Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen.soadroli írta:Ez a Feledés csak szerintem volt egy fhos?
Én anno még jó pár ilyen példát összeszedtem:Deus írta: A csavar miatt emlékeztet engem a The Moon (Sam Rockwell) c. filmre, ott is kb. ugyanez a szitu a főhősünknél.
Illetve a vége is emlékeztet valamire: Armageddon-kamikaze endingre, illetve a függetlenség napja filmvége, de ott élve jöttek ki onnan mielőtt robban az atom.
Magyarországon játszódik és Romániában forgatták. Első a hitelességsoadroli írta:Walking with the Enemy Trailer
Azért ez nem semmi, Horthy Miklóst Ben Kingsley alakítja![]()
Nem tűnik rossznak. Bár utálom az ilyen zsidós filmeket, de csak Magyarországon játszódik, na
Én pont azt kaptam tőle, amit vártam. Jó nagy csihi-puhi, üsd végd nem apád. A feelingje kicsit hajaz a Dredd-ére, de aki a közelmúlt amerikai akciófilmjeit várja egzotikus környezetbe ágyazva az szerintem kicsit csalódni fog, inkább a hardcore szerelmesei fogják értékelni. A film nem ad se kevesebbet se többet, mint amit egy akciófilm-rajongó várhat. Szinte nulla sztori, ellenben törnek a csontok, repülnek a fejek,szóval megy a hentelés, de nagy csavarokat nem kell várni. 6/10Stalkyard írta:The Raid Redemption
NAGYON BETEG film!Végre én is eljutottam odáig, hogy megnézzem, és marhára bejött. Az akciók félelmetesen királyok voltak, plusz a hangulata is átjött nagyon. Igazi felüdülés volt a sok egysíkú hollywood-i látványfilm után. Persze voltak benne hihetetlen jelenetek szép számmal, de ezt egy ilyen filmnek hülyeség felróni szerintem. A végén mikor ketten nem bírtak el a kis ferdeszeművel, ott azért már fogtam a fejem.
![]()
9/10
Manapság már minden sz.. 3D-ben jön ki, mert úgy jobban el tudják adni állítólag, na meg persze magasabb áron.S.Agüero írta:Miért, romantikus filmek szoktad 3D-ben lenni?
Gatsby?S.Agüero írta: Miért, romantikus filmek szoktad 3D-ben lenni?
Miért, romantikus filmek szoktad 3D-ben lenni?ZBarca írta:Hát szerintem a látványosabb jelenetek jobban néznek ki 3D-ben, meg néhány lövöldözős jelenet, csatajelenet. Ellene? Hát, nem minden filmnél néz ki jól a 3D - énszerintem. Pl.: romantikus filmek. Semmi akció és így nagyon nem lehet másabb a film mint 2D-ben, szerintem a látványosabb filmeket éri meg 3D-ben megnézi, meg néhány animációs filmet.kindeR írta:Nem tudom hogy volt-e már kitárgyalva a fórumon, de arra lennék kiváncsi hogy ki szerint van értelme a 3D-nek és kiszerint nincs ? Milyen érvek szólnak mellete és ellene ??
Hát szerintem a látványosabb jelenetek jobban néznek ki 3D-ben, meg néhány lövöldözős jelenet, csatajelenet. Ellene? Hát, nem minden filmnél néz ki jól a 3D - énszerintem. Pl.: romantikus filmek. Semmi akció és így nagyon nem lehet másabb a film mint 2D-ben, szerintem a látványosabb filmeket éri meg 3D-ben megnézi, meg néhány animációs filmet.kindeR írta:Nem tudom hogy volt-e már kitárgyalva a fórumon, de arra lennék kiváncsi hogy ki szerint van értelme a 3D-nek és kiszerint nincs ? Milyen érvek szólnak mellete és ellene ??
javaslom az "eredeti" verziót. kevésbé látványos, de állitolag jobb. nekem nem tetszett, de az ért imdb 7.5 nem rosszsjd írta:El laberinto del Fauno
Egy átlagosnál kicsit érdekesebb világháborús sztori meg egy átlagosnál kicsit érdekesebb fantasy, de a kettő együtt végső soron jól működött. Mondjuk aki kicsit is jártas a történelemben, annak nehezen veszi be a gyomra, hogy a kommunista gerillák ártatlan, csupaszív jófiúk voltak, de végül is ettől függetlenül is egy komplex és tartalmas film.
Nekem iszonyatosan bejött ez a film, mondjuk Hardy amúgy is hatalmas kedvencem a Torta óta. Simán 9,5/10 nálam. A verekedős részeknél tényleg vannak kis ellentmondások, de a figurák és a kapcsolataik egymással nagyon jól ki vannak dolgozva. Nolte is nagyot alakít benne, az "érzelmi" és akciós részek jó összhangban vannak, a szereplők jellemfejlődése is rendesen ki van dolgozva. Az apró bakikkal együtt is az utóbbi idők egyik legjobb filmje számomra.Kash írta:Warrior
Megy benne a Pif-Puf minden mennyiségben, nekem kifejezetten tetszett a film, egész addig, amig a a legjobb 4 harcosra maradt a dolog. Tisztárra Rocky-s beütés az egész...Szegény főszereplő alig jutott tovább a kis csokin az elején, szenvedett, még egy 20mp-s nyak szoritást is kikellett birnia, közben úgy dobálta az ellenfele mintha krumpliszsákot dobálgatna egy fészerbe. Azután jött 3 olyan harcos akin gyorsan túlakartak tenni hogy a 2 fő harcra jussonak, a nagy esélyes Koba, és a szinte biztos győztes testvérje, Tomy ellen És ezek voltak azok a momentumok, amikor tisztára beugrott az, hogy Rocky-t is gyötörték, ütötték, vágták, mégis ő győzött...Ez nem tetszett itt sem.
Végül a főszereplő győzött, akire nem számitott senki...Úgy csináltam volna meg, hogy mivel a testvérje az abszolút nyertes jelölt, a kapott pénzből segitette volna testvérje családját, + még jut a háborúban elhullott társa feleségének és gyerekeinek is belőle.
Mindegy, ez most igy alakult, ennek ellenére nálam 7/10-es a film.
IMDB - http://www.imdb.com/title/tt1291584/?ref_=sr_1
én olvastam, és ez egy nagyon jó kis könyv volt. nem olyan nyálas mint a tvájlájt, hanem rendesen vannak benne harcolós jelenetek is. persze a szerelmi szál nem maradhat ki, de bőven van izgalom ebben is, abban is. egy kicsit félek, hogyan valósítják meg filmen, de azért bízom benne hogy jól sikerül. szerintem nyugodtan elolvashatod ha szereted a fantasykat.Chino írta: A másik kérdésem a Végzet ereklyéi -Csontvárossal lenne kapcsolatos. Ha valaki olvasta már, milyen típusú? Ilyen Twilight-féle nyálas-nyúlós sz...ós-b..ós vagy normális misztikus/fantasy jellegű. Már nagyon várom, de előbb könyvben akarom elolvasni viszont nem tudom érdemes-e elpazarolnom erre időt az életemből.
Előre is köszi!