt, hogy tele van a Liga középszerű, vagy még gyengébb légiósokkal ami csak gátolja a magyar utánpótlás fejlődését.Alcantara írta:Mezner2 írta:Egyszerűen nevetséges és szánalmas, hogy ahányszor egy magyar csapat nemzetközi kupamérkőzésén / nemzetközi selejtezőjén gól esik az utolsó 10percben akkor tuti, hogy azt mi kapjuk.... Annyira magyar, hogy arra szavak nincsenek
Mindehhez tegyük hozzá, hogy egy magyar csapat(?) hogyan tud simán kikapni a tíz emberrel küzdő ellenféltől?
Sikerült a magyar csapatoknak alulmúlni a tavalyi (több tíz éve tartó) "veretes" szereplést.
Mezner2 írta:Egyszerűen nevetséges és szánalmas, hogy ahányszor egy magyar csapat nemzetközi kupamérkőzésén / nemzetközi selejtezőjén gól esik az utolsó 10percben akkor tuti, hogy azt mi kapjuk.... Annyira magyar, hogy arra szavak nincsenek
Igen, Joel nekem is tetszett, Bódi sem volt rossz, a többiek viszont szerintem eléggé maguk alatt teljesítettek (Szakály különösen gyenge volt), és a targoncás hiánya is meglátszott a csapaton.Barcaman14 írta:Aki pozitívum: Joel Damahou. Már felkészülési meccseken is láttam játszani és az eddigiek alapján azt mondom, hogy a legjobb igazolásunk volt. Magasan kiemelkedik a csapatból egyelőre az elefántcsontparti.
Viszont a vendégszektorba csak 8000 egy jegy.salas9 írta:Én túl sóher vagyok, nem szeretnék 12-15.000 Ft-ot kiadni értük (Ennyi ugyanis a hivatalos jegyár)![]()